2012. június 21., csütörtök

Londoni Olimpia?

Itt a nyár, és valamivel több mint egy hónap múlva kezdődik a londoni nyári olimpia. A nagy felhajtás és szenzáció mögött azonban figyelemre méltó dolgok rejtőznek.
Heves készülődések folynak Londonban, hogy elhárítsák az esetleges terrortámadásokat. Ugyanis az előrejelzések szerint az olimpiát terrortámadások fenyegetik. Ennek hatására London jelenleg egy háborús színtérhez hasonlít. Az Egyesült Királyság hadserege rendszeres hadgyakorlatokat tart a városban. Az égen a legmodernebb vadászgépek köröznek, valamint katonai helikopterek, ajtajukban mesterlövészekkel. A biztonság érdekében légvédelmi rakétákat is elhelyeztek. A „The Guardian” című napilap beszámolója szerint 1.850.000(!) kamera figyel minden mozdulatot szerte az Egyesült Királyság területén. Mindezt teszik az olimpiára és terrorveszélyre való hivatkozással. Bár ésszerű választ még maguk sem tudnak adni (inkább nem akarnak) arra, hogy mi célt is szolgálnának ezek egy „egyszerű” terrortámadás esetén. De milyen terrortámadásról is van szó?
A pánikkeltés már évekkel az olimpia kezdete előtt beindult. A jól ismert Rockefeller Alapítvány elemzései már 2010-ben terrortámadást jósoltak a 2012-es olimpiára.
Egy kutatási irat, amit az Alapítvány adott ki 2010 májusában „Tervek a Jövő Technológiájához és Nemzetközi Fejlesztéséhez” címmel, a következőt írja:
„A 2010 és 2020 közötti évek a végzet évtizedének lettek elnevezve, okkal: a 2012-es Olimpiai bombázást, ami megölt 13.000 embert, hamarosan egy indonéziai földrengés követte, ami 40.000 embert ölt meg, cunami, ami majdnem eltörölte Nicaraguát, majd a nyugat-kínai éhínség kezdete, ami egy évezredben egyszer előforduló szárazság következménye a klímaváltozás miatt.”
Ezeknek az Intézeteknek az állítólagos feltételezéseire jellemző, hogy – persze teljesen véletlenül - meg is valósulnak. Jó példa erre a Brookings Intézet által 2010-ben kiadott „Melyik út vezet Perzsiába” című elemzés. A 156 oldalas elemzésben szerepel Líbia, Szíria, és Libanon megszállása, az Iráni Iszlám Köztársaság megdöntése, valamint Kína és Oroszország mint „végső célpont”.
Azonban a pánikkeltés nem csak ilyen formában zajlik. A BBC már 2008 Augusztusában egy kisfilmet készített. A videóban láthatjuk, hogyan is nézne ki egy terrortámadás az olimpia során. A videóban egy nukleáris támadás éri az olimpiai stadiont. Itt több, mint százezer halottról beszélnek. A videó magáért beszél.
Tehát láthatjuk, az agymosás már rég megkezdődött. Az embereket félelemkeltéssel lehet a legjobban befolyásolni, amit ki is használnak. Londonban a helyzet tarthatatlan, ezen se a cenzúra, sem a hadsereg nem tud segíteni. Nem tudnak (vagy inkább nem akarnak) rendet tenni. Nem véletlenül. Ezek a folyamatok mind egyfelé mutatnak. A céljuk az emberek feletti totális kontroll. Elhitetni velük, hogy a biztonságuk érdekében szükség van minderre, szükségük lesz Európai Egyesült Államokra a rend fenntartásához. De milyen rendhez? Ha kell, pusztán félelemkeltéssel, ha kell, valós terrorral, de elérik a céljukat. Ha hagyjuk...
Nagy Attila


Az olimpiai fagyi is visszanyalt?


Kiengedték a szellemet a palackból, de most már nem tudják visszazárni. Ennek a szellemnek terrorizmus a neve.
Azzal, hogy világméretű kampány keretében mindenre ráaggatták ezt a címkét, ami az új világrend cionistáinak nem tetsző dolog volt, - kivéve a saját erkölcsi-, gazdasági- és valódi tevőleges terrorizmusukra – elérték, hogy a kormányokra, az emberekre sikerült annyira ráijeszteni, hogy hatalmas összegeket öljenek bele az ellene folyó hadakozásba.
Nincs ez másként 2012-es olimpiai játékok előkészületeivel sem.
Most, pedig - bár az olimpia még el sem kezdődött – elmondhatjuk, hogy egyfelől a hivatásos rettegőket leszámítva, már kellően sokan félnek a terroristák támadásától, másfelől, a soha nem látott méretű katonai kiadások már kimerítették az adófizetők pénztárcáját, milliárdokat költöttek el a biztonsági intézkedésekre, amelyek hivatalos indoka, hogy megakadályozza az ezeket az eseményeket. Az eredeti költségvetés szerinti kiadás megtízszereződött, sőt ezen is túl van.
Noha egy olimpia megrendezése maga is meglehetősen költséges, még akkor is, ha korábbi létesítmények zöme jó állapotban van.
Londoniak először azt gondolták, hogy az olimpia 2,400 milliárd Fontba fog kerülni. Az előrejelzések, amelyek magukban foglalják megnövekedett infrastrukturális költségeket is, mára 24 millirád Font-ra rúgnak, ezt pontosan a tízszerese az eredeti becslésnek, és még nincs is vége.
Ez tartalmazza többek között azoknak a (1,85 millió db) térfigyelő kamerának a költségét is, melyeket majd minden sarkon telepítettek Nagy-Britannia szerte.
Jelenleg is folyamatban van a fővárosban az „Egy hetes hadgyakorlat”. A RAF Typhoon sugárhajtású gépei sivítanak fel-alá Temze fölött, 10 fős katonai személyzettel ellátott Starstreak föld-levegő rakéta hordozókat telepítettek az East End parkjaiba és házain. A hadsereg és a haditengerészet helikopterei is oda-vissza dübörögnek, és mesterlövészek lógnak az ajtajukban.
Ezen előkészületek láttán a londoniak láthatóan, már szinte várják a terroristák támadását.
Nos, az olimpiai játékok nemes eszméjét sikerült megmérgeznie a terrorizmus mesterségesen szított szörnyképének. Ennek egyik kiemelkedő eleme a BBC „Code 9 prediktív programozás” című, sokkoló videója.
A Rokefeller Alapítvány már incidenseket „dokumentál” az olimpiai játékok sérültjeivel és halálos áldozataival. Ezeknek a kitalációnak a „Forgatókönyvek a jövő a technológiai és nemzetközi fejlesztésére” (Scenarios for the Future of Technology and International Development) címet adták.
Bennük ilyen eseményeket prognosztizálnak:
„... A 2010-2020 évek "végzet évtized"-ének nevezhető jó okkal: a 2012-es olimpiai merényletet, amely 13000 áldozatot követelt, szorosan követte egy földrengés Indonéziában 40.000 halálos áldozattal, majd egy cunami, mely szinte letörölte Nicaragua-t a térképről, és az ez után fellépő „Nyugat-Kínai Éhínség” melyet „Az évezred aszálya”-hoz kapcsolódó éghajlatváltozás okozott.”
E mostani forgatókönyv, mely a korábbi hasonló spekulációkat tartalmazó forgatókönyvek hipotéziseire alapul, előre vetíti, hogy legalább 13000-100000 embertől kívánnak rövid úton megszabadulni ebben az évben.
Nincs hiány az ilyen típusú spekulációkon nyugvó szennykiadványokból, melyekbe az új világrend cionistái fogalmazzák meg a világ kiirtására irányuló vágyaikat, és burkolt terveiket, és nem elhanyagolható haszonnal jár, hogy a frászt hozzák a birkákra.
A Brookings Intézet által 2010-ben közzétett kiadványból, melynek belső címlapján ez olvasható: Melyik úton Perzsiába? – tudjuk, hogy Irán szúrja a szemét a cionistáknak. S a megsemmisítésükre, leigázásukra irányuló törekvések jeleit folyamatosan tapasztaljuk a napi sajtóban. Ebben a 156 oldalas javaslatban nyíltan leírják, hogy a „barátságtalannak” tekintett országokban, mint Irán, Líbia, Libanon, Szíria, rendszerváltásra van szükség – értsd bármilyen módszerrel (ezen módszerekről a politikai bérgyilkosok című filmben már hallhattunk) le kell cserélni az irányítást a cionista új világrend szolgálatában állókra. Ahol a végső megszerzendő célország Kína és Oroszország. Ennek jeleit szintén látjuk nap, mint nap, sőt érezzük a bőrünkön.
Többek mellett, Tony Cartalucci, a Land Destroyer szerkesztője a jelentésében megírta, hogy a forgatókönyvekben szereplő hadicselek és meghatározott módszertan alapján ugyanúgy játszódtak le az események Líbiában és Szíriában, de Iránban is ez irányban folynak a műveletek, s mindez nem más, mint felkészülés és megtévesztése a végső cél érdekében, mintegy „gyöngysor szemeinek” mentén továbbhaladva jussanak el Kínáig és Oroszországig.
Ám van persze más terv is, amely a „Javaslat az új amerikai évszázadra” (Project for the New American Century) hangzatos, de nem kevésbé árulkodó címet viseli, és a Bush adminisztráció hatékony támogatása mellett került kidolgozásra és megvalósításra. A javaslatok és tervek, mind megvalósultak, és elfogadásra kerültek törvényben rendelkezésekben. Mert az amerikai adófizetők az úgynevezett kisemberek sem kapnak kegyelmet, legjobb esetben FEMA táborlakókká válnak majd, de nem, mint túlélők, hanem mint rabszolgák.
Mint látjuk most még az olimpiai játékokat is felhasználják ezen tervek megvalósíthatósága, és a szükséges pénzügyi támogatás megszerzése érdekében. Csak épp nem tisztességes tájékoztatással, hanem pánikhangulat-, és félelemkeltéssel. Így érve el, hogy a kormányok szerte a világban továbbra is felhasználják a terrorfenyegetettséget arra, hogy tovább konszolidálják hatalmukat, és hogy megfosszák az állampolgáraikat jogaiktól és a polgári szabadságjogaiktól.
Média kommunikációval, tiltakozó kampányok szervezésével segítik a tervet, indokoltnak nevezik az ellentmondásos biztonsági intézkedéseket, a biztonsági szolgálatok sajátos, ám tervszerű átalakítását.
Miközben az úgynevezett terrorizmus ellen tiltakozók nagy részének fogalma sincs arról, hogy kik és valójában mire használják fel a tiltakozását, ahogy arról sem, hogy mi folyik a háttérben.
Valószínűsíthető, hogy annak ellenére, hogyha meg is kapták a szükséges pénzt és felhatalmazásokat a biztonsági lépések megtételére, a baj mégis megtörténik. Erről bizonyosan gondoskodni fognak. Ahogy nálunk történt az úgynevezett cigány gyilkosságok esetében, melyekben a közvélekedés szerint a nemzet biztonság hivatal keze is benne volt.
A fagylalt akkor nyal vissza, amikor fordítva sülnek el a kiagyalt grandiózus tervek, amikor kiszivárognak hátsó szándékok, nyilvánosságra kerülnek a titkolt célok, és akkor is, amikor a hatalmas pénzügyi áldozatokra kárhoztatott állampolgárok szembesülnek a tőlük erővel és csalással elvett összegek nagyságával, és valódi céljával. Az áldozatok láttán pedig a felháborodásuk is elemi erővel fog előtörni, amikor kiderül, hogy az emlegetett terroristák valójában kicsodák. Kik a felelősek a mesterséges földrengések (Fukusima), szökőárok, a mesterséges betegségek és éghajlatváltozás okozta éhínségek, szárazságok, víz- és élelmiszerhiány, technikai és kozmikus sugárzás okozta áldozatokért.
Az új világrend cionistái a forgatókönyveikben megfogalmazott és már végrehajtás alatt álló terveikre nem sajnálják a pénzügyi erőforrásokat. Annál is inkább nem, mert ennek elsöprő részét velünk, az adót fizető népekkel fizettetik meg. A saját romlásunkba döntésünk és kiirtásunk költségeit is mi fizetjük. Ügyes! – mondhatnánk, de nem mondjuk, mert ez olyan alattomos, erkölcstelen és haszonleső, a világ népeinek kifosztását és kiirtását jelentő cselekedet, ami még a háborús bűnöket is lekőrözi!
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda

Egy beépült újságíró információi a Londoni Olimpiáról és London evakuálásáról

A Lee Hazledean álnevet használó újságíró meglepő információkat hozott napvilágra a Londoni Olimpiai Játékok biztonságáért felelős G4S céggel és az olimpia előkészületeivel kapcsolatban.
Lee Hazledean egy londoni televízió műsor titkos, beépített riportere, aki számos alkalommal tudósított már ellentmondásos, kemény témákról, ez alkalommal azonban egyetlen médium sem mutatott érdeklődést története iránt. Tony Gosling-gal, a Bilderberg.org szerkesztőjével készített interjúja rövid idő alatt bejárta az Internetet. (A tegnapi link ma már nem elérhető. Jelenleg, június 28-án, itt megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=ssKbXvst0Wk)
A Channel 4 megkeresését követően, akik néhány nappal később pont a G4S céget, mint felkészült, megbízható biztonsági csapatot mutatták be a nézőknek, Andy Davies, a csatorna belügyekért felelős tudósítója emailben közölte Hazledean-nel, hogy teljes hírzárlat van a témával kapcsolatban és senki nem fogja leadni az interjút.
Hazledean elmondja, hogy a G4S céghez való belépéséhez csupán egy jelentkezési lapot kellett kitöltenie, nem ellenőrizték sem a hátterét, sem referenciáit.
Az új alkalmazottak kétnapos kiképzést kapnak a repülőtéri biztonsági ellenőrzéshez hasonló vizsgálat lebonyolítására, ezt azonban, mondja Hazledean „teljesen kikapcsolják majd” a csúcsforgalom idejére, ami azt jelenti, hogy egy potenciális terrorista minden gond nélkül besétálhat akármilyen éles lőfegyverrel vagy robbanó szerkezettel anélkül, hogy bárki észrevenné.
„Tulajdonképpen pont arra kértek meg, hogy játsszam el a terrorista szerepét az utolsó képzésen. Kaptam egy kést, egy pisztolyt és egy robbanóeszközt. A nap különböző időpontjaiban végrehajtott mindhárom próbálkozás alkalmával simán átjutottam a fémdetektorokon és a röntgen szkenneren,” mondja Hazledean, hozzátéve, hogy figyelembe véve a gyenge biztonságot, egy terrorista igazi „vérontásra” lenne képes.
„Nem képzik ki az embereket rendesen… nagyon nyitott az egész egy terroristatámadásra és ezt nem könnyelműen mondom,” magyarázza, hozzátéve, hogy azt is látta, amint egyes G4S alkalmazottak kábítószerrel kereskednek a képzés alatt, mások pedig az elvileg lezárt, védett területeket fényképezték a telefonjukkal. Hazledean szerint a biztonsági személyzet nagy része nem kapott megfelelő képzést és sokan alig beszélnek angolul.
Az Olimpiai Játékokra rengeteg „ENSZ és egyéb katonát hoznak Londonba és London környékére,” köztük számos amerikai és német katonát is. Az újságíró elmondta, hogy sok illetéktelen személy jutott G4S egyenruhához, és többet el is loptak.
A legnyugtalanítóbb felfedezés mégis az volt, amikor megtudta, hogy az illetékesek London evakuálására is készülnek. „Az Olimpiai Játékok biztonsági őrei lesznek az evakuálás levezénylői. Úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják és sok időt töltöttek a szervezéssel,” mondja Hazledean, megjegyezve, hogy a képzést vezető illetékesek két órát beszéltek az evakuálásról és csupán fél órát az olimpia alatt alkalmazandó biztonsági vizsgálat lebonyolításáról.
Azt is megtudta, hogy 200.000 darab, egyenként négy holttest tárolására alkalmas hullazsák leszállítását várják. Hazledean-t rendkívüli módon meglepte, hogy miért bocsátanak ilyen érzékeny információkat az egyszerű biztonsági őrök tudomására.
A képzésen elhangzott, hogy Predator drónok fognak cirkálni a város felett és a G4S alkalmazottaknak egy videó felvételt is lejátszottak, amelyen egy drón megöli egy csoport tagjait Afganisztánban.
Hazledean elmondta, hogy a G4S vezetők szemében a nagyközönség „a föld szemete” és tudtára adták alkalmazottaiknak, hogy a cég nem áll a rendőrség felügyelete alatt. Az egyik vezető elmondta az újságírónak, hogy egy, az olimpiát követő esemény „meghatározó pillanat” lesz London számára, de részleteket nem volt hajlandó közölni.
Hazledean nem az első, aki leleplező információkat hozott nyilvánosságra a G4S céggel kapcsolatban. A hónap elején Sarah Hubble, a cég egyik adatrögzítő alkalmazottja elmondta, hogy azért bocsátották el a cégtől, mert panaszt tett a cég ellen, mivel az rendszeresen megszegi az olimpiával kapcsolatos biztonsági követelményeket.
Amikor megkérdeztük Hazledean-t, vajon nem azért engedi a hatalom, hogy a Londoni Olimpiával kapcsolatos összeesküvés elméletek bejárják az Internetet, hogy az igazságkeresőket paranoid őrülteknek állíthassák be, miután semmi nem történik az olimpián, Hazledean kihangsúlyozta, hogy az igazság közzététele egymagában is elég lehet egyes támadások eltérítésére.

Forrás: Infowars.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése