2012. június 21., csütörtök

Rio és az ENSZ a kommunista világkormányért

Rio és az ENSZ a kommunista világkormányért2012. június 20-22-én, vagyis még most tart 182 ország, és a világ legnagyobb Rothschild érdekeltségű bankja, a Global Environmental Facility részvételével a Rio plusz 20 konferenciája Braziliában. A világ öko-kormánya mutatta az utat 1992-ben is, amely diktatórikusan ki fog mindenkit zárni a döntésből, legalábbis ezt reméli az ENSZ.
A fórum alappillére az ember által okozott globális felmelegedés, és az erre a hazugságra alapozott, realitás nélküliség romjain nyugvó CO2-adó, a másik hazugsággal fűszerezve, amit úgy hívnak, hogy fenyegetett biodiverzitás. Kulcsszó, a kommunista Fenntarthatóság, bár Obama tanult a 2009-es koppenhágai pofára esésből, és nem jelenik meg a brazil konferencián.

A világ szegényei, elvágva a természettől, felhőkarcoló városokban nyomorognak kiszolgáltatottan, ahogy a Szovjetunió utódja, az Új Világrend akarja. Luciferi alkotója elrabolja az emberek lelkét. A világ lakossága jelenleg 7 milliárd fő, 2050-re 9 milliárd ember él majd a Földön(?). Ma minden ötödik ember (1,4 millió fő) napi 1,25 dollárnál kevesebb összegből él. Majd egymilliárd ember éhezik, alultáplált világszerte a FAO adatai szerint. A kivételezett "1 %" tartja szegénységben a 99%-ot. Az emberektől elrabolt vagyonuk lehetővé tenné Afrika, Ázsia, Ausztrália, és Észak -Amerika sivatagjainak termővé tételét. E mögött primitivizmus mögött a szovjet vészkorszak agytrösztje, a New World Order, a Római Klub kommunistái állnak, akik azt akarják, hogy az NWO megalakítsa az első világkormányt. Ennek alapja "A növekedés határai" című könyv, ami alapján hamis számítógépes modelleket hoztak létre, és előtérbe helyezték az előre programozott és teljesen tarthatatlan eredményeket. A másik könyv "The First Global Revolution" ("Az első globális forradalom"), amelynek megtalálta a közös ellenséget, az emberiségben meghatározva, hogy motiválja az embereket a világkormány létrehozására és ezzel egy őrült, embergyűlölő filozófia született. Zseniálisan, a megnevezett bűnöző maga az emberiség, és hogy harcolni kell az ellenséggel. Bár nem igazán érthető, hogy az emberiség ellenes háborút miért nem magukon kezdik? "Bort iszik, és vizet prédikál", tartja a mondás. Hihetőbb lenne a "kampány", ha Nicholas Rockefeller, Soros György, vagy David de Rothschild jó példával járna elől, és felkötnék magukat, bár manapság már a TV nyilvánosságának sem lehet hinni. Minden hamisítható...

Szerintük az ember az oka a források hiányának, ami nem is annyira légből kapott, csak azt nem teszik hozzá, hogy ezek az "emberek" a világ 1%-át képviselik. Pusztító következményekkel jártak volna, hogyha valóra válnak a 40 évvel ezelőtti jóslatok, miszerint az emberiség éhen hal, bár mára elérték, hogy meg tudják akadályozni a lehetőségekkel rendelkező országok többlettermelését. Eljött az idő azok számára, akik úgy vélik, hogy próféta szól belőlük, amikor az emberiség kiirtását szorgalmazhatják, de elhalasztották a 2050-es évre (nem ismerős az ENSZ 2010. szeptemberi jelentéséből?)! De akkor miért nem cselekednek? Kötél, méreg, golyó van, csak használniuk kellene!
A nem létező globális felmelegedés vészjóslóan szerepel az elsőszámú okként és érvként a népesség csökkentésére - ahogy a georgiai Guidestones elitisták 500 millió embere - mert ezt használják a teljesen ártalmatlan CO2 gáz termelésének üldözésére. Az igazi cél, az ökofasiszta bankster világkormány terve 1992-ből. A 2011. decemberi durbani résztvevők megállapodtak Lord Christopher Monckton javaslata szerint, hogy felkészülnek a Világkormány Rio+20 javaslati elemeivel. A Millenniumi Fejlesztési Célok 2015-ös határidejének lejárta után új célkitűzéseket - "fenntartható fejlesztési célokat" kell megfogalmazni, de egy következő tanácskozásra hagyná ezek részletezését, de azért most sem mentek üres kézzel.

Egy új nemzetközi éghajlat-bíróságot akarnak rákényszeríteni a nyugati országokra, hogy egyre nagyobb összegeket fizessenek a fejlett világban. A címszó: "klíma adósság" megfizetése.
"Földanya Jogok"
"A jobb túlélésért": a jog egyes résztvevőknek, hogy túléljék a kedvezőtlen éghajlatváltozás hatásait, többek között a tengerszint emelkedés 2 százaléka szerinti vámokkal. Az Envisat műhold. "a Jason-2 műhold a tengerek szintjéről azt mutatja, hogy ténylegesen csökkent az elmúlt három évben tengerszint.
A háborúkat és a fegyverzetek fenntartását abba kell hagyni, mert hozzájárulnak az éghajlatváltozáshoz, de szó sem esik az ExxonMobil, vagy más hasonló környezetszennyező cégek tevékenységéről, de arról sem, hogy egy, az Egyesült Királyságot vizsgáló tanulmány szerint a fejlett országokban az élelem és más termékek előállításához használt víz nagy mennyisége a harmadik világ vízellátását veszélyezteti, mivel szükségtelenül pazarol.
A bizottság javasolja, hogy csökkentsék a jelenlegi hőmérsékletet 2 fokkal. Ez lehetővé tenné számukra, hogy félúton a következő jégkorszak felé, megöljenek százmilliókat. A hideg sokkal veszélyesebb, mint a meleg. Az EU távolról sem elégedett a brazíliai dokumentumtervezettel. "Azt szeretnénk, ha a szöveg pontos célokat jelölne ki, megfelelő határidőkkel, konkrét ellenőrzési mechanizmussal" - nyilatkozta a környezetvédelmi biztos szóvivője, Monica Westeren.

Az új CO2-kibocsátási célérték, csak a nyugati országokban akár 50%-os csökkentését jelentheti az elkövetkező nyolc évben. Szóval, nincs autó, nincs szén-vagy gáztüzelésű erőművek, sem repülőgépek, sem vonatok. Vissza a kőkorszakba: szinte teljes megsemmisítése a gazdaságnak.
Az új CO2-koncentrációs célok nagyon alacsonyak lehetnek, ami egyenlő 0,3 ezrelék CO2-egyenértékkel (azaz beleértve az egyéb üvegházhatást okozó gázok kibocsátását és a CO2-t magát). Ez azt jelenti, hogy 0,21 ezrelék CO2-nél a növények és fák elkezdenek meghalni. A CO2 növényi táplálék. Növényeknek sokkal több kell, mint 0,21 ezrelék CO2.

A gonosz terv alapja, ha mesterségesen idéznek elő lehülést, ami csökkenti az élelmiszer termelés volumenét. A légkör lehűtése vegyi-permetezéssel, az érem egyik oldala. A Golf-áramlat leállítása, és a célzott vízhiány előidézése HAAPR-állomásokkal, Gwen-tornyokkal, a másik. És mivel az érem is három dimenziós, meg kell említeni a nap felületére, elektromágneses impulzusfegyverekkel kilőtt lézer-torpedó”,

azaz egy adiabatikusan komprimált lézer üreg-rezonátorból kibocsátott nyalábok által előidézett napkitörések miatti felfokozódott naptevékenységet, mint indoklást a légkör felmelegedésére.

Nézzük logikusan a CO2 kérdést. A légkörben a CO2 arány viszonylag állandó. A "viszonylag" azt jelenti, hogy a ciklikusan ismétlődő jégkorszakok kialakulása a megnövekedet flóra többlet CO2 felhasználásának következménye. A növényzet, és a világtengerek alga állományának túlszaporodását ezek a ciklusok szabályozzák. Ha felszaporodik a légkörben a CO2, növekszik a fő oxigént kibocsátó algamennyiség is, de a világtengerekből is nagyobb vízmennyiség párolog el, és csapódik le csapadék formájában. Ha túlszaporodik a növényzet és az algamennyiség, fogy a légkör CO2 tartalma, és amikor nagyrészét felhasználták, lehül a légkör, elpusztulnak flóra elemei. A korábbi vulkánikus eredetű utántermelődés egy idő után újra lehetővé teszi a flóra elszaporodását, és az üvegházhatás kialakulását.
A flóra időszakos csökkenése kihat a fauna, vagyis az állatfajok, és az ember szaporodására, esetleges kihalására is!
A CO2 befizetésekből kiürült földalatti természetes gáztárolókat töltenek fel cseppfolyós szén-dioxiddal, sejthetően az általuk feleslegesnek tartott emberiség kiirtása utánra, hogy a légkört újra fel tudják melegíteni, de már kevesebb "ember"(?) számára.

A nyugat évi száz milliárd dollárt fizet egy olyan számlára, amely költségkeretének felhasználásáról semmit sem tudni, viszont a Deepwater Horizon elsüllyedése és a Mexikói-öbölbe ömlött olaj tengerfenékre ültetése egyértelmű merénylet volt a Föld biodiverzitása ellen. A módszerek és irányvonalak mögött felsejlik a régi kommunista Föld Charta, Mihail Gorbacsov, természetesen az aktív Green Cross, aki kiáll az éghajlat változási hazugság mellett, hogy nyomást gyakoroljon az emberiségre. A "nemes gondolatok", példaképüktől, Lenintől származik. Érvényesítését, ahogy a Föld Charta mutatja, a véreskezű példakép utódai folytatják. Az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Brazília és mások, úgy tűnik, hajlandók elfogadni ezt a világot kormányzó rendszert a környezetvédelemre hivatkozva.

Ezek a kiéhezett rókák egyetértenek: egy világkormány lenne rá a megoldás. A kérdés csak az, hogy ki irányítsa?
Maga a Világkormány is egy hatalomban tobzódó telhetetlen, meghasonlott elme törekvése...

Az ENSZ már régen bebizonyította hozzá nem értését, vagy politikai, hatalmi irányvonalak mentén hozott döntései egyoldalú érdekek képviseletét. Az USA / NATO és Oroszország-Kína felállás patthelyzetet idézett elő, de még beszélnek egymással. Remélnénk, hogy elkerülik ezt a genda 21-őrületet, bár ez a rák már megfertőzte a nyugati országokat, különösen az Egyesült Államokat.



Az ENSZ-nek a víz is kell – Jönnek az okos vízmérők


Az ENSZ Vízügyi Felügyelete megvizsgálja a víztörvények reformját… Júniusban lesz húsz éve, hogy a világ vezetői összegyűltek az első Föld Csúcstalálkozón Rio de Janeiroban, hogy kidolgozzák a fenntartható fejlődésre vonatkozó akciótervüket. Számos téma került megvitatásra, köztük a globális felmelegedés, az alternatív energiaforrások és a vízhiány. Idén júniusban a világ vezetői ismét összegyűlnek a Rio+20 Konferencián, hogy megvizsgálják mit sikerült elvégezniük azóta. – WaterWorld
Megint a régi nóta!
Az „egyenlőség” támogatói ellepték Brazíliát az ENSZ szervezésében folyó Rio+20 Föld-csúcs alkalmával. Az egyik napirendi pont az ENSZ homályosan megfogalmazott Integrált Vízforrás Kezelési (IWRM) kezdeményezése.
Az eredmény nyilván az emberek tulajdonjogának további gyengülése lesz az egész világon, a kommunitarizmus és a szocializmus zászlaja alatt.
Az IWRM az ENSZ hírhedt fenntartható fejlődés kezdeményezésének, az Agenda 21-nek a része, ami nem más, mint a magántulajdon eltörlésére irányuló tervhez használt retorika. Ez csupán egy újabb módszer a felülről jövő elit irányítás kikényszerítésére, a víz feletti hatalom átvételével, mondván, hogy „a víz mindenkié”.
Az ENSZ bürokratái azonnal lecsaptak a lehetőségre, hogy a globális felmelegedés nem létező problémája mellett a hamis vízhiányt is saját céljaikra használják.
Az ENSZ tisztviselői egyik válságot fedezik fel a másik után, azt állítva természetesen, hogy ezeket kizárólag az ENSZ képes megoldani. Vízválság márpedig nincs, kivéve a korrupció, a hanyagság vagy a kifejezett rosszindulat által az emberekre erőltetett vízválságot. A föld 70 százaléka víz. Számos kisméretű, egyszerű elven alapuló víztisztító készülék áll már rendelkezésre és számuk évről évre gyarapodik, áruk pedig csökken.
A vízválságra számos magánpiaci megoldás létezik. Ez évszázadok óta így van. Ezen a térem semmi sem változott, csak a jóindulat hiánya erősödött.
Egy ilyen, nem túl radikális megoldás lehetne például, ha engednék, hogy magánszemélyek is tulajdonjogot szerezhessenek a vízforrásokban. Amint valaki befektetéshez jut, nyilván érdekében áll, hogy megőrizze a víz tisztaságát és maximalizálja kihasználtságát. Nem akarjuk, hogy a multik rátegyék a kezüket a vízre? Ne engedjük, hogy pályázzanak.
Természetesen az ENSZ nem ilyen jellegű „megoldásra” gondolt. Az Egyesült Nemzetek Szervezetét a globalista elit egyes befolyásos tagjai alapították a világkormány céljainak támogatására. Nagyjából elmondhatjuk, hogy az ENSZ tevékenységei egytől-egyik hazugságokon alapulnak. Semmi sem az, aminek beállítják…
„Az ENSZ által támogatott tervezési folyamatban való részvétel valószínűleg előhozza a társadalom összeesküvésben hívő csoportjait és egyéneit… Társadalmunk ezen rétege, akik abban hisznek, hogy a „világkormány” és az ENSZ hatalomátvétele az USA felett az egyéni szabadságjogok lerombolása érdekében, megpróbálná legyőzni az „összeesküvéshez” (a helyi Agenda 21-hez) csatlakozó megválasztott tisztviselőket. Éppen ezért más nevet adtunk az általunk támogatott folyamatnak. Hívjuk átfogó tervezésnek, növekedéskezelésnek vagy okos növekedésnek.” – J. Gary Lawrence, Bill Clinton Fenntartható Fejlődés Bizottságának tanácsadója
Az ENSZ mindig új válságokat fedez fel, amelyekre összetett állami megoldásokkal áll elő. A megoldások mögött azonban egyetlen cél rejtőzik: a világkormány létrehozása.
Ez az egyik oka annak, hogy az ENSZ megoldásaihoz hihetetlen mértékű bürokrácia is társul. Az elit a merkantilizmus segítségével irányítja a világot, tehát a kormányt saját érdekei javára használja. Minden ENSZ megoldást ez a rejtett cél befolyásol.
Az ENSZ kéz a kézben dolgozik más transznacionális szervezetettek, amelyek magánpiaci entitásként tüntetik fel magukat. Ilyen például az IMF vagy a Világbank.
A Világbank az elit világkormány összeesküvésének egyik különösen aljas eszköze és mélyen benne van a hamis vízválságban a 2030 Vízforrás Csoporton keresztül, amelyet az idei Davosi Világgazdasági Fórumon alapítottak és a Világbank Nemzetközi Pénzügyi Vállalata felügyeli, egyes főszponzorok, mint a Global Green Growth Institute, a Nestlé, a Pepsico, a SAB-Miller, a Schweizerische Eidgenossenschaft, a Coca-Cola és az USAid közreműködésével.
Előbb utóbb elkerülhetetlenül előállnak az elképzeléssel, hogy a technológia alkalmasabb az állítólag eltékozolt (ki által?) források „kezelésére”. Jelen esetben az „okos mérést” ajánlják fel „megoldásként”. A Világbank és egyes magáncégek, mint a Pike Research, már javasolták az Okos Vízmérők alkalmazását.
Egy sajtónyilatkozatban Neil Strother, a Pike elemzője a következőket mondta: „Az okos vízmérők bevetése egyre gyorsabb ütemben folyik Európában és Észak-Amerikában és … más régiókban. A Világbank szerint évi 14 milliárd dollár értékű bevételkiesést jelentő, bevételt nem generáló vízhasználat mutatja, hogy gazdaságilag megalapozott a jobb vízmérési módszerek alkalmazása.”
A Pike Research előrejelzései szerint 2017-re globálisan 29,9 millió modern mérőinfrastruktúra (AMI) működik majd, a 2011-es 10,3 millióhoz képest. Az előrejelzési időszak végére a cég szerint évente 3,3 millió okos vízmérő kerül leszállításra évente, ami 476 milliárd dolláros bevételt jelent a gyártóknak.
Természetesen az okos mérőórákat sok támadás is éri, különösen Kaliforniában, ahol már a leszerelésük folyik, a számos egészségkárosító hatás eredményeként. 
Ahogyan arról már korábban írtunk az új vezeték nélküli mérőórákat az „okos hálózat” kezdeményezés részeként kezdték felszerelni technológiai óriáscégek vezetésével, az Obama kormány és az Energiaügyi Minisztérium támogatásával. Ma a kezdeményezés leginkább az ellene indított bírósági perekkel van elfoglalva.
Legyen az víz, étel vagy energia (illetve bármilyen fontos forrás), biztosak lehetünk benne, hogy az ENSZ előbb utóbb felfedezi, hogy a forrással visszaélnek (ami így is van), veszélyben van és már kész is az új válság.
Ezt követően az ENSZ milliárdokat fog elkölteni a válság kezelését célzó összejövetelekre és bürokráciára, amelyek, ha eddig nem is volt probléma, biztosan rontanak a helyzeten.
Az ENSZ-nek szüksége van válságokra, hogy ezekkel alátámassza létjogosultságát.
Az elitnek a világkormány bevezetéséhez van szüksége válságokra.
Nekünk nem kellenek.

Forrás: The Daily Bell

 

A katolikus családegyesület közleménye a RIO+20-ról: nem léteznek „reproduktív jogok”

 

A Magyar Katolikus Családegyesület üdvözli, hogy a fenntartható fejlődésről szóló RIO+20 világkonferencia kihagyta záródokumentumából a nem létező reproduktív jogokra és a népességszabályozásra való utalást. Az alábbiakban az egyesület állásfoglalását olvashatják.
A RIO+20 konferencia célkitűzése, hogy intézkedéseket javasoljon globalizálódó világunk fenntartható fejlődése érdekében. Kényes kérdésekről van szó, ugyanis például a több és jobbminőségű élelmiszer kellő körültekintés nélküli előállítása, vagy az ivóvízkészletek felelőtlen kimerítése a környezet károsodását idézheti elő, ez pedig hátrányosan befolyásolhatja az eljövendő generációk esélyét a fejlődés továbbvitelére. Meggyőződésünk azonban, hogy bármilyen intézkedés csak akkor érheti el célját, ha tiszteletben tartja az emberi méltóságot és az embernek az élethez való jogát. 
Örömünkre szolgál, hogy a konferenciáról érkező hírek szerint a zárónyilatkozatból sok vita után végül kihagyják a „reproduktív jogok” és a „népesedésszabályzás” kifejezéseket. Az előbbi lényegében az abortuszhoz való jog szinonimája, az utóbbi pedig a népszaporulat mesterséges befolyásolására vonatkozik. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata és az Európai Emberjogi Konvenció egyaránt leszögezi, hogy az élethez való jog megelőz minden egyéb jogot. A „reproduktív jogokat” semmilyen testület nem ismerte el, semmilyen dokumentum nem rögzíti, hiszen ez ellentétben állna az Európában és világszerte elismert emberi jogokkal. A „népesedésszabályzás” pedig az élet továbbadásának jogát korlátozná, ez pedig sértené a család és az emberi személy méltóságát. 
A Magyar Katolikus Családegyesület elnöksége fontosnak tartja, hogy azok az országok, – így Magyarország is – amelyek az emberi jogokat törvénybe iktatták, tegyenek meg mindent, hogy a RIO+20 konferencia záródokumentumaiban sem ezek a nem létező jogok, sem pedig a rájuk utaló kifejezések ne nyerjenek teret.
Budapest, 2012. jún. 21.
A Magyar Katolikus Családegyesület elnökségének nevében:
Bíró László püspök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése