2013. augusztus 15., csütörtök

Soros Sakál nem nyugszik! Tovább pénzeli a banditákat!

Bár a Soros Alapítvány 2007-ben bezárt Magyarországon, nem csak Orbán Viktort és Kövér Lászlót támogatta az üzletember, hanem a mai napig pénzel magyar civil szervezeteket – derítette ki a Heti Válasz.


Soros György támogatási pénzei lassan visszaszivárogtak Magyarországra – írja a csütörtökön megjelent Heti Válasz. A lap felidézi, hogy az 1984-ben a kommunista hatóságokkal egyeztetve létrehozott magyarországi Soros Alapítványt annak idején a rendszerváltás katalizátoraként emlegették, és ösztöndíjat kapott tőle Orbán Viktor és Kövér László is. A szociális és kulturális programokat támogató Soros Alapítvány aztán 2004-től 2007-ig fokozatosan kivonult az országból.
Soros azonban újrakezdte a hazai szervezetek pénzelését, tavaly már félmilliárd forintot adományozott civil szervezeteknek az Open Society Foundations és a Center of American Progress, valamint a Center for Reproductive Rights, a Trust for Civil Societyn keresztül – írja a hetilap. A kedvezményezettek között van a TASZ, a Magyar Helsinki Bizottság, a Nane, a Patent, a Háttér Társaság a Melegekért, a Mona és az Amnesty International jogvédő szervezetek, a Haza és Haladás Alapítvány, az Eötvös Károly Intézet, a Krétakör Alapítvány, valamint a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány.


Soros kinyírja Orbánékat?


Soros az elmúlt időszakban 500 millió forintot pumpált több szervezetbe, amelyek totálisan szembe állnak Orbánnal és kormányával. A több országból is kitiltott uszító zsidó a civil baloldalt nyomja pénzzel, fő kedvezményezett Juhász Péter és a Társaság a Szabadságjogokért szervezet lett, az Orbán-kormány utcai ellenzékéhez tartozó lobbicsoportok (például a harcosan abortuszpárti Patent Egyesület vagy a női jogvédelemben utazó Mona Alapítvány, illetve a Háttér Társaság a Melegekért) pedig majdnem 100 százalékban Soros György „kitartottjai". A Soros horda köréhez tartozik a Norvég Civil Támogatási Alap, amely mostanában július-augusztusban 3,5 millió eurót szórt ki a hozzájuk közel állókhoz. A kalapból a Roma Sajtóközpont 100 ezer eurós támogatást kapott, amelyet azzal magyarázta az egyik döntnök, hogy „kell a választás előtt robbantani valamit a romapolitikában, amit ki lehet vinni Brüsszelbe". Mindig is tudtuk, hogy a zsidó horda nyomja a cigányokat hátulról. Pénzzel és médiával támogatja őket a kiirtásra ítélt magyarsággal szemben. Az MTA katedráján nem régen egy angol filozófus Roger Vernon Scruton Buckingham Egyetem Filozófia intézetének vendégtanára tartott előadást, aki azt mondta előadásában, hogy „Van összeesküvés az országuk ellen" és azt állította, hogy Soros uszító zsidó hálózatnak tudja be, hogy hazánk fasizálódásáról olvasni világszerte. Magyarán játszadoznak a zsidók velünk, de nemsokára robban a cigány bomba, ami elsodorja őket is majd.
Fazekas József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése