2012. február 17., péntek

Kedves Testvérek!
 
Bizonyára ti is figyelemmel kíséritek a világ eseményeit, és látjátok, hogy  - bár úgy tűnik szélcsend van a világban - nagy katasztrófa előtt áll(hat) a világ. Már több ideje lehetett követni, hogy az USA egyenesen provokálja Iránt azzal, hogy a légzónájába berepültek az amerikai gépek, most meg már harcra készen állnak. Ez nagyon veszélyes, mert Iránnak is vannak szövetségesei (pl. Oroszország, Kína), nem is akármilyen országok, szóval nagy a veszélye annak, hogy ha kitör ez a háború egyrészt elterjed, másrészt pedig hogy bevethetik a nukleáris bombát, ami katasztrófát jelentene. Nem akarok politizálni, de annyit megemlítek, hogy az atombomba ledobása előtt az E.Á. ugyanúgy provokálta Japánt, mint most Iránt. Vannak, akiknek a háborúk jól jönnek...először is sok pénzt hoznak...
Tudjuk, hogy az előző háborúk mennyi pusztítást, szenvedést, nyomort okoztak, ezért meg kell előznünk egy újabb háborút, vagy legalábbis megtegyük azt, ami hatalmunkban áll ennek érdekében. Tudjuk, hogy a háború a sátán műve, ezért most, amikor egy háború reális veszélye előtt állunk, nekünk, mint Krisztus katonáinak be kell vetnünk minden szellemi fegyvert ennek a nagy veszélynek az elhárítása érdekében. Ezért szeretném arra buzdítani magunkat, közösségeinket, hogy imádkozzunk, például a rózsafüzért (bebizonyítottan erős szellemi fegyver), ajánljuk fel lemondásainkat, kisebb-nagyobb szenvedéseinket, stb. erre a szándékra, mert nagy a tét. Remélem nem tekintitek ezt a buzdításomat, felhívásomat ijesztgetésnek, mert nem az, mivel tényeken alapszik.
 
Isten áldása legyen rajtatok!
Szeretettel,
Fülöp Magdi
 
P.S. Elnézést kérek a forradalmi hangnemért, nem tudtam ezt másként leírni, mert reálisnak látom a veszélyt, és a passzivitást végzetesnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése