2013. május 18., szombat

Jelentés Mocsokráciából





















MOCSOKRÁCIA = PATKÁNYKÖZTÁRSASÁG = BŰNÖZÉSEK MINDEN SZINTEN
A GYILKOSOKNAK JOGAIK VANNAK
ÉS KIVÁLTSÁGOKAT ÉLVEZNEK
Többször megírtuk már, hogy hazai hírekkel nem szívesen foglalkozunk, mert annyi mocsok árad ránk minden nap ami fölháborító, hogy ezt nem lehetne győzni. Mocsokrácia lényege: a bűnözés! A pártállam felülről bűzlik és áthatja az egész társadalmat. Az utóbbi hetek gyilkosságai minden képzeletet fölülmúlnak, de az a mocsok és aljasság is, ahogy ehhez a hivatalos szervek viszonyulnak.
A hírekben mindenütt emlegették a 11 évesen bestiálisan megölt Szita Bence kisfiút és a zsidó szennylapok kéjelegve tálalták az elborzasztó részleteket, de egyetlen lap sem vette elő a gyermek szüleit! Kik voltak ezek? Miért nem törődtek gyerekükkel? Ezzel semmilyen műsor nem foglalkozott, pedig ennek lett volna igazán értelme. Második képen a gyermek anyja a tárgyaláson. Hol volt ő eddig? Hogy került mostohákhoz a gyereke? Mi volt a gyerek apjával? Harmadik képen P. Erika a gyerek mostohája, aki a gyilkosságra kiadta a parancsot. A gyilkosok mocskos pofáját védik, nevüket is védik. Miért? Miért nem az áldozatokat, a védteleneket védik? Ez is mocsokrácia lényege. Negyedik képen Györgyi Sándor a gyermek mostoha apja. Hol volt ez a figura, hogy megölhették a gyereket? Ötödik képen Bogdán János az egyik gyilkos. Hatodik képen a másik gyilkkos, akinek még a kezdőbetűjét sem közölték sehol! Miért?
Az izsáki rendőrségen vallatás közben két rendőr agyonvert egy erdélyi tolvajt, a Blikk képén Bara József. Pintér Sándor egyetlen szót sem szólt rendőreinek a bűnözéseiről! Ezen sem csodálkozunk, hiszen patkányköztárság rendőrsége immár 24 éve magyarokat ver, magyarok szemeit lővik ki és ezek a rendőrbűnözők máig sem lettek felelősségre vonva. Legfőképpen a rendőrvezetők, a védett szent tehenek, akiket meg sem neveztek még. Közben működik az „igazságszolgáltatás”. Valóban működik Navracsics úr? Nyolcas képen a Bors képe az agyonvert emberről. Kilences képen Orbán az áldozat sírjánál és ahogy beosont a temetőbe. Biztosan a legjobb lelkiismerettel. Orbánnak az ország előtt nyilatkozni kellett volna a sorozatos gyilkosságokról, de ő homokba dugja a fejét. Pár éve 3 magyar lányt gyilkoltak le a West Balkánban, ahová másnap elment Orbán Viktor, de azok a gyilkosságok is sötétben vannak tartva. Közben kiderült, hogy valóságos gyilkosokat engedtek szabadon, mert úgymond nem találtak náluk „bizonyítékokat” évek óta. Ezt a piszkos folyamatot Antall József kezdte el, amikor 1990-ben többszörös gyilkosokat és kivégzésre várókat engedtek szabadon! Végül mocsokrácia jellemző jelképe, az Operaház reklámja pornográf részletekkel, kép MR....Főigazgató: Ókovács Szilveszter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése