2012. július 22., vasárnap

Az orosz erőd megerősítése

A nyugati sajtóban az Economist számol be az orosz törvénykezés utolsó napjának eredményeiről. Természetes, hogy a vonyítás nem marad el. Főleg azért nem, mert a líbiai és a szíriai helyzetből tanulva, valamint a narancsos takonyterjesztők módszereit kiismerve, Putyin meghozta a megfelelő ellenlépéseket. Ezért a Nyugat kutyakoncertbe illő vonyításba kezdett, mert fő támogatottjait ütötte ki a kormány: KO.
Az első ilyen intézkedés (ez a törvény hazánkban évek óta érvényben van), hogy komolyan szankcionálja a hatalom a be nem jelentett megmozdulásokat. Oszlatás és pénzbírság a válasz az ilyen illegálissá nyilvánított tevékenységre.
A második és egyben talán a legnagyobb érvágás a nyugati világnak, hogy a külföldről pénzelt szervezeteknek minden felületen fel kell tüntetnie, hogy KÜLFÖLDI ÜGYNÖK SZERVEZET! Internetes oldalakon, levélborítékon, szórólapon. Ellenkező esetben fél évre betilthatják a működését. Ezeknek a szervezeteknek minden rubelről és dollárról maradéktalanul el kell számolni, éppúgy minden átutalásról és bevételről. Semmilyen pénzt nem fogadhatnak külföldről támogatásként. Hasonlóan szigorú törvényt fogadtak el a narancsos patkányok fő fegyvere, az alaptalan gyanúsítgatás és vádaskodás ellen.
A Nyugat persze vonyít. Hogyne vonyítana, mikor a beépülés, a belső bomlasztás, az Ötödik Hadoszlop fő fegyvereit szerelik le sorra az új törvények. A mindenféle jöttment alapítványok, jogvédők most kapaszkodhatnak. Pénz nincs, ha pedig feketén juttatnak nekik, számíthatnak az orosz stílusú eljárásokra. Természetesen egyből az emberi jogokkal jönnek elő. Megjegyezzük, hogy a Nyugat inkább fogja be a száját ilyen téren. A világ legtöbb politikai fogja Németországban ül börtönben - és pontosan egy orosz internetes oldal közölt erről tényfeltáró írást -, miszerint csak tavaly mintegy 14 000 politikai jellegű per indult Németországban. A másik cionistákkal súlyosan terhelt (ZOG) országban, Ausztriában, semmi egyébért, mint egy karlendítésért - ami Moszkvában senkit nem érdekel - másfél év letöltendő börtönt osztanak ki. Ezek az államok az emberi jogokról jobb, ha nem szájalnak, és inkább sepregessenek a saját házuk tájékán.
Putyin elnök kijelentette, hogy Oroszország politikai szempontból ostromlott ország, és így is állnak a felforgató tevékenységhez, ennek megfelelően hoznak törvényeket. Az elmúlt év választási csetepatéi, az orosz érdekeltségek felszámolására tett kísérletek, a belső rend megbontására törekvő aknamunka, és az ezek elleni fellépés mind azt bizonyítja, Putyin kiválóan áll a kérdéshez.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése