2013. április 8., hétfő

Rezsicsökkentés – avagy a nagy koboldtrükk

Manapság úton-útfélen belebotlik az ember a kormány által propagált rezsicsökkentéses kampányba. Úgy tűnik, hogy a kormánynak ez egy fontos mentőöv a márciusi „hóbukta” után. 
Mint tudjuk, a kormány nagy propagandával jelentette be, hogy 10%-al csökkentik a villany, a gáz, és a távhő árát. Azt természetesen csak mellékesen érdemes megjegyezni, hogy előtte hónapokon keresztül több apró áremelés volt, majd pedig a rezsicsökkentés után a vállalkozói szférának megemelte a villany árát. A kormány tehát úgy tett, mint a mesében, adott is meg nem is. Tisztában vannak vele, hogy az emberek szavazási hajlandóságához a pénztárcájukon keresztül visz az út.
Az is köztudott, hogy a kormánynak jelenleg 2/3-os többsége van, gyakorlatilag azt tesz, amit akar. Így meglehetősen furcsa az aláírásgyűjtési kezdeményezésük egy olyan dologhoz, melyet elvileg már megcsináltak, és még további „csökkentések” várhatóak. Mégis miért van szükség az úgynevezett petícióra? Semmi más, mint ÖNKÉNTES ADATSZOLGÁLTATÁS a Fidesz részére, hogy mindenki megértse! Épphogy az alsónadrág színét nem kérik, minden mást igen. (Életkortól az e-mail címig mindent!) 
A kérdőíven természetesen az is írva vagyon, hogy a szocialista kormányzás alatt háromszorosára emelkedtek ezek a díjak. Költői kérdés: Miért nem harmadára csökkentik a rezsit? Azt hiszem, a kormánytöbbséggel ez nem lenne probléma. Nagyon egyszerű a válasz, mert csak ennyit lehet elsáfárkodni a trükkökkel. Azt senki ne gondolja, hogy a zsidó bankárvilággal bármelyik párt, vagy kormány ebben az országban szembe tudna, és főleg akarna szállni. Ahogyan 1920-ban egyetlen tollvonással elvették az ország 2/3-át, úgy most is bármit megtennének, ha érdekeik csorbulnának. Ha valakinek kétségei lennének, gondoljon a néhai Jörg Haiderre. Tehát az egész csak illúzió, szemfényvesztés, de egyben biztosak lehetünk, a jelenlegi társadalmi rendszer napjai meg vannak számlálva! 
Visszatérve a rezsicsökkentésre, a Zempléni Hulladékkezelő (ZHK) eddig is horribilis áron szállította a szemetet, negyedévente 6.400 Ft-ért. Most kiküldték az újabb csekket, amitől az ember dobott egy hátast. Az új díj: 7.500 Ft! 
A kormány már azt is fejtegette, hogy a szemétszállítás díját is csökkenteni szeretnék. Nemes gesztus. A ZHK felemeli a díjat 17%-al, majd jön a jótékony kormány, aki csökkenti majd azt 10%-al. Természetesen mindenki boldog lesz, szalad majd a kormányra szavazni, hiszen csökkentették a kiadást. Igen, valóban és mindenki jól jár, csak az emberek nem. A díjat 3 hónapra előre kell kifizetni, vagyis a ZHK-nál marad háztartásonként +1.100 Ft, még ha időközben a kormány döntene a szemétdíj csökkentése mellett is. Feltételezve egy 10%-os csökkentést, még akkor is magasabb áron fogják vinni a kukákat, mint korábban. A kormány döngeti majd a mellét, örülni fognak az emberek, és sokan észre sem veszik, hogy egy nagy átverés áldozatai lettek. A ZHK a csekk mellé küldött még egy „kedves” levelet is, miszerint a kukadíj köztartozásnak számít, így aki nem fizeti, azt továbbítják a NAV felé, aki majd be is hajtja, mert „nemzeti”. 
Gondolná az ember, akkor mondjuk le a szemétszállítást, de azt nem lehet. Ha nincs rá pénzed, majd behajtja a NAV, elviszik a házad, vagy amid van, de egy „szabad” országban ez KÖTELEZŐ! 
Természetesen ez nem a Fidesz, vagy az Mszp hibája, de nem is a Jobbiké, vagy sorolhatnám, Mind az egészé, az egész elkorcsosult társadalomé, ahol az emberek 40%-a még mindig hisz abban a nem létező csodában, hogy az általa jónak tartott párt meg fogja oldani a gondjait. Nem fogja, nem ez a feladatuk. Aki látta és megértette a Mátrix című film rövid mondanivalóját az tudhatja, hogy milyen társadalomban élünk, ahol rabszolgák vagyunk. Azt tanítják az iskolában, hogy eltörölték a rabszolgaságot, pedig nem, csak modernizálták. 
Régen a rabszolgák csak enni és inni kaptak, meg szállást az istállóban. Ma pedig szerencsésnek mondhatja magát, akinek tehermentes háza van, és nem lebeg domoklész kardja a feje fölött, hogy a zsidó bankárok által tökéletesen kivitelezett évszázad, vagy inkább évezred csalásába belesétálva sikerült egy kis devizahitelre „szert tenni”, amivel sakkban tartják. 
Manapság ugye pénzért dolgoznak az emberek, ami mire elég? Be kell fizetni a kötelező sárga veszedelmeket (csekkeket), mert különben behajtják, a maradékból pedig a zsidó multik szemetét vásároljuk élelmiszer gyanánt, amitől egy idő után betegek leszünk, és akkor vehetjük a zsidó gyógyszer gyártók termékeit. Maradt még pénzed? Ha nem, akkor te is a rendszer rabszolgája vagy, ahol csak egy számít, hogy jó alanya légy a fogyasztói társadalomnak. 
Amíg nem ismerik fel az emberek, hogy a Jó Isten minden jóval körbe vesz minket a természetben, addig ne reméljen jobbat. Meg kell érteni, hogy az önellátás felé való elmozdulás az egyetlen kitörési pont ebből az istentelen rendszerből. 
A Magyar Remény Közösség pontosan ezért jött létre, nem kérünk senkit, hogy szavazzon ránk, csupán a helyes utat szeretnénk megmutatni annak, aki erre hajlandó. Azzal azonban, aki a rendszer része akar maradni, nincs mit kezdeni, azzal együtt fog elveszni. Tudom, kemény szavak, de az idő már kevés ahhoz, hogy értelmetlen dolgokra fecséreljük. 
(magyarremeny.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése