2011. december 13., kedd

A szlovák szakszervezeteket is hitegetik a cionisták

Újabb munkabeszüntetést helyeztek kilátásba a szlovákiai kórházi orvosok, mert a kormány által a parlamentbe küldött indítvány nem felel meg annak az egyezségnek, amit másfél hete a kormányfő és az orvosszakszervezet (LOZ) vezetője aláírt. A megállapodást követően azonnal megtörtént az átverés a cionista kormányzat részéről, ugyanis a törvénymódosító javaslat nem tartalmazta a megállapodás leglényegesebb részét, a kórházak állami részvénytársasággá való átalakításának leállítását, és sokkal kisebb mértékű béremelést indítványozott, mint amennyiben megállapodtak a szakszervezettel. A másfél hete megkötött egyezség alapján a kórházi orvosok alapfizetését 2013-tól az átlagbér 2,3-szorosára emelnék. Ezt a parlamenti bizottság az ország gazdasági helyzetére hivatkozva az egyezséget követően megtagadta. A kormány indítványáról gyorsított eljárásban dönt a pozsonyi törvényhozás.
A cionista kormányzat minden országban ugyanúgy viszonyul a lakossághoz. Most fizetésemelést ígérnek a kórházak dolgozóinak, de a részvénytársasággá alakítást nem állítják le. A szakszervezetek, mivel újabb ígéretet kaptak a kormánytól, beleegyeztek az újabb másfél év várakozásba... Csakhogy addig a kórházak részvénytársasággá alakulnak, és a kormány ugyanúgy ahogy a fizetésemelést nem adta meg, a válságra hivatkozva kiárusítja a kórházakat magánérdekeltségeknek ("gyors bevételnövelés"). Ugyanis az állami részvénytársasággá alakítás egy burkolt privatizációs folyamatot jelent, amiben a kormány nem meri bevallani, hogy ez a privatizáció előkészítése. A részvényeket már bármikor eladhatják, és a későbbiekben széttárt karral közölni fogják: az állam nem dönthet róla, hogy a magánérdekeltség mennyi állást szüntet meg, vagy mekkora bért fizet az alkalmazottaknak. Így bújik ki a cionista kormányzat a megkötött egyezségek alól!
Figyelemre méltó, hogy Szlovákiában még mindig van egy olyan szakszervezeti háttér, ami az ehhez hasonló munkabeszüntetéseket össze tudja hangolni. Kár lenne ezt várakozással és a cionisták ígéreteinek komolyan vételével elrontani, mert a kórházak privatizálását követően a magánérdekeltség azokat fogja majd eltávolítani az állásából, aki most beszüntették a munkát és tiltakoztak az éhbérért dolgozás ellen. A zsidó mindig hazudik! Mindig és mindegyik! Ideje lenne már ezt megtanulni végre. Szlovákiának még megvan rá a lehetősége, hogy idejében lépjen. Nem egyezséget köti 2013-ra, hanem addig nem állni vissza munkába, ameddig a munkavállalók meg nem kapják az első havi megemelt fizetést!
Molnár István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése