2012. május 23., szerda

Kiberháborúra készül az Al-Kaida?

A nemzetközi médiában terjed a hír, miszerint az Al-Kaida adta ki azt a videót, melyben a tagjaikat felszólítják az elektronikus dzsihád megkezdésére, ami a kormányzati hálózatok és bankrendszerek megtámadását jelenti. Persze a videót nem egy Al-Kaida tag kezdte terjeszteni, hanem az FBI adta ki azt állítván, hogy már tavaly megtalálták, csak eddig nem hozták azonnal nyilvánosságra.
Mi következik mindebből? Hogy a kibertámadás valós veszélyt jelent, és azonnal fel kell venni a harcot a hackerekkel, akik az Al-Kaida szolgálatában veszélyt jelentenek a teljes emberiségre. Félni nincs mitől, az Egyesült Államokban már kezdődik a törvénykezés, amivel majd megvédik a lakosságot a kiberterroristáktól, akik bárki bankszámlájáról eltüntethetik az utolsó forintjait is. A titkosszolgálatok szakértői pedig szakvéleményekkel alászakértik az egész elméletet.
Lehetett tudni már jóval korábban, hogy ez lesz. Ehhez nem kell semmiféle videó. Főleg nem olyan, amit a hatalom szolgálói készítettek a lakosság félelemben tartására. Az Egyesült Államokban és az Európai Unióban a történelem eddigi legsötétebb és legaljasabb diktatúrája épül. Korábban behülyítették az embereket a szabadságjogokkal, hogy fellázadjanak a nemzeti kormányzatok ellen, most pedig ráveszik őket, hogy önként feladják a már most is korlátozott szabadságjogokat "a saját biztonságuk érdekében".
Ez az újabb hülyítés, ami a kormányzatok elleni kibertámadásokat akarja bevinni a köztudatba, és a magánszámlák megcsapolásával rémisztget, egyszerűen arról szól, hogy a fővonalú média teljes cenzúrája már nem elég, a nemzeti oldal minden országban át tudta törni a teljes elhallgatást az internet segítségével. (persze lesznek valós esetek is, hogy a mesét alátámasszák) Ezért most ezekkel az újabb mondvacsinált indokokkal felkészítik a lakosságot arra, hogy az internet is teljes cenzúra alá lesz véve, és a kormányzatoknak rálátása lesz az emberek magánéletének minden pillanatára.
De már késő. A cionista elnyomás, a lakosság végletes kizsigerelése már több helyen is kiengedte a szellemet a palackból. Innentől nincs visszaút.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése