2013. március 6., szerda

Hitel = Hit el

Jó, hogy az önkormányzatokat felszabadították. Azonban ugyan úgy nekünk kell majd kifizetni a soha meg sem kapott hiteleket a bankármaffia részére.
Aki azt hiszi, hogy vége a megszorításoknak, az hatalmasat téved. Az önkormányzatok devizahiteleinek kiváltása után elkövetkezik az egyházak devizaadósságának kiváltása is a magyar emberek zsebe terhére. A kb. 800 milliárdos költség kitermelése érdekében egyre több magyar ember fog még jobban elszegényedni. A devizahiteltől kik nem fognak tudni megszabadulni? Azok, akik eltartják a hatalmat és holdudvarát, segélyezik a kisebbséget, fizetik a kis millió kárpótlást... Ők mehetnek az ócsai gettóba, vagy a siralom völgyébe.
A következő nagy megszorítási hullám egy háttérinformáció szerint április 1-jétől, vagy május 1-jétől várható. Tehát már közeledik is az idő. Hogy milyen rózsaszín, illetve narancsszín dumával adják be, azt még nem lehet tudni... Ezúttal a színezés már nem a Bildenberg tagos Matolcsy dolga lesz, hanem Varga Mihályé. Hát ez aztán a változás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése