2012. szeptember 24., hétfő

Magyar Remény - kiáltvány!

Hazánk és népünk helyzete a kilátástalanságig romlott. Az erkölcsi, szellemi és anyagi válság eluralkodása megállíthatatlan folyamatokat idéz elő. A végromlásból egy korszakváltás fog kiutat hozni.
Megosztott, elerőtlenedett, hitét, bizalmát és reményét vesztett népünk védtelenül áll a jövő kihívásaival szemben. Politikai és ideológiai viták, bizonytalanság és félelem, a biztonságérzet teljes hiánya, és az egymás iránti közöny teszi végzetessé a korszakot.
A különböző politikai szervezetek nemhogy megoldást nem kínálnak, de tovább mélyítik a szakadékokat. A társadalmi szervezetek önmagukban hatásos válaszokat megfogalmazni nem tudnak, részcélokért vívnak szélmalomharcot. A tenni akarók gyakran önáltatás vagy bűnbakkeresés hibájába esnek.
A korszak kihívásaira válaszolva, új kezdeményezést hirdetünk, Magyar Remény közösség néven! A kezdeményezés feladata a magyarság időszerű sorskérdéseinek megválaszolása, az elkerülhetetlen korszakfordulóra való felkészülés és felkészítés.
A Magyar Remény közösség elvet minden avítt, idejét múlt, társadalommegosztó nézetet, és gyökeresen új irányt hirdet. Nem csupán válaszokat fogalmaz meg, de történelmet ír!

A Magyar Remény közösség
- nem ideologizál, hanem újraegyesíti a társadalmat,
- a hagyományos politikai felosztást elveti, kizárólag erkölcsi alapokon ítél,
- a történelmi jellegű ideológiai vitákat idejétmúltnak tekinti, azokon túllép,
- a múlt dicsőségén vagy fájdalmain való rágódás helyett, a tanulságokat levonva, a jelenben él, és a jövőt építi,
- önáltatás és populista bűnbakkeresés helyett reális értékelésre törekszik, és lépésről lépésre megvalósítható nemzetstratégiát dolgoz ki.

A jelenlegi parlamentáris demokrácia ideje lejárt, a pártrendszer a fejlődés gátja, a polgári társadalmi rend nem tartható tovább! Az elmúlt 22 év bizonyította a „demokrácia” alkalmatlanságát. Ennek következtében politikai, gazdasági és etnikai összeomlás előtt állunk. Leghatározottabb szándékunk a magyarság túlélésének és újjászületésének biztosítása, és az új társadalmi rend alapjainak lefektetése.
Nemzetünk sorsforduló előtt áll, melynek kimenetele rajtunk múlik! Egy élhetőbb Magyarországért!

Biztonságot! Jövőt! Életet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése