2014. február 8., szombat

A zsidók mint más fajok megsemmisítői, rabszolga- és leánykereskedői - lapszemle 1944-ből

Rádiófigyelő, bizalmas!
1944. február 9., 21:45
A Donau 20:15 órai magyar adásából:
Dr. Bakosi-Párkány Zoltán előadása
A zsidók nincsenek tudatában a mi fogalmaink szerinti aljas dolgoknak, ők csak a Talmud tanai szerint járnak el, amikor a gojt az utolsó csepp véréig kiszipolyozzák és megsemmisítik.
Az indiánokat Amerikában a zsidók szoktatták hozzá ingyenes rum- és pálinkakóstolókkal az alkoholfogyasztáshoz és tették őket tönkre mind anyagilag, mind erkölcsileg. Kínában szintén a zsidók terjesztették el az ópiumfogyasztást. Az amerikai munkáshiány is jó üzlet volt a zsidóknak arra, hogy Afrikában a néger törzsfőnököket leitassák, majd ital fejében törzsük javának rabszolgasorba juttatását kikényszerítsék. Évenként körülbelül egymillió fekete rabszolga hagyta el Afrikát és került át, mint rabszolga, Amerikába.
A leánykereskedelmet is majdnem kizárólag zsidók folytatják. Távol áll tőlük az a gondolat, hogy aljas üzelmeiket bűnnek tekintsék. A lembergi törvényszék előtt 1905-ben egy zsidó leánykereskedő azt mondta, hogy a leánykereskedelemben nem talál semmi kivetnivalót, az éppen olyan üzlet, mint minden más. Az egyik gyümölccsel, a másik leánnyal kereskedik.
1931-ben Argentínában nagyarányú leánykereskedelmi szervezetről rántották le a leplet, és az 556 személy közül 512 zsidó volt. A lefoglalt iratokból kitűnt, hogy Argentínában ennek a bandának 987 nyilvánosháza volt, 3185 utcai leánynak kellett rendszeresen részt leadnia jövedelméből. A szervezet bevétele 1929-ben 102 millió pezót, 1930-ban már 108 millió pezót eredményezett. A Talmud szerint a nemzsidó nő: állat, amelyet a zsidó tetszése szerint szégyeníthet meg és tárgyként eladhat.
(MTI)
KurucInfo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése