2013. február 9., szombat

Érelmeszesedés, koleszterin - Horváth professzor harca az egészségünkért

Van magyar fejlesztésű, koleszterin elleni gyógyszer. Megalkotója Dr. Horváth István professzor, kinek felfedezése korszakos jellegű. A gyógyszer alkalmazásával olyan betegségek (érelmeszesedés, keringési problémák és következményei) megelőzése és gyógyítása válna lehetővé, mely hazánkban emberek tízezreit menthetné meg a haláltól.

A szer létezik, a professzor úr pedig szigorúan a hazai gyártásban látja a lehetőséget, esélyt kínálva ezzel hazánk gazdasági fejlődésének. Hogy mikor kezdődhet el a gyártás, egyelőre nem tudható. A riportból kiderül, hogy folynak már tárgyalások az állam és Horvát professzor között a lehetséges, törvényes előállításról. Csak engedélyek kellenek. Olyan feltételes engedélyek, mint például a madárinfluenza elleni oltóanyag gyártásának megindításához kellettek. Akkor az viszonylag hamar megszületett. Most miért késlekednek a hatóságok?

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=APdq152XRn0
http://www.youtube.com/watch?v=U0t5KwevQqI

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/02/09/erelmeszesedes-koleszterin-horvath-professzor-harca-az-egeszsegunkert-video/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése