2012. március 24., szombat

David Lane: A fehér genocídium kiáltványa

Mi, a történelmileg és szorosabb értelmében árja (vagy fehér) fajnak nevezett emberi együttes tudatos tagjai kijelentjük az alábbiakat:
1. A valaha fehér államok jelenlegi kormányai ma megtagadják tőlünk a kulturális és biológiai entitásként való túlélésünkhöz szükséges hegemóniát és életteret.
2. Az integráció elkerülhetetlen eredménye a fehér faj kiirtása fajkeveredés útján. A fehér nők és színes bőrű férfiak közötti fajkeveredés reklámozása a hivatalos kommunikációs módszerek nyilvánvaló prioritása az összes jelenlegi politikai rendszerben.
3. A fajuk elleni szervezett népirtás programjának ellenálló fehér férfiakat gazdaságilag, politikailag és társadalmilag tönkreteszik, és ha ténylegesen továbbra is ellenállnak, akkor meggyilkolják vagy hamis ürügyekkel bebörtönözik őket.
4. Egy faj élete asszonyainak a hasában rejlik, és manapság a világ népességének alig 2 százalékát alkotják gyermekszülő korban lévő fehér nők, márpedig a túlélésünkhöz egyedül a demográfiai statisztika számít.
5. A vallási, politikai és gazdasági rendszerek megsemmisíthetők és újjáalkothatók, a fajunk halála azonban végleges lesz.
6. A fehér férfi ösztönös akaratát arra nézve, hogy megőrizze asszonyai szépségét és gyermekei jövőjét ezen a földön, a természet és a természet istene rendelte el.
7. Valamennyi nyugati nemzetet cionista konspiráció irányítja, amely elszánta magát arra, hogy meszticizálja, helyettesítse és megsemmisítse a fehér fajt.
8. Amerika a cionista világrendőrség. Az amerikai katonai és rendőri erők arra szolgálnak, hogy elpusztítsanak minden fehér államot vagy életteret a világon. Példa rá a 101. légideszant alakulat szuronyai hegyével kikényszerített integráció (a fehér és néger tanulók összekeverése - a ford.megj.) a déli államok iskoláiban, a szövetségi parancsra rendőrgumibotokkal véresre vert dél-bostoni fehér anyák, akik tiltakoztak az integráció és a környékbeli iskolák lerombolása ellen, vagy az európai őshazáink fehér államainak a megsemmisítése és színes csapatokkal való megszállása a második világháborúban, miután Németország megpróbálta gyakorolni - a mór és mongol inváziók ideje óta - hagyományos funkcióját a fehér faj védelmében.
9. Azzal, hogy az állítólagos pozitív diszkrimináció vagy más hasonlóan aljas eljárások nevében állásokat vesznek el a fehér férfiakról, azt akarják elérni, hogy csökkenjen a fehér családok száma és a népességünk.
10. A sokfajú sportoknak, sokfajú szórakoztató eseményeknek és általában az integrációnak az a célja, hogy lerombolja a fajunk túléléséhez szükséges egyediség és értékesség értelmét.
11. A történelmet átírják, hogy elrejtsék őseink művét és a színes bőrű fajoknak tulajdonítsák azt.
12. A zsidókereszténység elve a faji nivellálódás és az egységes emberiség, következésképpen a fehér faj kiirtása.
13. Az Amerikát és a többi nyugati nemzetet megszálló cionista kormányok a természetellenes homoszexualitást propagálják, jól tudván, hogy a nemi egyesülés erős férfiösztöne az ugyanolyan fajú nőkkel való gyereknemzésre irányul a faj túlélésének biztosítása érdekében.
14. Az Amerikát és a többi nyugati nemzetet megszálló cionista kormányok propagálják és védelmezik a fehér csecsemők manapság abortusznak nevezett meggyilkolását, népünk óriási veszteségére.
Mindennek a fényében és tekintettel a fehér faj ellen elkövetett számtalan bűncselekményre, valamint a jelenlegi nyilvánvalóan népirtó politikára, ezennel visszavonjuk támogatásunkat hóhéraink intézményeitől. Engedelmeskedve a természet törvényeinek, és elismerve, hogy a természet és a törvényei Isten műve, bármi is legyen az emberek elképzelése a Teremtőről, és hogy ezen törvények között a saját fajunk megőrzése az első, ismét kizárólag fehér területek létrehozását követeljük az észak-amerikai kontinensen és Európában. Ha erre nem hajlandóak, minden szükséges eszközzel jóvátételt fogunk szerezni.
Azok, akik árulásban vétkesek a cionista pusztító javára vagy csak karba tett kézzel ücsörögnek, jegyezzék meg az alábbiakat. Ha diadalt aratunk és elérjük a 14 szóval kifejezett célunkat ("Meg kell őriznünk népünk létezését és a fehér gyermekek jövőjét."), akkor a gyávaságotok el fogja nyerni a méltó jutalmát. Ha nem győzünk, és a fehér faj a dinoszauruszok sorsára jut, akkor a fehér gyermekek utolsó nemzedéke, a tieitekkel együtt kiszolgáltatva a világot megöröklő színes fajoknak, fizetni fog az aljas cinkosságotokért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése