2020. szeptember 11., péntek

Misztikus beszélgetések


2020. 09.06. 6 óra 50 perc Vasárnap.

 Uram! Tegnap Leányfaluban csodálatos szertartáson vettünk részt. A Szent Angyalok Művében 6-an, az Általános Engesztelési Szentelésben részesültünk.

Jézus: Gyermekem! Ez a szeptemberi elsőszombat egyébként is csodálatos, fontos, jelentős ünnep. Véget ért a január óta tartó Nagykilenced, minden első pénteken, minden első szombaton áldoztál, és amikor kellett, gyóntál. Az első szombat, mint minden hónap szombatja, Édesanyám napja, és ma van Kalkuttai Teréz anya ünnepe is, aki mint tudjuk, nagy engesztelő volt.
Ezen a napon mindannyian, ahogy az eskü szövege is mondja, mindenkiért és mindenért engesztelni kell.
Engedd meg, hogy mondjak néhány példát. Ezek látszólag jelentéktelenek vagy apró dolognak tűnhetnek, mégis lényegesek. Látsz egy csigát összetaposva,- feltételezzük, hogy szándékosan tette az illető-, imádkozz ezért az emberért. Leányfalu felé menet, a buszpályaudvaron két fiatal férfit láttál, akik a kábítószer hatása alatt groteszk mozgásokban eszméletlen állapotban vergődtek a járdán. Imádkozz értük. A betegágyon szenvedő hitetlen és hívő testvéreid fájdalmait ajánld fel te engesztelésül. A munkahelyeden tapasztalt intrikákat, sérelmeket, amelyeket el kell viselned ajánld fel csendben, panaszkodás nélkül, engesztelésül. Egy szirénázó mentőt látva, imádkozz a betegért, az orvosért, az ápolókért, az autó vezetőjéért, az ő áldozataikat, a beteg fájdalmát ajánld fel engesztelésül.
A családodban megélt visszautasításokat, áldozatokat, a megnemértés fájdalmait is ajánld fel engesztelésül, mindent a bűnösök megtéréséért és a lelkek megmentéséért, a lelkek üdvéért.
Látod, számtalan lehetőség kínálkozik a jóvátételre.
Ez folytonos éberséget és az Istennel való Egységet fogja eredményezni. Ezzel gyakorlatilag felkínálod Istennek azokat a lelkeket akikkel találkozol, akikkel kapcsolatba kerülsz.
Amikor valaki ezt gyakorolja,valójában átkerül egy isteni dimenzióba, amelyben már a földi dolgok és problémák olyan  szempontból lényegtelenek, hogy mindent Isten Szemével, Isten Fülével ,Isten Szívével lát az ember.
Így éld meg ezt a nagy kegyelmet. Mert az engesztelésben a nagy szentek, áldozatos lelkek, Szent Édesanyám, és Én Jézusod, egész életemmel,Kereszthalálommal engeszteltük a Mennyei Atyát a bűnösök megtéréséért és a lelkek megmentéséért.
Most megáldalak a tiszta felebaráti szeretet kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

2020. 09.06. 7 óra 25 perc Vasárnap.

2020. 08.31. Evangélium margójára. (Lukács: 4: 16-30).
" Ezt hallva a zsinagógában mind haragra gerjedtek. Felugrottak, kiűzték őt a városon kívülre és felvitték arra a hegyre, amely a városon kívül épült, a szakadék szélére, hogy letaszítsák. De ő áthaladt közöttük, és eltávozott."

Jézus: Drága gyermekem! Én most ezt az "áthaladt közöttük" cselekedetre, mozzanatra szeretnék rávilágítani, ezt az esemény szeretném, ha úgy tetszik rendhagyó módon megmagyarázni, kibontani neked.
Isten, ( a Teremtés Könyvében olvashatjátok), együtt járt együtt sétált az Édenkertben az emberrel, áthaladt az első ember párral az Édenben, mert az emberrel akart élni.
Amikor Isten Ábrahámmal szövetséget kötött az áldozati állatok húsa között áthaladt át , felemésztve azokat,ezzel pecsételve le az örök szövetséget.
Mózes előtt áthaladva az Isten a Hóreben, arcát eltakarta, méltatlannak tartva magát arra, hogy Teremtőjére rátekintsen.
A zsidó nép az Egyiptomból való menekülésük idején, Isten áthaladt a Vörös tengeren, ezzel szabad utat engedve népe átvonulásának.
A zsidók 40 éves pusztai vándorlása alatt, a Szent Sátor, a Frigyláda hordozásakor nappal felhőoszloppal, éjjel tűzoszloppal haladt Isten a választott nép előtt.
Illés barlangja előtt Isten a hűs szellőben haladt át a próféta előtt.
Isten az Ószövetségben számos helyen megmutatta, kinyilvánította " áthaladásának" jeleit az emberiségnek.
Az Újszövetségben leírtak alapján, bár szokatlannak tűnhet ez a megközelítés, Isten áthaladt, áthatolt az Egek Egein és megfogant Szűz Mária méhében, áthaladt, áthatolt a sötétségen. Az áthaladás
jelenlét, jelenlét, hogy itt vagyok, áthaladok, nem hagyhattok figyelmen kívül.
Születésemkor áthaladtam  az emberiség bűnei fölött és üdvösséget hoztam a világnak.
Visszatérve az Evangélium szövegére.
"A zsinagógában haragra gerjedtek..., hogy letaszítsák. De ő áthaladt közöttük, és eltávozott."

A Mennyei Atya szól: Drága Gyermekeim! Istent, az Ő tervében nem lehet megállítani, vagy megakadályozni. Istennek határozott terve volt a megváltást illetően. Jézus Isten és ember, hatalma volt arra, hogy eltávozzon a szakadék széléről, eltávozzon onnan, áthaladjon a haragvó tömeg között, mindenféle bántalmazás nélkül. Őt nem lehetett a küldetése előtt a halálba küldeni, a szakadékba taszítani, mert nem jött el az Ő ideje. A Szentírásból tudjátok, mindennek meg van a rendelt ideje.
Ez a fennség, amely ebben a mondatban van. "De ő áthaladt közöttük, és eltávozott." Lenyűgöző. Az Ő hatalmát , méltóságát, erejét demonstrálja. Szó nélkül, határozottan, semmibe véve a körülötte acsarkodó farizeusok, írástudók haragját, fennségesen áthaladt közöttük, és eltávozott.
Térjünk át a ti időtökre Gyermekeim!
Az utolsó idők legnagyobb csodája a Nagyfigyelmeztetés lesz, Isten legmarkánsabb, legmélyrehatóbb, legelevenebb, legszélesebb körű, legirgalmasabb, legigazszságosabb minden embert és mindeneket érintő áthaladása lesz a világban. Az emberi lelkeken, az emberi szíveken fog áthaladni. Ez az áthaladás olyan megrázó, olyan monumentális, olyan meghatározó ,olyan ellenállhatatlan lesz, hogy ezt senki figyelmen kívül nem hagyhatja, mert Isten Szentlelke viszi ezt végbe.
 Nos,Isten " áthaladt közöttük, és eltávozott". De eljön az idő, amikor Isten nem fog eltávozni,mert megváltott gyermekeivel együtt akar élni, és örökké együtt akar maradni teremtményeivel szeretetben, egységben, örömben.
Most megáldalak a kitartó szeretet kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Jézus bátor harcosa.



2020. 09. 07. 01. óra 30 perc.

Uram! Hálát akarok adni minden olyan papért, akik nyelvre és két szín alatt áldoztatnak.
Jézus: Gyermekem! Oly sokszor beszéltem már másoknak is, és most neked  is ezekről a dolgokról.
A kézben áldozással az a baj,hogy nagyobb az esély Szent Testem és Szent Vérem meggyalázására, megszentségtelenítésére, Szent Testem és Szent Véremmel való visszaélésre. Ha nyelvre áldoztok, erre kisebb az esély, mert átnedvesedve a szájban lenyelés után a gyomorba kerül, valójában a ti szívetekbe jutva áldássá, erőt adó életté válik.
A sátán tudja ezt, tudja, hogy ez az áldozat a világmindenség, a világ és az Egyház Szíve, középpontja, lényege. Tudja, hogy ebben a kis Ostyában benne van egész Istenségem, ezért akarja tönkre tenni. Ezért akarja eltüntetni, kiűzni a templomokból.
Don Bosco látomásában két nagy horgonyt mutattam, ami a világ háborgó tengerén megmenti a reménység és üdvösség hajóit. Ez az Eucharisztia és a Máriatisztelet.
Ezt a két oszlopot döntögeti most a ti időtökben a gonosz.
A tabernákulumok eltávolítása a Szentélyekből, a Szent Térből, az áldoztató rácsok elbontása,  a kézbe áldoztatás, a liturgia és a Szent  szövegek megváltoztatása, a szentelmények,-a tömjénezés használatának megritkulása, szenteltvíz használatának tiltása. A Szent Rózsafüzér  imádkozásának elhanyagolása, elhagyása. A Mária-jelenések elbagatellizálása, a jelenések elhiteltelenítése, Mária Társmegváltói szerepének tagadása, mind, mind a sátán műve. Mert a gonosz gyűlöli  Máriát és fél Máriától. El akarja az embereket és a katolikusokat szakítani Máriától. El akarja Jézust szakítani Édesanyjától, Máriától. Ők a megváltásban egyek, a két Szent Szív egyesült a szenvedésben és a megváltásban, ezért nem szakítható szét.
Erősen kapaszkodjatok e két Szent Szívbe és imádkozzatok, hogy maradék Egyházam fenntartsa a világban azt a pislákoló fényt, amely Második Eljövetelemkor lobogó fáklyaként, izzó tűzoszlopként fog világítani a Megváltás Egén.
Most megáldalak Jézus Szentséges Szíve és Szűz Mária Szeplőtelen Szíve szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.



A TÖMJÉN: baktericid, fertőtlenítő, sebgyógyító, antireumatikus, feszültség- és görcsoldó hatású, csillapítja az ízületi fájdalmakat, gátolja az agydaganat növekedését. A tömjén főbb hatóanyagai, mono és poliszacharidok, arabicum sav, triterpének, tömjénsav (acetyl-boswellingsav), illóolajok (baszorin, pinén, dipentén).
Az acetyl-boswellingsaw egy triterpén vegyület, melyről kutatások bizonyították, hogy topoizomeráz enzim gátlásán keresztül rendkívül erős citotokxikus (sejtosztódás gátló) hatású anyag. A rákkutatásban az agydaganat, a petefészek, hólyag és tüdőrák kezelésénél, valamint a béldaganat és méhnyak rák kezelésénél is jó eredményeket értek el a tömjén hatóanyagával. A tömjént sokszor elsősorban a higiéniai hatása miatt értékelték, mert távol tartott bizonyos kártevőket. Svájcban a tömjénkészítményeket gyógyszernek ismerték el: jótékony hatással van a sebekre, izomhártyákra, segít megtisztítani a tüdőt a váladékoktól, gyógyítja a légúti betegségeket, a hörghurutot. A tömjén csíraölő, fertőtlenítő, sebgyógyító, feszültség- és görcsoldó hatású, csillapítja az ízületi fájdalmakat.
2020. 09.11. 17 óra 50 perc.

Uram! Az " arctalanság" fájdalmát kell elviselnünk templomainkban a maszk viselése miatt.
Jézus: Gyermekem! Az intézkedések, amelyeket a püspök rendelt el, türelemmel és alázattal kell elviselni. Fájdalmas ez a távolságtartás, elhidegülés, elidegenedés egymástól és Istenetektől.
Egyházam a világ után kullog, nem Engem ,Jézusotokat követ!
Mit kellene tenni Jézusom?
Jézus: Minden szentmise előtt tömjénezni, szentelt vízzel meghinteni a Szent Teret, a hívek helyét, a padokat.Újra használhatóvá tenni a szentelt vizet a hívek számára. Kimenve a templom falait, és a templom környékét tömjénezni, meghinteni szentelt vízzel. Rózsafüzért imádkozni a misék előtt, kitenni az Oltáriszentséget az oltárra és kivinni a templom elé, kivinni az Oltáriszentséget az utcákra, végigvinni a tereken, áldást adva, imádkozva. Igen, ez az igazán hatékony " vírusölő" cselekedet.
Az Egyház és a papság hite rendkívül meggyengült. Nem hisznek mindenhatóságomban és szeretetemben. A félelem uralja a világot és az Egyházat, de a félelem nem tőlem jön.  
Imádkozz az Egyházért és a papságért!
Most megáldalak az engedelmesség és a bizalom kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése