2013. október 21., hétfő

Tüntető devizahitelesek Budapesten. „Együtt a jövőnkért devizamenet”

Tömött sorokban álltak a járművek vasárnap délután a budapesti Dózsa György úton, ahol autós demonstrációt tartottak devizahiteles tüntetők. Az autós tüntetők az ország több városából érkeztek, volt köztük budapesti, pápai és debreceni is. A konvoj végigvonult a városon, majd a Dózsa György út Ajtósi Dürer sor felé vezető sávjában sorakoztak fel a járművek.

A demonstráció szervezője, Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke a menet indulása előtt azt mondta: akár autóra, akár lakásra, akár szabad felhasználással vett fel valaki devizahitelt, szerinte mindenkit becsaptak. Az „Együtt a jövőnkért devizamenet” tagjai ezért minden hiteles mellett ki akarnak állni.

A demonstráció résztvevői követelték a hitelfizetéssel elmaradt emberek kilakoltatásának azonnali felfüggesztését, illetve hangoztatták, hogy „ki kell vívjuk az anyagi függetlenségünket”.

A bejelentett demonstráció estére véget ért, de a Nagykörúton még volt torlódás, az egyik sávot járművek foglalták el.
A rendőrség sajtóügyelete ezzel kapcsolatban azt a tájékoztatást adta a hvg.hu-nak, hogy „egy gyorsreagálású rendezvény következtében” a Teréz körúton a Blaha Lujza tér irányába a Szófia utca és a Király utca között gépjárművek okoztak torlódást az egyik sávban.
(HVG)
ocsaElindult a kocsisor Ócsáról Budapest felé, jelenleg az M0-án haladnak, kb 10 kilométeres autósort alkotva…
Élő közvetítés: http://m.ustream.tv/channel/sodi-live



A „Budapest kör” alatt az Árpád hídra nehézkes a felhajtás, ugyanis a kocsisor találkozott önmagával, így a sor eleje most megállt, hogy tömörödhessen kicsit… Úgy látszik sikerült körbefogni Budapestet: kb. 12-15 km-es demonstráló autósorral…

A bankok csalásainak áldozatai tiltakoztak vasárnap a Felvonulási téren az Ócsai lakóparktól induló autós felvonulás után.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése