2013. augusztus 28., szerda

Kár érte az árvákat! Elvitte a (H)holló a jótékonysági koncert bevételét

Jótékony célú koncerten lépett fel Hobo a New York-i magyarok előtt. A szervező, az “önmagát becsületes és mélységes magyar érzelműnek” valló Holló Albert eltűnt a fellépő 2500 dolláros, azaz kb. 540 ezer forintos gázsijával, ami Böjte Csaba dévai árvaházát illette volna. Egy fillért nem kapott amerikai fellépéséért Hobo, pedig a koncert bevételét árva gyerekek megsegítésére szánta – adta hírül a Blikk szerdán. A saját zsebből fizetett repülőjegy árát sem térítik meg az énekesnek.
Hobo koncertjére kétszáz jegyet vettek, darabonként 35 dollárért. Ez felszorozva és átszámítva mintegy másfél millió forintos bevételt jelent. Hobo fellépti díja a Böjte Csaba vezette erdélyi árvaházat illette volna.
Hobo a New York-i Magyar Házban lépett fel. A szervező, az “önmagát becsületes és mélységes magyar érzelműnek” valló Holló Albert eltűnt a fellépő 2500 dolláros, azaz kb. 540 ezer forintos gázsijával. Holló nem veszi fel a telefonját, az emailekre nem válaszol – mondta a Blikknek Földes László Hobo. A pénz helyett a szervező csak leveleket küld, amelyekben találkozókat kér, illetve ígér Hobónak. Állítása szerint Holló amerikai magyar iskolákat támogatott volna a jótékonysági koncert bevételeiből. Hobo dolgát nehezíti, hogy nem kötöttek szerződést a fellépésről. Mint mondta, a jótékony cél miatt fel sem merült benne, hogy átverhetik.
(HVG)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése