2014. június 18., szerda

Donbassz, június 17-18



jór
Ideiglenes-megállapodásos-fegyverszünet Scsasztyjánál.
A Luhanszk melletti városkában a donbasszi erők és a banditahad ideiglenes fegyvernyugvásban állapodtak meg. A népi milicia szerint a legnagyobb veszély-rájuk nézve-a nagy meleg jelenti. Pontosabban a nagy melegben bomlásnak indult latortetemek, amelyek összeszedetlenül hevernek szanaszéjjel. Ezért aztán megállapodtak a dicstelen hiénacsapattal, hogy adnak nekik egy nap időtt, és szedjék össze a fűbe harapottakat. Addig nem lőnek rájuk.
De mivelhogy mindkét tábor őriz foglyokat is-hát azokat is kicserélik a fegyvernyugvás ideje alatt.
A kijevi zsoldoshorda technikai veszteségei elképesztőek. A hamarjában kiképzett zsoldosokat beültetik a tankokba, vagy a járművekbe-oszt’ menjetek a darálóba! Az eredmény ismert:

Szlavjanszk-Kramatorszk környéke is éli a “mindennapi életét”



A tegnapi “csendes nap” után ma reggel Luhanszkban temetéshez készülődnek.

A város körüli harcokban az utóbbi napokban elesett milicistákat temetik ma.
“Büntetőszázad” alakult Donbasszban. A rengeteg civil áldozatot követelő kijevi terrorhadjárat felelőseinek levadászása a feladatuk. Kipróbált, elszánt felkelőkből áll a különitmény, akik-hirek szerint-már Kijevben vannak. A kiválasztásuknál fő szempont volt a saját gyász! Sajnos túljelentkezés volt. Hihetetlen harag és bosszúvágy hajtja ezeket a férfiakat, akik gyermekeik, asszonyaik, hozzátartozóik halálát kivánják a kijevi hiénahatalom jelesein megbosszulni!

De Dnyepropetrovszkban is zajlik a szervezkedés. Tegnap Kolomojszkij zsidóhiéna-a régió korlátlan ura- ismét a zsebébe nyúlt. Felfogadta a krimi tatárok vezetőjét Musztafa Dzsemilt. Megállapodásuk értelmében a hiéna finanszirozza egy krimi tatárokból álló zászlóalj felállitásának és “működtetésének” minden költségét, a tatár főnök meg adja az emberanyagot. A lakomával egybekötött szervezkedésen “keresztapaként” jelen volt Jaros banditavezér is, aki közölte: az új latorcsapat viselje a kinyikkantott Muzicsko nevét.
szerv
Magyar idő szerint délután egy órakor kaptuk a hirt: Valcman-Porosenko a Donbassz elleni terrorhadjárat leállitásáról döntött! A hir egyelőre ellenőrizetlen, és nem tudni, hogy az emberirtás végleges leállitásráól van szó, vagy csupáncsak annak felüggesztéséről.
(B-R)


Ha most csinálnánk egy gyors összevetést Újoroszország és a kijevi hiénahatalom harckocsi száma között, hát meglepő eredmény jöhetne ki.
“Valahol” Donbasszban ugyanis a latorhatalom egyik páncélosegységének parancsnoka “puhatolódzó” tárgyalásokat kezdeményezett a donbasszi erőkkel. Summa-summárum: átálltak! Ez lett a puhatolódzás eredménye.
Úgyhogy jelenleg minimus paritásos a tankleltár. De lehet, hogy Donbassznak már több van ezekből a “munkagépekből”. Mostmár csak értő személyzet kellene.

Eközben az ortodox egyházon belül hasadás látszik.
Filaret-az ukrán egyház feje-aki buzgón helyeselte és támogatta eddig is a Majdant és a Donbasszi mészárlást, azt üzente Kirill Patriarchának, hogy foglalkozzon csak az oroszországi hivekkel.
Azt üzente a pravoszláv egyházfőnek, hogyha az Kijevbe mer utazni, “meleg fogadtatásban részesitik”
Ez az üzenet a két egyházfi kijevi találkozójának előestéjén hangzott el.

Filaret-ez után a “barátságos vendégváró üzenet” után-pedig aki annyira támogatja Valcman-Porosenko “béketervét”, akár meg is áldhatja a zsoldoshordát, amely már a sebesültjeivel is úgy bánik mint a szeméttel. Egyszerűen otthagyják.
Az alábbi videon egy a harctéren “ottfelejtett” zsoldos-akit az önvédelmisek szedtek össze és vittek kórházba-nyilaítkozik.

De esetleg megnézheti az ukrán egyházfő az alábbi tudósitást is: Kramatorszkban a kórházat lőtték szét kedvencei, meg a templomot.
http://balrad.wordpress.com/2014/06/18/egy-viszonylag-csendes-nap-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése