2011. november 6., vasárnap

Damian Stayne lelkigyakorlata 2012.február 23-26-ig. Jelentkezzetek időben!

Az Ige Ereje - Lelkigyakorlat Damian Stayne vezetésével

AZ IGE EREJE

lelkigyakorlat Damian Stayne vezetésével a Cor et Lumen Christi közösség szolgálatával, Budapesten
“Ha valaki beszél, mintegy Isten szavaival beszéljen” 1Pét 4, 11

Lelkigyakorlat, amely felszabadítja Isten szavának és ígéreteinek erejét a TE életedben.
Sokunk számára Isten igéje a bölcsesség és inspiráció forrása.
De valóban tapasztaljuk-e mindennapjainkban, szolgálatunkban Isten szavának dinamikus és természetfölötti alkotó erejét?
Az Ige EREJE nem csupán elvont fogalom. Isten szavának ma is, köztünk is teremtő, szabadító, gyógyító hatalma van. Tanuld meg még mélyebben befogadni, és hatékonyabban szolgálni vele mások felé!
Ez a kurzus részben átfedi a karizmaiskolás anyagot, részben -mivel más szempontok szerint tanít, és kicsit másutt vannak a hangsúlyok- tartalmaz sok újdonságot is. Tanítás és gyakorlat(!) a Lélek erejében, mindazok számára akiknek nem ismeretlenek a karizmák, de szeretnének hatékonyabb eszközei lenni az Úrnak.
A lelkigyakorlat 2012. február 23 délután kezdődik és.-26-án ebédig tart.
  • A lelkigyakorlaton kizárólag előzetes regisztrációval lehet részt venni. A regisztrációs díj 6000 Ft. (a díj nem tartalmaz szállást, étkezést, csupán hozzájárulást a helyszínek bérleti-, és rezsiköltségeihez, valamint az előadók utaztatásához és szállásolásához, és a szervezés, lebonyolítás egyéb költségeihez (pl. hangosítás, nyomatott anyagok… )) 
  • Tavaly, a karizmaiskola kapcsán sokan későn (=”csak” 1-2 hónappal az esemény előtt) jelentkeztek, és így volt, akinek már nem jutott hely. Kerüld el a csalódást; ha szeretnél jönni, jelentkezz HAMAR!
Jelentkezés: azigeereje@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése