2011. december 30., péntek

Az összes országos választást elcsalták

Mit is ragozzuk, a rendszer ILLEGITIM, a most életbe léptetendő "alkotmány" hatálytalan, egy folytatólagosan elkövetett csalás-sorozat eredménye, ugyanis bizonyított módon az eddigi összes választást elcsalták.
A kimutatások szerint minden egyes alkalommal olyan különbségek merültek fel a hivatalos névjegyzék tartalma és a lakosság statisztikája között, amely alkalmas arra, hogy bármely pártot a parlamentbe bejuttassák. Ez az adat minimum 100 ezer főn fölüli, amely ugyebár csak a 2002-es fidesz-mszp hivatalos adatok tekintetében is releváns, ugyanis akkor a hivatalosnak mondott adatok szerint is alig több, mint 50 ezer szavazat volt a különbség. A nemhivatalos verzió szerint Pintér megfenyegette Orbánt, hogy kiborogatja az aktáit, ha újraszámoltat. Most pedig Pintérnek hívják a fidesz miniszterét. Egy csapat ez, lássuk be. A legutóbbi OGY választásokat nyilvánvaló módon csalták el, de erre már biztosan emlékeztek! Ki akar még és milyen előrehozott választásokat, mikor azt sem tudhatjuk, hogy kik szavazhatnak és azt sem tudjuk, hogy ki is számít már szerintük magyarnak. A többiről is érdemes beszélni, de lássuk a tényeket.
Bővebben: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=4824

Ha büntetnek, a lakosság fizet

Lázár János közlése szerint, „nyilvánvalóan mindenkinek, a társadalomnak kell fizetnie”, ha az Európai Unió vagy más bíróság elmarasztalja a kormányt egy-egy döntéséért. Az Európai Bizottság által már jogellenesnek minősített telekomadó már az Európai Bíróság előtt van, hamarosan nyithatjuk a tárcánk.
Tehát a kormány semmiért nem vállal felelősséget, ha valami baj van, majd fizet a nép! Ahelyett, hogy egy huszárvágással búcsút intenénk az Uniónak!
Bánfalvi Béla


Csak interneten lehet nem tömegesen kilakoltatni

A Végrehajtói Kamara közlése szerint 2012-ben nem lesz tömeges kilakoltatás. A legfontosabb újdonságnak nevezik, hogy márciustól a végrehajtók csak az interneten értékesíthetik a meghirdetett lakásokat, mondván, ezzel megszűnik a visszaélés lehetősége.
A hivatalos adatok szerint 2011-ben körülbelül kettőszáz kilakoltatásra került sor, s mint mondják, az adósmentő intézkedések miatt ez a szám jövőre sem változik majd. (A nagysikerű adósmentő intézkedések tételes felsorolását mellőzték.) Tessék megnyugodni, jogszabály rendelkezik róla, hogy a bankok hány hitellel terhelt lakást árverezhetnek el. Ez a tárgyévben három százalék.
Tehát terv ígéretük szerint alig pár száz családot raknak utcára – ebből várhatóan alig pár tucatnyi ember lesz öngyilkos. Bár már az év elején bevallott adatok szerint több mint százezer család állt kilakoltatás előtt, így kisebbfajta rejtély, hogy jön ki a fenti szám? Ha csak százezerrel számolunk, annak a három százaléka nem kétszáz, de még csak nem is háromszáz, hanem háromezer!
Az internetes értékesítésről meg annyit, hogy ezzel nem a visszaélések lehetőségét akadályozzák meg, hanem a figyelmet keltő otthonvédő megmozdulásokat. A meghirdetett árverezésre így nem kellemetlenkedhetnek oda az otthonvédők (akik miatt bizony a vevők távol maradtak, így nemhogy visszaélés nem volt, de árverezés sem), és a nyilvánosság kizárásával szépen csendben tovább lehet adni a sokszor szó szerint vérrel elvett ingatlanokat.
Otthonvédőink meg fogják találni a módját a további eredményes tiltakozásnak és ellenállásnak!
Bánfalvi Béla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése