2012. szeptember 15., szombat

"Globalizált" meleg telünk lesz...

"Globalizált" meleg telünk lesz...No, ez nem időjárás jelentés, mint ahogy a cím után lehetne következtetni, bár bizonyos esetben, mint most is, "politikai helyzetképnek" tekinthető, kapcsolódva az időjáráshoz, mert kétségtelenül forrósodik a levegő, de elsősorban nem a globális felmelegedés miatt. A tömegek már kezdik érzékelni, hogy összpontosított támadást indított a globalista rablóelit az emberiség ellen. Az USA-ban nagyarányú szervezkedés indult a "Köztársaság" megvédésére, miközben az arab országokat Izrael ingerli a "Muzulmánok ártatlansága" című, filmnek csúfolt provokációval. A "sértés" európai eszkalációja csak idő kérdése, mivel ezért telepítettek Európába, többnyire két lábon járó, 70 milliónyi etnikai és vallási konfliktust. Ban Ki Mun hiába integet megbékélésre, az USA-ban fogatott, de Bacile, egy izraeli zsidó ingatlanfejlesztő által írt és tavaly elkészített, de csak most Youtube-ra feltöltött film miatt. Líbia, Tunézia, Egyiptom, Szudán, Jemen, Libanon, de hamarosan az egész muzulmán világ hangot ad a felháborodásának.

A lélektani hadműveletekkel párhuzamosan már az egész világ ege olyan csíkos, mint egy zebra, és Koreában megjelent a H1N2 is. Ez utóbbiról nagyon találóan úgy fogalmaz a sajtó, hogy légi úton terjed, ami igaz is mert chemtrails összetevői között egyre nagyobb arányban szerepelnek a biológiai összetevők. Azt a képviselőt, aki tagadja a vegyi-permetezések létét, el kell zavarni, mert olyan pofátlanul hazudik, mint egykori barátom, aki a felesége szeme láttára csókolgatta alkalmi táncpartnere nyakát, és a sértődött felesége számonkérésére azt találta mondani, hogy "édesem, kinek hiszel, nekem vagy a szemednek".

Félretéve a családi tragédiákat, a globális cionista rablóbanda összpontosított, és a teljes bolygóra kiterjedő emberiségellenes támadása újabb fázisába lépett. Provokálják az embereket, legyen az arab, távol-keleti, dél, észak -vagy közép amerikai, vagy európai. (http://www.geoengineeringwatch.org/drought-inducing-spray-over-oceans-continues/)

Az Észak-Csendes-ócán térségében aszályt hozott a vegyi-permetezés. A rácsminták a horizonton megtették hatásukat, de a műholdas képeken világosan látni, hogy nem csak folytatódik a permetezés, de gyorsítják is az intenzitását. Alumínium, bárium, stroncium és mangán veszélyeztet minden életet, 1000-szeresével, ami 100.000%-os növekedés a "normális", természetes változékonyságnak. Már a biológusok is elismerik, hogy a kihalás szélére sodorták a földi életet. Ez a legnagyobb bűncselekmény az emberiség történetében. A SAG (sztratoszférikus aeroszol geomérnöki), és az SRM (napsugárzás menedzsment) tudják, hogy mi történik a fejünk felett, de minél több embernek meg is kell tudnia ezt.


A mainstream média szándékosan kiszivárogtatott információkkal próbálja a megcélzott tudatlan közönséget felizgatni, mert még nem elégé széles körben váltak idegessé az emberek. Az USA-ban már komolyan elgondolkodik a népesség, hogy miért szükséges orosz csapatokkal együtt gyakorolni terrortámadások elleni felkészülésre hivatkozva a statárium forgatókönyveit. Wendy L. Snyder parancsnok, az amerikai Defense Press Officer, kijelentette, hogy "Az orosz katonák itt meghívott vendégek az amerikai kormány részéről, és ez része a hivatalos kétoldalú csereprogramnak az USA és Oroszország között. Arra törekszünk, hogy kidolgozzuk az átláthatóság és a védelmi reform elemeit". Ezt, magyarra fordítva, tekinthetjük a diktatúrák otthoni és idegenbeli védelmi stratégiája kidolgozásának is. Szintén a mi olvasatunkban ez azt is jelenti, hogy a US Marines Corp országos szintű felkészülése, az amerikai kormány és a rablóbankárok érdekében elkövetett agressziók miatti terrortámadásoktól tartva, bevonná a lakosságot is a "védekezésbe", miközben megtöltheti rég előkészített FEMA-táborait a védekezésben való résztvételt megtagadókkal, illetve az erre képtelenekkel.

A bankárkaszt által szándékosan előidézett nemzetközi válság kezelésében fontos szerepet kapott a "határon átnyúló képzés", ami nem is annyira mély értelmezésben, a világ újrafelosztását jelenti, "nemzetközi hadsereg" létrehozásával. Tudva, hogy az aktív katonák közel fel nem fog együttműködni, ez az új hadsereg már külföldi erők bevonásával fogja a globális rablóelit megrendeléseit teljesíteni.
Bárki, aki ezeket a sorokat olvassa, gondolkodjon el rajta, hogy a "nemzetvédelmi stratégiák magyarázatánál" mikor, mivel, és hogyan akarják átverni, mert Magyarország nevében az illegitim kormányok is tevékenyen hozzájárultak eddig is, akár az ország kifosztásával, kisárusításával, akár a média-törvénnyel, akár a királyság és köztársaság nélküli Magyarország nevű gyarmat létrehozásával, de a bankár-politikus összefogással deviza-alapú kifosztással, vagy az azeri-örmény háborús feszültség kialakításával is.

A "fekete arisztokrácia felkészülését" komolyan kell venni, főleg, ha a magát megnevezni nem akaró forrás becslései szerint 200-400 ezres külföldi csapatok léptek be az USA-ba, ahogy Magyaroszágon is sokkal több a külföldi katona, mint a magyar zsoldosok száma. Követendő példa, hogy "Szuverén Mozgalomban" egyre több aktív, és nem aktív katona készül irányt szabni a statárium kinyilvánítása előtt, férfiak és nők, hogy nem teljesítik a globális rablóelit, és hazaáruló kormányuk megrendeléseit. Egyetlen országban sem állampolgári kötelesség az idegen érdekeket szolgáló kormányok alkotmány, nemzet és országellenes parancsait követni.

Ez az oka, hogy az USA-veteránokat üldözik a médiában, pszichiátriai osztályokon mutatják be őket, vagy őrült fegyvervásárlóként, mert számottevő és tapasztalt gerillacsapatokat tudnak létrehozni. Eltávolításuk most a szinte legfontosabb feladat a globális elit serege számára. A család és a jog hívei elhagyják az amerikai katonai erőket, mert nem akarnak részt venni a rombolásban, és saját népük, országuk a globális elit igényei szerinti megszállásában. Hajlandók harcolni a New World Order ellen, a túlélésükért, a nemzetért és hitükért.
Feltételezhető, hogy valójában a globális elitnek nevezett nemzet, és hazaáruló csürhe megegyezett népeik háta mögött, és csak a zsákmány elosztásában lesz marakodás. Az árulás "jutalmát" a legtöbben már "felvették" azok közül, akik eladták képviselt országukat, és utána az ENSZ 2010. szeptemberi jelentésében foglaltak szerint, 50%-os népesség csökkentés áldozatává teszik elárult választóikat. Bár még nem vált bevett szokássá Európában, hogy a magyar választásokhoz hasonlóan, "elsöprő", 2/9-es "többségre" hivatkozva árusítsák ki országaikat, és hóhéroknak kiszolgáltatva népüket, ha nem ébredezik időben a nép, saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogy milyen Líbiában most az élet.

Mert Líbiában, Afrika volt "Svájcában", a 187 milliárd dolláros kintlevőségük ellenére éhínség, Al-kaida bandák terrorja, belháború és teljes létbizonytalanság uralkodik. Már 10%-os költségvetési deficittel számolnak, és az országrombolók még djazást is várnának a rombolásért, tömegygilkosságért, az ország kifosztásáért, bár a Benghazi diplomaták legyilkolása is CIA által jól szervezett Al-kaida közreműködéssel végrehajtott merényletnek mutatja magát.

Londol fel akarja szabdalni Afganisztánt, és itt emlékeztetnék a korábban tárgyalt nemzeti területekre szétszabdalás kérdéskörére, amit már évekkel ezelőtt is előre láttunk Magyarországgal kapcsolatban is. Afganisztánt az alábbi felosztás szerint akarják szétdarabolni:


Az úgynevezett "közvetett szabály" már régóta a siker receptje a Brit Birodalomban , amely nagyrészt nem elfogott brit katonák, hanem a gyarmati csapatok révén került alkalmazásba, akik kiépítették a Birodalomat az irányításuk alá vont országokban. Az US Geological Survey térképészeti ügynökség vizsgálta meg 2004-ben, mit kóstál az összes ásványi anyag Afganisztánban. A szakértők kezdeti vizsgálatai szerint, a Pentagon és az amerikai geológusok az ásványi források értékét legalább egy trillió dollárra becsülték (nálunk 1 billió). Megfelelő hasznosítása még akár 4000 milliárd dollárt hozhat. A jelentés hozzáteszi: A tervben fel van osztva nyolc szekcióra Afganisztán, amelyek közül néhányat a tálibok fognak ellenőrizni. A terv, az úgynevezett C terv, előírja a jövőben az ország vezetőjeként Hamed Karzai-t, aki még mindig hatalmon maradna, de csak mint jelképes vezető, hatalom nélkül.
Az álháború, mely nem csak a megtévesztésig fog hasonlítani egy igazira, valódi lesz a népek a szenvedésén keresztül, de az "összehangolt érdekek" mentén. Ezen a bizonytalan megítélésen az sem segít, ha Oroszország MiG 31-es vadászgépekkel ellenőrizteti Szíria légterét.


Nem csak Bebizonyosodott, hogy az Egyesült Államokat a "demokrácia" nem érdekli, hanem az is, hogy szándékosan okoz destabilizációt, erőszakkal és a terrorizmussal, elvégeztetve ugyanazokkal a fegyveresekkel a piszkos munkát, akik a halált választották az amerikai nagykövet számára, az USrael "erőfeszítéseként". Remélhetőleg saját katonáik fogják oda juttatni a cionista rablóelitet, ahova valók...


Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése