2012. július 23., hétfő

Keith Philips: Rohanás a fenevad bélyege felé

Az Antikrisztus utolsó három és fél éves uralma alatt - mely a „nagy nyomorúság„ néven ismert a Bibliából - azok, akik nem imádják őt, és nem veszik fel a bélyegét, nem tudnak majd sem vásárolni, sem eladni. Minket pedig, akik hiszünk Istenben, üldözni fognak, de Istenbe vetett hitünk megvéd majd bennünket. Eme időszak végén Jézus vissza fog térni, hogy megmentsen bennünket, és elpusztítsa az Antikrisztus egész világot behálózó gazdasági, politikai és vallási rendszerét, majd létre fogja hozni itt a földön saját királyságát.
Az a technológia, mely a fenevad uralmának megvalósításához szükséges - és amelyről pár évvel ezelőtt nem is hallott az emberiség - már most nagyon gyors ütemben fejlődik. Vegyük figyelembe az alábbiakat:
Mikrochippel a sátán szolgálatában
Korunkban, amikor egyre több összeesküvés elméletet hallani, valószínűleg nincs szókimondóbb a volt sportriporternél, David Icke-nál, aki a British Green Party (Zöld Párt) szóvivője, és aki tíz könyvet írt egy alaptémáról, melynek lényege: Ugyanaz a néhány ember és titkos szervezet, illetve intézmény tartja hatalmában a világot - és ezzel bennünket is. És Icke szerint ugyanez az elit gondolja ki és teszi közzé a híreket is. Irányzatokat és eseményeket terveznek meg: háborúkat, forradalmakat, terrorista-támadásokat, merényleteket, politikai és gazdasági zűrzavart okoznak, nemzetközi kábítószer kereskedést működtetnek, majd a médián keresztül - melyet szintén az ellenőrzésük alatt tartanak - kialakítják az ezekről alkotott véleményünket is. Ők a kollektív és személyes agykontroll mesterei, céljuk pedig az, hogy mindnyájunkat irányítsanak!
Icke az Independent (Független) című dél-afrikai újságnak adott egyik interjújában kijelentette, hogy a világ „titkos állama manipulálja az emberi elmét, hogy elfogadjuk a globális, központosított zsarnokságot. Ennek a zsarnokságnak „új világrend„ a neve, és ha fel nem ébredünk, egy egységes világkormány ül majd a nyakunkba; központi világbankkal, közös valutával és hadsereggel, és egy mikrochippel ellátott lakossággal, mely egy központi számítógéppel lesz összeköttetésben.
És jobb, ha minél előbb felébredünk, mert mindez most történik! Háziállatok már most is kapnak chipeket: az emberekbe való beültetés lehetőségéről is tárgyalnak, és az is lehet, hogy néhol már kísérleti stádiumban van a dolog. Tervezik, hogy mikrochipet ültetnek kisiskolásokba az emberrablás megelőzésére, vagy hogy könnyebben meg lehessen találni az elveszett gyermekeket, és chippekkel látnák el a szabadlábra helyezett fegyenceket is, hogy állandó ellenőrzés alatt tarthassák őket.
A terv szerint a végén minden újszülött kapna mikrochipet. „A technológia létezik, már csak az van hátra, hogy meggyőzzék az embereket róla. Ezt úgy akarják elérni, hogy eltűnt gyermekek történeteit teszik közzé, pl. újszülöttek elrablását a szülészetről„.
Ha a dolog pénzügyi oldalát nézzük, a készpénzt egyre inkább a hitelkártyák váltják fel. „Ha ma bemegy valaki egy áruházba vásárolni, és a hitelkártyáját visszautasítja a gép, még tud készpénzzel fizetni" - magyarázza Icke. „De mi lesz akkor, amikor készpénz már nem lesz forgalomban? Ha akkor visszautasítja a hitelkártyánkat vagy a chipet a gép, akkor tényleg nem tudunk semmit venni. Akkor a szó szoros értelmében olyanok leszünk, mint a robotok - egy számítógépprogram toldalékaivá válunk."
Az emberekbe ültetett mikrochip terjesztői azt vallják, hogy más okból is szükség van a chip beültetésére: így ugyanis megszüntethetik az útleveleket, baleset esetére pedig az emberek magukon hordhatják az összes egészségügyi adataikat. Angliában már vannak olyanok, akik egy, a testükbe ültetett mikrochipen tárolják egészségügyi paramétereiket. „Ennél félelmetesebb az a tény, hogy ez a chip képes megváltoztatni az ember viselkedését is" - hangsúlyozza Icke.
Az emberi agy és a számítógép összekapcsolása
A The Sunday Times (London, England, 1997. nov.7.) egyik cikke szerint két lépéssel közelebb kerültünk az emberi intelligencia kiterjesztésének megvalósításához azáltal, hogy az emberi agyba elektronikus beültetéseket végeznek. Tudósoknak sikerült egy patkány élő idegsejtjeit működtetni egy szilikon chipen, és a sejtek - melyek nagyon hasonlítanak az emberére - elektronikus impulzusokat is képesek adni az idegeken keresztül a chippen található érzékelőknek.
„Ezeket a felfedezéseket döntő fontosságú lépésnek könyvelték el az emberi elme és a számítógép közötti közvetlen kapcsolat létrehozásában. Ez a szilikon alapanyagú segédeszközök elterjedéséhez fog vezetni, az emberi agyba ültetett memórianövelő eszközöktől a 'bionic', 'élő' szemekig, melyek lehetővé teszik, hogy vak emberek lássanak" - állapítja meg a The Sunday Times.
A legfrissebb tudományos kutatásokról kérdezve, Colin Humphreys, a Cambridge-i Egyetem professzora elmondta, hogy mindez ahhoz a félelmetes tényhez vezet, hogy egy napon egy szilikon chip beültetésével irányítható lesz majd az emberi elme.
Alkalmazottak ellenőrzése beültetett chip segítségével
„A Nagy Testvér nemsokára belülről fog minket figyelni" - figyelmeztet egy másik The Sunday Times cikk. (1999. május 9.) „Jó néhány nemzetközi vállalat kért tanácsot kutatóktól azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kifejleszteni egy olyan mikrochipet, melynek segítségével ellenőrizhetik, hogy az alkalmazottak kellőképpen kihasználják-e munkaidejüket, illetve hogy mikor merre járnak.
Az a technológia, mely bevált háziállatokon és embereken végzett kísérleteken, lehetővé teszi, hogy a vállalatok ellenőrizhessék dolgozóikat a munkahely egész területén. Az adatok alapján le lehet mérni a dolgozók teljesítményét, és munkájuk hatékonyságát.
A technológiát minden bizonnyal vonzónak fogják találni azok a vállalatok, amelyek drága munkaerőt alkalmaznak, és ahol a termelékenység akár kis növelése is nagy hatással lehet a nyereségre. A chip ráadásul viszonylag olcsó - mindössze néhány angol fontba kerül személyenként - állítja Kevin Warwick, a Reading Egyetem professzora.
„Az üzleti életben nyilvánvaló a sikere" - idézi Warwick professzort a cikk. „Pontosan meg lehet állapítani, hogy a dolgozók mikor kezdik el a munkát, és mikor hagyják el az épületet. Mindig pontosan tudják, hogy mikor, hol és kivel vannak."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése