2014. július 15., kedd

ÜDVÖSSÉG ÉRME


Én: Drága Jézusom! Rendkívül fontos, egész emberiséget érintő kérdésről, az Üdvösség Érméről szeretnélek megkérdezni Téged, mert komoly dilemmában vagyok.
Az elkészült érmen 5 ágú csillagok díszítik a Szűzanya fejét. Azt tudom, hogy a pentagramm sugárzó csillagot jelent, a letaszított, fényhordozó Lucifer jelképe, a szabadkőművességé. Ha 2 spiccen áll, emberközpontúságot fejez ki, ha egy spiccen akkor sátánközpontú. Azt szeretném kérdezni, hogy elfogadható-e az Üdvösség Érme ezekkel a pentagrammokkal? Mert, ha ezek az érmek hamisak, nagy kárt okoznának rengeteg ember lelkében. De ha, Te, Jézusom e pentagramokkal együtt üdvösséget elősegítő érmeknek tekinted, és én aggályosságomban nem rendelem meg, akkor sok embert megfoszthatok ettől az égi kegyelemtől. Ó, Uram! Adj világosságot! Mi itt az igazság?
Jézus: Drága Gyermekem! Az ötágú csillag már az ókori babilóniaiaknál használatos volt, az ember szabadságát és függetlenségét szimbolizálta Istennel szemben. Majd évszázadokon át a kereszténység egyik jelképe lett. Figyeld meg, hogy a legtöbb csodás érmen is ötágú csillag van. Jóval később, a francia forradalom után egyre szélesebb körben terjedt el. Ugyanis a gonosz ellopta a kereszténységtől. Most ezeket a pentagrammokat rátették az éremre, mely a hozzátartozó imával együtt üdvösségetek segítik elő. Mivel azelőtt a gonosz erői használták, ez fájdalmat okoz nekünk égieknek. Ellenségem minden erejét beveti, hogy megzavarja az embereket, elvegye a kedveteket ennek az éremnek a viselésétől és terjesztésétől. Édesanyám- mivel nagyon szeret benneteket- elviseli értetek a megaláztatást és a Mennyei Atya áldását adja így is az érmekre és érvényesíti azokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése