2012. április 19., csütörtök

Hazafiak Napja - Patriot's Day

Volt egyszer egy lázadás messze a nyugati gyarmatokon, az Új Angliának nevezett Massachusettsben. Az év 1775, a hely Concord, ahol április 19-én dördült el a Minute Man első lövése az angol piros kabátos reguláris hadsereg ellen. Ezt a lövést itt Amerikában mint egy szent lövést ünnepelték több, mind kétszáz évig. A helyet nemzeti parknak nyilvánították, s még a mai napig is hagyományőrzők elevenítik fel évről évre . Műsoruk megtekinthető a nps.gov oldalon.
Ismétlem, ünnepelték, mert ma már a legtöbb kábítószerrel tömött, filmekkel butított barom fejéből kiverték ezt a féregként pusztító "nemzetközi globális" megszállók. Mint minden és mindenhol máshol a világon, egy létező ünnepből itt "Earth Day", Föld Napja lett, az amerikai patriótákból pedig "neonácik".
Nagyon kevés ember kinézetű tudja, mi is az a Patriot's Day az eredeti helyszínek lakosságán kívül. Hogy a megszállók biztosan kiirtsák a kellemes hazafias érzést a népből, 1993 április 19-én mérges gázzal, helikopterrel és harckocsikkal gyújtották fel és taposták lánctalpaikkal halálra a texasi WACO város melletti tanyán élő keresztény szektásokat. Aki megpróbált kirohanni, azt egyszerűen agyonlőtték. A megszállók hazugságait a szekta ellen, mint mindig, a média terjesztette. Nem az a fontos, hogy mivel gyanúsították őket, hanem az, hogy lángszóróval, elgázosítással, helikopterről 50 kaliberes géppuskával, harckocsikkal gyilkolta saját népét, saját területén az Egyesült Államok globál-cionista kormánya. Tessék, érezd jól magad a Hazafiak Napján! Hogy ki volt az elnök, ki volt a báb éppen, teljesen lényegtelen. Azonnal megindult a Militia Movement - Milícia Mozgalom, ami megállíthatatlan. 
A következő Hazafi Nap tömeggyilkosságot 1995 április 19-én Oklahoma Cityben követték el, s egy Kennedy gyilkossághoz hasonlóan ráhúzták egy balekra. Egy  hazafira , aki el is ismerte, hogy ő robbantott egy furgonban elhelyezett trágya-bombát. Nem tudom mennyi bab volt abban a trágyában, de az a Szövetségi Állam épületet biztos nem tudta volna úgy szétrobbantani . A légierő nyugalmazott tábornokát, Benton K. Partint,  aki különlegesen képzett a robbanóanyagok és azok hatásai tárgyában, nem voltak hajlandóak beengedni a tárgyalásra. Partin tábornok szerint az épület vasbeton tartó oszlopai belülről lettek felrobbantva, egy "teherkocsi bomba" ezt a hatást soha  sem éri el. A média itt először azonnal beolvasta, hogy találtak fel nem robbant bombákat az épület belsejében, de másnapra már a Szövetségi Nyomozók "kiderítették", hogy csak egy kocsi bomba volt, aztán teherkocsi, mert ugye nincs elég hely a Trabant nagyságú autóban ekkora durranásra. Igen, az csak durrant, a globál-cionisták pedig robbantottak. Az épületből kirohanó túlélők egy robbanásról beszéltek, ami a padlót leszakította alattuk, s azután egy másik robbanást éreztek, ami az ablak üveget röpítette feléjük. Két különböző robbanásról beszéltek!   
Tessék, Hazafiak Napját ünneplők, érezzétek jól magatokat. Csodálkozom, hogy a 9-11-es terror támadást nem április 19-én hajtották végre. Ahogy előbb írtam, a hazafiak elindultak, de egy kissé tovább is mentek az úton, mert ha már nem lehet a Patriot's Day-t megünnepelni, mert Earth Day lett belőle, akkor áttettük azt egy nappal későbbre, április 20-ra. Az amerikai hazafi ma már 19-én gondol a szabadságharcra és 20-án ünnepel európai bajtársaival. A fehér ellenállás egy széleskörű európai kulturális ellenállássá és összefogássá vált. A múlt héten szombaton elhangzott szónoklat mottója is a gonoszok elleni euró-amerikai összefogás volt, amiben az orosz népet is beleértve az egész Föld északi felét értelmezzük. 
Emlékezzünk ma azokra, akik 1993 és 1995 április 19-én áldozatai lettek a globál-cionizmusnak, s ünnepeljük a jövőt huszadikán! 
Üdvözlet a vadnyugatról!
Kitartás!
Kiss László
USA 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése