2011. november 6., vasárnap

A BANK SEMMIT SEM VISZ. FELÉBREDT A MAGYAR ÉS AZ EGÉSZ VILÁG!!!

Az emberek egyáltalán nem tehetetlenek, sőt az ellenkezője az igaz, mivel van egy igen egyszerű és hatásos módja annak, hogy megállítsuk az Új Világrendet.
Legyünk őszinték. A rendszer, amiben élünk, korrupt. Velejéig romlott, önmagát szolgálja és pszichopaták és bűnözők működtetik. És ezt mindenki tudja, mégis megússzák. És a világ ugyan ilyen hibásan működik tovább csak azért, mert hagyjuk, hogy így történjen. Ne fogadd el ezt így! Értsd meg, hogy amivel valódi változást tudunk elérni a világban az a rendszerrel szembeni engedetlenség.
Sokan kérdezik, mi az az engedetlenség. Ki kéne, hogy lépjek a munkámból, és el kéne égetnem a pénzem?
És a válasz az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre:
Az engedetlenség abból áll, hogy azt tesszük, ami helyes és leválasztjuk magunkat a rendszerről, felelősséget vállalunk a gondolatainkért, tetteinkért és szándékainkért és ez nagyban függ attól, hogy mennyire ismerjük fel a bennünk rejlő erőt Tedd azt, ami helyes, mindenben, amit cselekszel.
Lásd meg az összeköttetést másokkal és gondolkodj emberbarátian, ne gazdasági szempontok alapján Ne haszontalan csecsebecsék gyűjtögetésére vagy társadalmi helyzetre alapozd az életed cselekedj úgy, ahogy a szívedben igaznak érzed. És úgy cselekedni, ahogy helyes, megérteni, hogy ahogy cselekszel,az helyes-e vagy sem az nem valami olyan dolog, amit el kell döntened hanem amit már eleve tudsz a szíved mélyén, ha megnézed és őszinte vagy magadhoz.
Ha valami olyasmit teszel, amit egy párbeszéddel meg kell indokolnod magad akkor valószínűleg helytelen dolgot csinálsz és egyszerűen csak be akarod magyarázni magadnak, hogy elfogadd.
Ezt te nagyon jól tudod a tudás a szívedben van, csak keresni kell és meg fogod találni.
Értsd meg, hogyan működik az energia légy tudatában az energiának, amit magadba vonzol, hogy mit teremtesz azzal az energiával és hogy milyen fajta energiával járulsz hozzá az energiakészlethez amiből mások is merítetenek. Ez így működik valójában.

A BANK SEMMIT SEM VISZ. FELÉBREDT A MAGYAR ÉS AZ EGÉSZ VILÁG!!! from WWW.VALOSAG.NET on Vimeo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése