2013. január 14., hétfő

Mikor lesz az összeomlás?

Az utóbbi időben egyre többen kérdezik, hogy a sokat hangoztatott rendszer összeomlás mikor fog bekövetkezni. Ezt minden bizonnyal az elmúlt év december 21-ei „világvége” elmaradása is fokozta.
A tavalyi esztendőt felfújták a médiák segítségével, így még azokat is foglalkoztatta a kérdés valamilyen szinten, akik amúgy teljesen közömbösek az efféle dolgokkal. Egy biztos, szinte mindenki hallott róla, ami sajnos azért nem jó, mert az embereknek farkast kiáltottak, miközben csak a bárány jelent meg. Ezzel pedig az a probléma, hogy amikor valóban itt lesz a farkas, kiabálhat majd bárki, senki nem fogja komolyan venni. Talán ez is volt a hatalom célja, mert bár fontos dátum volt december 21-e sokféle szempontból, de nem a világvégét jelentette.
A rendszer összeomlása egy elhúzódó, összetett folyamat, amely leginkább egy exponenciális jelleget mutat. Magyarán a kezdetekben alig vannak szemmel látható jelei, amely után fokozatosan jelentkeznek a problémák. Végül hirtelen emelkedésbe kezd, s ez lesz az a pillanat, mely mindenki számára érezhető, látható lesz.
A folyamat tehát már elkezdődött, és egyre közelebb kerülünk a robbanásponthoz. Jelen pillanatban a gazdaságot még egyensúlyban tudják tartani, de jól láthatóak az erőltetett, a legtöbb esetben rossz eredményt produkáló megoldások. Az egyre több munkanélküli, az egyre gyakoribb megszorító intézkedések, sűrűsödő, és elhúzódó tüntetések mind-mind azok a jelek, melyek előrevetítik a tényleges összeomlás pillanatát. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a bűnözési hullám drasztikus emelkedéséről sem, melyet egyre kevésbé tud kezelhető keretek között tartani a rendszer. A cigánybűnözés hazánkban már most elérte azt a szintet, amely egy összefogásra kész társadalomban már kiverte volna a biztosítékot. Ezzel természetesen a zsidók is tisztában vannak, és az oktatással, médiával, és minden általuk bevethető eszközzel próbálják elfogadtatni az elfogadhatatlant. Azok a zsidók, akik uralják a politikát, a médiát, az egész világot. Azok, akik hasznot húznak a kisemberek mindennapi szenvedéseiből.
Hazánkban a cigányokat engedték szabadjára, és hagyták, hogy ránőjenek a többségi társadalom nyakára. Ehhez persze kellett a birkatürelmű nép is, akiknek a liberális szeméttel teljesen átmosták az agyát. De természetesen Európa szinte minden országában hasonló problémák uralkodnak, ezért az összeomlás az öreg kontinenst és Amerikát is érinteni fogja. Görögország, Portugália és Spanyolország csupán az előszelei a liberális rendszer kimúlásának. Ameddig tudják, megmentik ezeket az államokat a széteséstől, hiszen egyetlen ország összeomlása beindítaná a dominóhatást.
Mivel társadalmunk alapvetően az olajra épül, így a teljes összeomlást nagyban meghatározza a kitermelés csökkenésének mértéke. Jelenleg a kormányok korlátlan pénznyomtatással, és megszorító intézkedésekkel tudják késleltetni az időt. A legoptimálisabb előrejelzések szerint 2020-ra a mostanihoz képest 10-12%-al csökken a kitermelés. A rendszer természetes körülmények között nem tud tolerálni ekkora kiesést, ezért először a szegényebb államok fognak csődbe menni, majd sorban a többi. Sokan nincsenek tisztában ezeknek a számoknak a súlyosságával. A legtöbb embernél annyiban kimerül a kőolaj fogalma, hogy a benzinkúton valamely finomított változatát beletankolja a gépkocsijába. A jelenlegi „civilizált” társadalmunk alapja az olaj. Nélküle nincs villamos energia, vezetékes ivóvíz, műanyag és gumiipar, de most már mezőgazdaság sem. 2-3%-os termelés kiesésnél már olyan szinten drágulna minden, hogy a hazánkhoz hasonló országok, illetve polgárai egyszerűen nem tudnák kifizetni. A mezőgazdaság is teljesen áttért a nagygazdálkodásra, ahol még trágyának is kőolaj az alapja. A hatalmas több száz lóerős traktorokhoz való, nem egy esetben másfél-két tonnás földművelő berendezések tartoznak, melyeket egy akut üzemanyaghiány esetében megmozdítani sem lehet, nemhogy földet művelni vele. A jövő tehát mindenképp a kis közösségi gazdálkodásokban van, de ezt a jelenlegi hatalomnak nem érdeke a szavakon túl segíteni.
Jól látható tehát, hogy 2020-ig a rendszer semmiképp nem bírja, jó esetben talán 3-4 évünk maradt, de inkább kevesebb. Természetesen pontos dátumot senki sem tud mondani, aki mégis megteszi, az vagy naiv, vagy a hatalom érdekében cselekszik. A zsidó háttérhatalmak már több ízben elodázták az összeomlást, de ez olyan, mint a feslett zsák, amit folyton foltoznak. Folt hátán folt, mígnem egyszer csak szétszakad az egész.
Sokan vannak, akiknek hozzánk hasonlóan már nagyon elege van ebből a rendszerből, és várja az összeomlást. Egyet azonban nem szabad elfelejteni! Amikor ez bekövetkezik olyan láncreakciók fognak beindulni, melyek a legvadabb elképzeléseket is felül fogják múlni. Kontroll nélküli fosztogatások, rablások, élet-halál harc a maradék élelemért, majd pedig a polgárháború kitörése. Jelen pillanatban jó esély van arra, hogy globális méretű háború bontakozzon ki. Ez azonban csak annak a függvénye, hogy cionistáknak érdekében fog-e állni, vagy sem. Ezen múlik, hogy a zsidók keresnek-e rajta pénzt, vagy sem! Ha tehát valaki álmodozva várja a rendszer végét, hogy akkor majd kitörő örömtáncot fog lejteni, annak inkább javaslom, hogy a hátralévő kevés időt a felkészülés jegyében tegye. Mindenképp legyen raktáron tartós élelmiszer, víz, gyógyszerek, de ezek csupán az alapok.
Legrosszabb esetben az összeomlás télen fog bekövetkezni, és ekkor is bizony lesz idő, amikor el kellesz hagyni az otthon melegét. Sokan még nyáron sincsenek felkészülve arra, hogy sátorban aludjanak a szabadban, erdő sűrűjében, nemhogy télen. A mostani fiatalok túlnyomó többsége már az első napokban vagy éhen fog halni, vagy a fosztogatás áldozata lesz. Fizikálisan sajnos túl gyengék. Ezek tények, ezzel meg kell barátkozni. Az egész napos számítógép előtti ücsörgésnek ez lesz az eredménye. Sokan már arra is képtelenek, hogy 1-2 km-t gyalogoljanak. Nincs meg a tudás, hogy miként lehet termelni zöldséget, gyümölcsöt, hogyan kell állatot tartani. Őszintén szólva sokan finnyásak is ehhez. Egyszerűbb a szülőnek is bedugni az egyetemre a gyereket nevenincs szakokra, csakhogy diplomája legyen. Gyújtósnak biztosan jó lesz a papírja, mert a ránk váró időszakban más gyakorlati hasznát nem fogják látni.
Tisztában vagyunk azzal is, hogy sokan jót nevetnek majd-e sorok olvasása közben. Nem gond, mi szóltunk, és meg lehet nézni, hogy az idő általában minket igazol.
Akinek tehát van lehetősége, az kezdjen el sürgősen készülni, mert az időnk nagyon kevés. Egyedül azonban fabatkát sem ér az egész. A helyi kis közösségeknek van esélye túlélni bármit is, hacsak nincs valakinek otthon atom biztos bunkerja legalább fél évre való élelmiszer tartalékkal.
Bánhegyi László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése