2012. július 20., péntek

Fajtankodó amerikai és angol katonák

A Pentagon engedélyt adott az amerikai katonáknak, hogy a San Diego városában megrendezésre kerülő buzifelvonuláson katonai egyenruhában felvonulhassanak. A katonai vezetés előírta, hogy a viseletnek meg kell felelnie a hadsereg ruházati előírásainak.
Az amerikai hadseregben 1993 óta lehetnek természetellenes fajtalankodó katonák. Azóta egy egész seregnyi buzi volt amerikai katona, a hivatal szerint 14 000. Így azonnal értelmet nyernek azok a fényképek, amelyek a hadifoglyok beteges megalázásáról készültek.
Az USA hadserege hozza a sátán seregének formáját. Sátánista szertartás is engedélyezett mind az USA, mind az angol hadseregben. Emiatt az angol haditengerészetnél volt egy per, amit a sátánista féreg nyert meg, mondván szabadon vallhat bármit, és tarthat szertartást mellé.
Ahogy a világ a végkifejlethez közelít, úgy hullanak le az álarcok szépen sorjában. A demokráciát kiabáló terroristák, a szabadságot ígérő rabszolgatartók, igazságról papoló erkölcstelen senkik. Tömeggyilkosok, buzik, emberi hulladékok. Ezt képviseli a nyugati hadsereg.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése