2012. január 4., szerda

Két Holdat láttak Ausztráliában

two_moons4.jpg











Egy ausztrál kisváros, Busby lakosai megdöbbentek, amikor a közelmúltban két Holdat pillantottak meg az égen. December 20-án az ausztráliai Busby felett telihold volt látható. Több lakos elcsodálkozott, amikor helyi idő szerinti 1:20-kor egy másik Hold is felragyogott az égen. Az emberek nem akarták elhinni, amit látnak.

Csillagászokat értesítettek szerte a világon a jelenséggel kapcsolatban, akik megerősítették a hírt. „Soha nem láttunk ilyet azelőtt” – mondta Rich Montano, a los angelesi Kalifornia Egyetem kutatója. „Létezik néhány beszámoló, miszerint 1967-ben Thaiföldön, Hong Son felett szintén láttak egy második Holdat, de mindez csupán néhány óráig volt látható és csak azon a területen, míg ebben az esetben egész Ausztrália felett láthatta a második Holdat. Félelmetes.”Hamarosan Los Angeles lakosai és a világ nagy részén mindenki a saját szemével fogja látni a második Holdat az éjszaka során, telihold idején. Busby lakosai kint vannak az utcán és bámulják a csodát. „Ez izgalmas de ijesztő is.” – mondta Carol McNulty. „A jelenség gyönyörű, de mit jelent? És miért jelenik meg?”

A világvége hívők szerint a második Hold megjelenése annak a jele, hogy a világ hamarosan véget ér. „Mindezt megjósolta Nostradamus is a 16-dik században.” – mondja Fred Desmarais, Nostradamus-szakértő Lyonból, Franciaországból. Itt egy négysoros versszak az egyik jóslatából, amely összefügg a második Hold jelenségével:
Az égen egy második fény fog felemelkedni
Visszahozza Angolmois Nagy Királyát

És Touluse-al együtt fog eljönni a Föld felett,

Tíz évnyi ragyogásban

Demarais szerint a második Hold felemelkedése azt jelenti, hogy tíz évig fog ragyogni, míg a Föld ízzó tűzgolyóvá alakul”. Demarais Busby-ba utazott, hogy a helyi lakosokkal beszéljen és több információhoz jusson erről a rendkívüli eseményről.  Más lakosok úgy gondolják, hogy valamilyen csalásról lehet szó. „Lefogadom, hogy David Blaine, bűvész áll emögött. Ez az egyetlen magyarázat.” – mondja Roger McMahon, aki Sydney-ben él. A média megpróbált kapcsolatba lépni David Blaine-el, de nem volt elérhető. Éppen most fejezi be második hónapját egy fagyasztóban.

A NASA csillagászati óvatosan kezelik a második Hold kérdését. Az igen fejlett japán teleszkóp, a Subaru-t szintén ráirányították a második Holdra. A NASA Holdkutatási Részlegének az igazgatója mindössze ennyit fűzött az esethez: „Nem tudjuk mi ez. Mindenesetre tanulmányozzuk és zavarba ejt minket.”

Egyik olvasónk szerint megfigyelhető, hogy a két Hold egymással derékszöget zár be.  Feltételezhető, hogy a jelenség Hold pólusváltásának lehet a jele, amely csak most kezd kettéválni, ahogy a Föld is 2012 végén. Ezt a jelenséget más korábban is észlelték, az alábbi videók ehhez kapcsolódnak:


 


http://paranormal.hu/news.php?extend.416
weeklyworldnews.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése