2013. augusztus 12., hétfő

Cigángyilkosságok

Már napok óta, szinte a csapból is a Cigány "gyilkosságokkal" megvádolt négy férfi ítéletét üvölti a média. Sokan követik nyomon (akiket sikerült elhülyíteni), és megnyugtatva jelentik ki, hogy ez azért durva, és az elkövetők megérdemlik a büntetésüket. Ki így ki úgy, de egy bizonyos, a három elkövető tényleges életfogytiglani büntetést kapott, a negyedik( a sofőr), tizenhárom év szabadságvesztést. Ítélni mindenki maga ítél, és eldönti, hogy arányos e a jelenlegi rendszer döntése. 
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem. Miért lenne az? Mitől lenne igazságos? Hiszen minden cigányok ellen elkövetett esetben a média rasszizmust üvölt, de ellenkező esetben, mikor cigányok bántalmaznak magyarokat, fehér népeket, olyan nagy a csönd, hogy azt leírni nem lehet. Ha meg netán, valamilyen jobb érzésű média szolga esetleg leírná a történteket, hogy a nép megtudja az igazságot, akkor az könnyen munkanélküli lehet.
Ha a jelenlegi rendszer igazságosan ítélne, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a cigányság 90% börtönben lenne. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez olyan magas arány, amit a hatalom a tehetetlen hozzá állásával, és dekadens erkölcsi mércéjével kezelni nem tudna. A legnagyobb gond azzal van, hogy a rendszer fordított arányosságot alkalmaz magyar testvéreinkkel szemben. Ha cigányok gyilkolnak (Kozma ügy), lopnak, garázdálkodnak, gyerekeinket terrorizálják, mindent megtesznek az eltussolás érdekében. 
Jó példa erre az a média csend, amit a keleti régióban elkövetett cigány bűncselekményekkel művelnek. Általában nem mondják be az elkövető etnikai hovatartozását (máskor nagy mellel, büszkén cigányozzák magukat), de most már olyan szintre emelkedett a média befolyásolása ezekben az esetekben, hogy sokszor a teljes eltussolást választják. Úgy látszik ilyenkor már nem olyan "menő" purdénak lenni. A nép haragja egyre nő, és ezt jól tudják ők is. Az emberek nem vakok és hülyék, csak hallgatnak, és tűrnek amíg bírnak, mert sajnos a magyar az ilyen. De meddig!? 
Egy bizonyos! A nép látja, hogy a magyart büntetik ha kell, ha nem! Sokszor aránytalanul magasan, addig meg a cigány vigad és éli világát. Úgy, hogy amikor csak tud rasszistázik, mint ebben az esetben is.
Nem kell vonyítani, mint a sánta kutyák, csak gondolkozni! Mi, miért történik.
A négy embert most lecsukják, "hatástalanítják, akiknek elegük volt ebből a tehetetlen rendszerből, és a faji kiváltságokból, amit a cigányok élveznek Magyarországon.
El kell gondolkozni azon, hogy ezzel megoldódott-e valami? Semmi! Jönni fog még sok ilyen elkövető, és ennél még százszor brutálisabb, mert a helyzetet egyre csak fokozzák! Változni kell, és nem fenyegetőzni, de ez a változás a fejekben kezdődik egy magasabb intelligenciával, amit sajnos ha keresni is akarjuk, a cigányoknál találni nem fogjuk! 
Alföldi Pál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése