2013. május 30., csütörtök

A Nyugat lerombolta Szíria olajiparát

Szíria olajminisztere, Szulejmán Abbász nemrég megdöbbentő adatokat közölt a nyugati felforgatás gazdasági hatásairól. A jelentés szerint 2011 tavasza óta 95%-al csökkent az ország olajkitermelése.
A nyugati országok destabilizáló tevékenységét megelőzően Szíria mintegy 380000 hordó/nap termelése napi 20000 hordó alá zuhant vissza. Ez a terrorista csoportok által végrehajtott szabotázsakciók és a nyugati országok olajembargójának együttes eredménye. A miniszter elmondta; két évnyi felforgatás után Szíria arra kényszerül, hogy olajt importáljon, és ez havonta mintegy 110 milliárd forintnak megfelelő összeggel terheli a költségvetést.
Szíria földgázkitermelése pedig a felére zuhant vissza a háború kezdete óta, ami jól mutatja, miről is szól a nyugati országok újabb "elítélések", "elhatárolódások" és emberjogi aggódások által övezett, hivatalosan soha el nem ismert hadjárata.



Nyugati kémekkel végeztek Szíriában

 

Idleb közelében egy ellenőrzőpontnál külföldi kémek csoportját számolta föl a szíriai katonaság egyik egysége. A felforgató csoport három fős volt, amely egy amerikai állampolgárságú nőből, egy brit állampolgárságú férfiból, valamint egy ismeretlen személyazonosságú férfiből állt.
A náluk talált okmányok szerint a nő Nicole Lyn Mansfield az Egyesült Államokbeli Michiganből, aki 1980-ban született, a brit állampolgárságú férfi pedig Ali Al-Manasifi, aki 1990-ben született. A harmadik személynél nem találtak azonosításra alkalmas dokumentumot.
A halott kémeknél két automata fegyvert, bankkártyákat, számítógépet és térképet találtak, amelyen katonai létesítmények voltak megjelölve, valamint egy terrorista szervezet, a "Dzhebhat An-Nusra" zászlaja volt náluk.




Orosz-ukrán önkéntes alakulat megy Szíriába

 

Eddig már ezres létszámú önkéntest gyűjtött össze Szergej Razumovsky. Nemrég egy videó beszédben felhívást intézett valamennyi volt bajtársához, és veterán katonához. A hazánknak most nincs szüksége ránk, de Szíriának igen - mondta a volt elhárító tiszt. Segítsünk helyreállítani a békét és a rendet Asszadnak, és kiűzni a lázadókat Szíriából. 
A felhívásban annyit kért a szíriai elnöktől, hogy ha vége a harcoknak, akkor azoknak, akik maradni akarnak, adjon állampolgárságot, és segítse a letelepedésüket. Az orosz kormánytól pedig annyit, tegye lehetővé az önkéntesek eljutását Szíriáig.
Az ezredes felhívása újabb pofon a felbujtók képébe. Most már nem csak a nyugat és vazallusai, Katar és Szaúd-Arábia, hanem az egész világ gyűjti az önkénteseket. Mindenki a maga oldalára. Az ezredes kijelentette, 72 000 bajtársa van, akik ugyan megélnek hazájukban, de az, amire valóban felkészültek - a harc -, nem az életük része már. Az eddigi jelentkezők mellett erre a 72 000 emberre számít, hogy beálljanak újra a sorba, és tegyék a dolgukat.
"Egybegyűjték azért őket a helyre, a melyet zsidóul Armageddonnak neveznek." Jelenések 16,16.

Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése