2013. október 17., csütörtök

Hiányszakmákba a lányokat

Az elmúlt húszegynéhány év Antallos, Orbános, MSZP-s tombolása meghozta a várva várt eredményt. Az ország egy újabb Trianon előtti állapotba került, egész korosztályok menekültek nyugatra, vagy más vidékekre a hazánkban tomboló politikai pestis elől. Ezek a generációk pedig egyre nagyobb hiányt jelentenek az ország lakosságát rabszolgaként dolgoztató kapitalista tőke számára. Elmehetünk-e szó nélkül amellett a jelenség mellett, hogy nyaranta diákok tízezrei szorulnak arra, hogy éhbérért dolgozzanak? Elmehetünk-e amellett szó nélkül, hogy a diákok csak a melódiák és a hasonló zsidóknak bevételt hozó, semmirevaló intézményeken keresztül vállalhatnak diákmunkát, ahol a bérükből megdöbbentő hasznot húznak le, hogy a zsidajaiknak legyen kényelmes munkahelye.
Most itt az újabb pofon. Ahogy az lenni szokott kapitalista vidékeken, az országban munkanélküliség van, de az iskolákban a lányokat akarják a hiányszakmákba (pl. esztergályos, hegesztő) betuszkolni. A pályaválasztási tanácsadók erre terelgetik a lányokat. Jól emlékszünk arra, mi volt a kommunista ideológia megjelenésekor az egyik ütőkártya: a gyerekek és a nők áldatlan körülmények között dolgoztatása. Most éled újra ez a folyamat. A kapitalista vérszívás újra kezdi a tombolási időszakát. Kizsigerelt diákok, lányok és asszonyok kifejezetten férfiaknak való nehéz fizikai munkába irányítása. Nemsokára újra láthatjuk majd a bányába menetelő gyerekeket, és a napi betevőért 12-14 órát dolgozó asszonyokat. Bocsánat, nem is nemsokára, ez már itt van a nyakunkon, és a kutyának sem tűnik fel, hogy a történelem ismétli önmagát.
A buta népek arra vannak ítélve, hogy újra és újra átéljék a történelem nyomorkorszakait, mert semmiből sem képesek tanulni. Újra és újra belesétálnak ugyanabba a csapdába. Egyszer már átéltünk egy Trianont, egyszer már eljátszotta a kapitalista zsidó velünk ezt a játékot. Minek kellene ahhoz történnie, hogy felfogja a magyar, hogy mi is zajlik itthon? Közép-európai népeink végóráikat élik. Nem csak mi. A szerbek, szlovákok, de még az osztrákok is. Itt Európa kellős közepén teljes erőből tombol a gonosz, ami szétporlasztja népeinket, és ez senkinek sem tűnik fel?
A történelem ismétli önmagát, mindazonáltal azt is ismételni fogja, ami ezek után történt. Csak a folyamatok jóval gyorsabbak, és sokkal hamarabb játszódnak le. Lesz ebből újabb világégés, újabb zakatoló vagonok. Mert Izidór sem tanul semmiből.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése