2023. 03.17. 3. PÉNTEK VÁC.

AZ OLTÁRISZENTSÉG ELŐTT

Mennyei Atya: Drága gyermekem, köszönöm imáidat. Ebben a nagyböjti időszakban különleges  és erős támadásoknak vagy kitéve,de ne csüggedj Én melletted vagyok, erőt, bölcsességet, türelmet és bátorságot adok, hogy álld a sarat.
Drága Uram! Mennyei Atyám!
A mesterséges intelligenciáról néztem néhány videót. Félelmetes milyen mélységekig beszippantja az embereket az efféle kapcsolat.
Mennyei Atya: Drága kicsi Évám!
Az intelligencia Isten ajándéka. Nem minden embernek adatik meg. Ez veleszületett adomány, fogékonyság, nyitottság,  a családi nevelés, környezetbeli hatások is befolyásolják. Az intelligens ember fogékony az új ismeretek befogadására, jó a kommunikációs képessége, általában jól tanul, könnyen alkalmazkodik, vagy legalábbis elfogadó a másik ember irányába, pozitívan gondolkodik, jól alkalmazkodik különböző helyzetekhez. Különleges képességei is lehetnek. Ezek mind Isten ajándékai. Ha jól él vele kitűnően boldogul a világban, ha jól használja, embertársai hasznára válik.
De menjünk egy kicsit előre. Az Angyalok teremtésekor sok, sok Szent Angyalt teremtettem. Köztük volt Lucifer, a "fényhozó", aki minden angyali fejedelem között a legcsodálatosabb, legszebb, legintelligensebb Angyal volt. Ő ennek teljes tudatában volt, ezzel  ő élt is egy darabig csak a jóra használva, Istent szolgálva. Gőgjében és büszkeségében ezeket az ajándékokat Teremtője ellen fordította, lázadást szított, intelligenciáját a rosszra használva Angyalok sokaságát befolyásolta, ami végül is a bukásukat okozta, és a Mennyből száműzettek.
A száműzetése semmit nem vont el tudásából, intelligenciájából. Ő ezt  a gonoszsága szolgálatába állította. Lucifer, a világ fejedelme kreált egy mesterséges intelligenciát, melynek nevében is benne van, nem valódi "mesterséges", ő ismeri , figyeli és tudja az emberek szokásai alapján, miképpen tudja a mai ember elméjét, pszichéjét befolyásolni a számítógépek, okostelefonok által. Tudása és befolyása birtokában olyan eszközöket és embereket kerített hatalmába, akik az informatika, a számítógépes rendszerek segítségével uralni és irányítani tudják az emberiség gondolkodását, akaratát az ő szája íze szerint.
Ha megnézitek azokat a videókat amelyek a mesterséges intelligenciáról szólnak, mindegyik szereplő elragadtatással, csodálattal áradozik ezekről a robotokról, rendszerekről. Elragadtatással, csodálattal, hódolattal!  Értitek? A fenevad szelleme ezt akarja! Elragadtatást! Csodálatot! Hódolatot!  Egy spirituális kapcsolatot akar kiépíteni, amely az emberi lélek, elme és a gonosz szelleme egyesülne. Egy hatalmas nagytudású számítógépes rendszer áll az antikrisztus rendelkezésére, amely már a fenevad bélyegének előkészítésén dolgozik, amelyen keresztül a ti okostelefonotok és számítógépes  adataitok alapján ismerkedik szokásaitokkal és egy " életképet" szerkeszt, amit aztán később felhasználhat ellenetek. Most még csak csodálatosan és készségesen  segít és  válaszolgat kérdéseitekre  robotokon keresztül, később majd irányít, követel, korlátoz és büntet. Ezzel a mesterséges intelligenciával  még csak flörtöl az ember, ő pedig majd rabszolgaságba taszítja az emberiséget.
Ezért gyermekeim, ha csak lehet, minél kevesebb időt töltsetek a számítógépek előtt és az okostelefonotok társaságában. Vegyétek kezetekbe a Szent Bibliát, elmélkedjetek Isten Igéjén, keressétek a csendet és a legszelídebb és a legcsodálatosabb Intelligenciával, Isten Szent Lelkével töltekezzetek be.
Megáldalak a belátás és a bölcsesség Lelkével, az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Jézus bátor harcosa.

A mesterséges intelligencia ijesztő dühkitörései- avagy, mikor válik kezelhetetlenné?
Már most ERRE KÉPES az AI, mi lesz itt később...
2023. 03. 21. 20 óra 57 perc. itthon, imák után.

Drága gyermekem, köszönöm imáidat.
Mennyei Atya: Az idő sürget, írdd amit mondani akarok!
Drága Atyám! Amit mondani szeretnél a pápa magyarországi látogatásával függ össze?
Mennyei Atya: Igen gyermekem.
A pápák nem szoktak sűrűn ellátogatni egyazon országba. Az Eucharisztikus Kongresszus óta(2021 szept.) kevesebb mint két év telt el és ismét Magyarországra jön.
Nos boncolgassuk a témát. Elég messzire kell elmennünk, hogy lássátok a dolgok lényegét és menetét. Az üdvtörténetben idők és az események is az Én kezemben vannak. A Szentháromság szövőszékében az aranyfonalakból kezd összeállni a  kép. A fonal az élet, az orsó az idő, a rokka az események, a szövőszék kattogása a történelem viharai. A gyönyörű vászon mindjárt kész. Ezt a vásznat a Szentlélek mindent átfogó szeretete, a Szűzanya tiszta, üde  harmatos illata, dolgos keze a Szent Angyalok varázslatos éneke színezte és ékesítette fel. Szent Fiam Vére festette a legcsodálatos bíborba és aranyba. Elém hozták, Aki gyönyörködöm benne. Aki ebbe a csodálatos vászonba bugyolálom és mint egy bölcsőben, úgy dédelgetem választott népeimet.
Az üdvtörténetben ennek csodálatos vászonnak a legszebb díszítései a zsidóság és a kereszténység. Izrael és Magyarország, a Szentháromság és Szűz Mária legbecsesebb ékkövei. Legszeretettebb leányom palástja védi országotokat.
Magyarország Szent István királyotok Máriának való felajánlása óta Mária Országa, a sátán legnagyobb ellensége.
A Bibliából tudjátok, hogy a jó és a rossz harca kezdetektől fogva jelen van az emberi történelemben. A Szent Angyalok harca és a bukott angyalok harca. Mindez a lelkekért dúló harc. Minden kinyilatkoztatást, magánkinyilatkoztatást, minden prófáciát ennek a fényében kell vizsgálni. A Szentlélek által sugallt próféciák, kinyilatkoztatások nem gyengítik, nem helyettesítik a Szentírás szavait, épp ellenkezőleg, felfrissítik, felelevenítik, érthetőbbé teszi az Igét. Felkészítik, figyelmeztetik az embert az idők jeleire.
Te gyermekem az Igazság Könyve apostola vagy, kezdetektől fogva. Szemernyi kétség vagy kételkedés nélkül elfogadtad ezeket az Üzeneteket.
Vajon hazudhat- az az üzenet amely imádságra, a Rózsafüzér és az Irgalmasság Rózsafüzér imádkozásra buzdít? Hazudhat-e? Aki szól belőle, a Mennyei Atya, Jézus és az Üdvösség Anyja? Hazudhat-e az az Üzenet, amely a lelkek megmentéséért, az ateistákért, a fiatalokért, a papságért, az egyházért imádkozik? Amely vígasztal és buzdít.Hazudhat-e,amely a végidőkre és Krisztus Második eljövetelre készíti fel az emberiséget?
Hazudhat-e  arról ami a katolikus egyház katasztrofális helyzetéről jövendöl, amelynek szétesésének most tanúi vagytok, a nagy hitehagyásra és a hamis próféta  megjelenésére?
Igen gyermekem, megérkeztünk. Most már nyílt lapokkal játszunk!
Tudnotok kell, hogy egy-egy személy, közösség, terület fölött démoni sereg van, ha ők szövetséget kötöttek a gonosszal. Azok leuralják a területet, gonosz befolyásukat szabadon gyakorolhatják.
Jim Blount atya, aki egy missziós közösség tagja az Egyesült Államokban, 40 éve hivatalos exorcista. A Szeretetláng fesztiválra érkezett Magyarországra előadóként. Érkezése után az Úr megmutatta neki, hogy Magyarországot a közeljövőben valamilyen támadás éri, amely azonban imával elhárítható lenne:
"Láttam egy fekete színbe öltözött, felfegyverzett hadsereget, ami megtámadta Magyarországot, és bevonult annak területére. E hadsereg szellemi háttere ugyanaz, mint a kommunizmusnak és annak mai fejlett világbeli utódainak."
Nos gyermekem az igazság kimondásához bátorságra van szükség. Te gyermekem az Én eszközöm vagy, Én választottalak, Én hatalmaztalak fel, hogy írj!Ezt most ki kell mondanod és le kell írnod. A hazátokba látogató pápa, aki 3 napon keresztül tartózkodik Magyarországon, hozza magával az ő hatalmas , feketébe öltözött, felfegyverkezett démoni hadseregét, így támadva meg a Szentháromság  és Mária ékkövét. Ez egy spirituális, láthatatlan harc.
Amit tennetek kell! Amennyi templomban csak lehet 3 napon keresztül Szentségimádásokat kell tartani.  Virrasszatok! Imádkozzátok a Rózsafüzért és az Irgalmasság Rózsafüzérét. Aki tud 3 napig böjtöljön kenyéren és vizen. Imádkozzatok a papságért és az egyházért, imádkozzatok a békéért is. Imádkozzatok Ferenc pápáért.
Ne félj gyermekem! Két pap is jóvá hagyta ezeket az üzeneteket. Minden támadás ellen ami ellened irányul, Velem, a Mennyei Atyával fog perbe szállni az illető. Az Élő Isten Pecsétje hathatós védelem ebben a harcban is. Ne félj gyermekem.
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen
Jézus bátor harcosa.