2014. március 5., szerda

Bizonyíték került elő, hogy a kijevi mesterlövészeket a Majdan vezetői bérelték fel

Nyilvánosságra hoztak egy felvételt, ami Catherine Ashton Uniós főzsidó és Észtország külügyminisztere, Urmas Paet között zajlott. A felvétel tanulsága szerint Paet azt mondta, hogy "Egyre erősebb a meggyőződésünk, hogy a mesterlövészeket nem Janukovics utasította, hanem valaki az új koalícióból [a kijevi cionfasiszta új kormány, a szerk.]". Peat szerint az lett neki gyanús, hogy egy doktor beszámolója szerint ugyanolyan lövedéket szedtek ki egy tüntetőből, mint egy rendőrből.

HÍdfő.net | Bizonyíték került elő, hogy a kijevi mesterlövészeket a Majdan vezetői bérelték felMesterlövész által leterített tüntető fekszik a kijevi Majdan barikádjainál, Ukrajna.

Catherine Ashton csak ennyit válaszol a vádakra "Umm... aha, hát... szörnyű". Az Unió felforgatásügyi főfelelőse biztos nem volt napi kapcsolatban a galíciai bandával amelyik Kijevben randalírozott. Vagy mégis? Sose hinnénk.
A felvétel itt hallgatható meg (a felvétel angol nyelvű):

Az Észt Külügyminisztérium sajtóosztálya megerősítette, hogy Urmas Paet külügyminiszter és Catherine Ashton uniós felforgatásbiztos között lezajlott az ominózus beszélgetés telefonon. Ezzel elismerték, hogy:
1, A Majdan téri tüntetők mesterlövészei lőttek a saját embereikre és a rendőrökre is, feltehetőleg Turcsinov megbízásából, hogy végleg összeugrasszák a két felet.
2, Az Unió tudott mindenről, de nem figyelmeztettek senkit, és megpróbálták a Berkutra és Janukovicsra kenni.
3, A mesterlövészek miután lelőttek párat a sajátjaikból, a Majdan téri vezetők propagandacélokra akarták felhasználni ezeket a felvételeket, lásd Olesya Zhukovskaya története. Nála is véletlen ott volt egy fotós és egy videós.
Hídfő.net | Olesya ZhukovskayaOlesya Zhukovskaya, közvetlen a nyaklövése utáni pillanatban. Minő véletlen, hogy épp ott volt pár videós meg fotós.
Ismét egy szép történet, hogy a közember élete ennyit ér a hatalmasok szemében. Reméljük minden kedves olvasónk kezdi megérteni, hogy a négyévente tartott egy napos látszatdemokratikus papírkitöltés nem a társadalmi felelősség igazi valója.
http://www.hidfo.net/2014/03/05/gyorshir-az-eszt-kulugy-megerositette-felvetel-valodisagat-mesterloveszekrol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése