2012. október 30., kedd

Csökkentik az adósságokat a megszorítással? NEM! A gazdaságot süllyesztik még nagyobb válságba, mert nincs pénz az embereknél, így nincsen pénzforgalom, ami az egész rendszert működtetné.
„Mi történt az elmúlt két évben a fene nagy adósságcsökkentéssel? 2010-ben 20 000 milliárdos adósság most 22 000 milliárd és csak azért nem 24 000, mert a nyugdíjvagyont lenyúlták. Most viszont már nincs más hátra, mint megszorítás megszorítás hátán. Várjuk, mikor lesz bevezetve a jegyrendszer! Mi ez, ha nem hazaárulás! És ezek az emberek elhitetik a néppel, hogy itt minden rendben van, csak a kommunisták eladósították az országot. És a nép eszi. Eszi, mert lassan mást nem ehet.
Az államadósság visszafizetése tehát a jelenlegi körülmények között, erőltetve, a népet sanyargatva egyenesen hazaárulás. Ez nem az jelenti, hogy azonnal tagadjuk meg a törlesztést, vagy ne újítsuk meg a hiteleinket, de józanul, lehetőleg alacsony kamatokkal próbáljunk új hiteleket felvenni. Elégedjünk meg azzal, hogy nem nő az adósság, felesleges a népet sarcolva törleszteni.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése