2012. április 10., kedd

Hív a Vasút, vár a Máv!

Az alábbiakban látható, nyugodtan megdöbbentőnek nevezhető képsorok évtizedekkel a rendszerváltás előtt készültek. Azért megdöbbentő, mert az akkori és a mostani állapotok együtt egy olyan kontrasztos képet alkotnak, ami kihangsúlyozza a rendkívüli különbségeket, megmutatja, hogy hová sikerült a rendszerváltás után a zsidó aknamunkának lerombolnia az országot.
Többször hangsúlyoztuk, hogy a szocialista rendszer materializmusa, erkölcstelensége ellenére is magasan a mostani rendszer felett állt szellemileg is, erkölcsileg is. A mostani rendszer csak addig tudja magát jónak és szépnek bemutatni, amíg van olyan ember, aki ezt a hazug propagandát elhiszi. Ez a film viszont jól érzékelteti, hogy honnan jöttünk és hová jutottunk.
Lássuk csak mi van a filmben: vidáman dolgozó munkásemberek, újonnan épített épületek, vasútvonalak tucatjai, államilag fizetett álláshirdetés, munkabér-fizetés már a tanulóknak is. Az embereket azért keresték, hogy az akkor második virágkorát élő MÁV dolgozói legyenek. Kell ezen mit magyarázni? Akkor csillogó, új mozdonyok, új szerelvények, kiépülő, fejlett és egyre fejlődő vasúthálózat, ma kopott, rozsdás, negyvenéves járművek, beázó vagy kiégő vagonok, felszámolt vasútvonalak, ellehetetlenített, kisemmizett munkások. Ide vezetett a nyugati kapitalizmus! Az a kapitalizmus, amit ma már csak elmebeteg idióták és hazug gazemberek éltetnek és fogadnak el, vagyis a “demokrácia” pártpolitikusai, zsidó közgazdászok (pontosabban gazdaságpolitikusok, akik a gazdaság feletti cionista ellenőrzés propagandájának kidolgozásáért felelősek) és jól megfizetett cégigazgatók.
A szocializmus képtelen volt védekezni az amerikai zsidó ügynökök felforgató tevékenysége ellen, így a maffiaszerűen beépült, alaposan kidolgozott propagandájú cionisták elámították a szocialista pártvezetés tagjait, átverték őket, és a liberális erkölcstelenség reklámozása mellett teljesen kifosztották az előzőleg gazdaságilag önellátó és semmiféle anyagi, pénzügyi, vagy gazdasági problémával nem küszködő szocialista rendszert. Ezért létfontosságú, hogy a cionista-zsidó érdekköröknek a jövőben semmiféle beleszólása ne legyen az ország irányításába.
Ami volt, elmúlt, visszahozni nemigen lehet. Viszont ha a materialista-szocialista vezetés mindezt el tudta érni negyven éve, akkor mire lehetne képes egy erős és egészséges szellemiségű, erős hitű ország? A filmet nézve azt hinnénk, egy ilyen jövőt el sem tudunk képzelni. Márpedig sokkal szebb jövőt, sokkal szebb vasutat is fel tudunk építeni, hittel és erővel, renddel és becsülettel. A gazdasági csodák megismételhetőek, felül is múlhatóak, csak a megfelelő vezetés kell hozzá!
Tálas András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése