2010. november 18., csütörtök

Előtörő feminizmus

A sötétség élettere, köszönhetően a világban folyó hatalmi átrendeződésnek, politikai síkon egyre csökken. Nem véletlen, hogy ennek ellensúlyozására más téren próbál előretörni. Ennek példája az is, hogy a feminizmus nevű kór újra felüti a fejét. A hagyományos életrend elleni destruktív támadások célja a rend helyreállásának megakadályozása, társadalmi zavarkeltés.

Az ukrán Femen „nőmozgalom” idétlen akcióival tele van a sajtó, szinte hetente produkálják magukat. Az egyetlen dologgal, amire képesek: levetkőznek… Mondani sem kell, hogy ezzel már eleve megalázzák, és lejáratják a szerintük képviselni kívánt nőket. Egy nő több, intelligenciában, kreativitásban, mint amit ezek a magamutogatók sugallnak! Bármilyen szánalmas feltűnősködéssel igyekeznek is magukra vonni a figyelmet, periférikus jelenség maradnak a nőtársadalomban.
Árulkodó, hogy milyen célokért tüntetnek: Putyin ellen, egy férjét meggyilkoltató, házasságtörő iráni nő halálra kövezése miatt (és ezzel maga Irán ellen). A soron következő valószínűleg Kína lesz… A prostitúció elleni ürüggyel ribanckodni meg már röhej!

Ezzel egy időben itthon is megindult valami vergődés, Népszavazás a nőkért kampány alatt. Többek között népszavazást akarnak elérni azért, hogy az országgyűlésben több nő vegyen részt. Az igazságosság és egyenlőség jegyében alighanem a női bányászok és óvóbácsik arányszámának növelése lesz a következő célkitűzés…

Mivel nálunk nem lenne különösebb jelentősége, ha a kampányt támogató hírességek (ezúttal is) levetkőznének, ezért csavartak egyet a dolgon. Plakátjaikon hímringyó „sztárok” pucérkodnak. Jellemző egyébként, hogy mind ők, mind nőnemű bűntársaik java része zsidó (Hernádi Judit, Till Attila, Heller Ágnes).

Szerencsére az ilyen kifordult irányzatokkal szemben ott állnak az egészséges gondolkodású nőkörök, nagycsaládos egyesületek. Vetkőzzetek csak, valósítsátok meg önmagatokat, építsetek karriert, és dolgozzatok látástól vakulásig! Az egészséges nők azonban feleségek, anyák akarnak lenni, a legszentebb hivatásukat teljesítve! Újranépesítve ezt az országot, betöltve a hozzátok hasonló, értékcsökkent hulladék helyét!
Bükkfalvi Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése