2012. április 17., kedd

Állami népírtás- A fidesz gyilkolja a magyarokat!

A fidesz kormányzat állami szintre emelte a magyarok mészárlását! A mindenkit az árokba rugdosó, kilakoltató kormányzat most a kórházakban gyilkolja halomra honfitársainkat. Sunyin megbújnak a "pénztelenség" álnok hazugsága mögé, holott lenne pénz..
Nem kellene milliárdokat pumpálni az amúgy is átláthatatlan gazdálkodású zsidó szervezetekbe és lenne pénz a magyar lakosság gyógyítására, kórházaink nem válnának mészárszékké a forráshiány miatt.
Ugyan számtalanszor kijelentette az ország vezetése, hogy anyagi okokból senkit nem hagynak meghalni, azonban a véres valóság teljesen mást mutat. Az országban tízezer számra várnak életmentő beavatkozásra a betegek és a várakozás egyetlen oka a műtétek, kezelések finanszírozásának hiánya.
Fel tudják fogni, hogy Pécsett és Szegeden is ezrek várakoznak közel egy éve a szívkatéterezésre 2012-ben!?
Vérlázító!
Dr. Kollár Lajos a PTE klinikai központjának igazgatója azt nyilatkozta, hogy az ezer fős várólista még nem is nevezhető kirívónak, ugyanis van amikor ennél magasabb ez a szám és a várakozási idő is tovább kitolódik. Az igazgató szerint az egészségügy, így intézményük is évek óta alulfinanszírozott, így hiába a klinika modern műszerei illetve az orvosok kiemelkedő szaktudása, ha nincs pénz a beavatkozásokra. A helyzet majd mindegyik nagyvárosunkban lesújtó.
A szakember szerint a megfelelő időben elvégzett katéteres vizsgálat életmentő fontosságú lehet. De hiába! A kormányzatnak fontosabb a zsidók vonulgatását finanszírozni, mint a magyarokat gyógyítani! Itt tartunk 2012-ben!
Meddig tűrünk tovább? Ébresztő magyarok!

Sólyom Gábor


Amikor január 1-től a béren kívüli juttatási elemek közé emelte a kormány az Erzsébet utalványt, mindenki azt hitte, hogy csupán egy új étkezési utalvány született, mely nem fogja jelentősen átrendezni a korábban megszokott sorokat. Tévedtek!
A kormány célja az Erzsébet utalvánnyal sokkal több. Már az eredeti tervek is arról szóltak, hogy a béren kívüli juttatásokon kívül a családi pótlék, a segélyek, jutalmak, járandóságok egy része, talán egésze ebben lesz kifizetve.
Információink szerint idővel, a helyzet romlásával az állami, önkormányzati dolgozók fizetésüket kizárólag utalvány formájában fogják kapni. A boltoknak, üzleteknek pedig kötelességük lesz az utalványt akkor is elfogadni, ha az utalványok elszámolási ideje 30 nap helyett három hónap vagy fél év lesz.
A kormány mindent megtesz, hogy túlélje a túlélhetetlent. Nincs ezzel semmi gond, ez a dolga, a népnek pedig hogy ezt ne hagyja. Mindennek eljön az ideje...
Fazekas Márton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése