2012. július 24., kedd

Szódabikarbónával a rák ellen

Dr. Tullio Simoncini római onkológus arra a meggyőződésre jutott, hogy a fehér daganatok az immunrendszer legyengülése következtében mértéktelenül elszaporodott gombák, a candida albicans kolóniái által létrehozott anyagcsomók.
Keresni kezdte azt az anyagot, melynek hatására a gombák elhalnak, nem válnak rezisztenssé és a kezelésnek semmilyen mellékhatása sincs. Hosszas kísérletek után rálelt a szódabikarbónára (NaHCO3), melyre a gombák mindig reagáltak és nem váltak rezisztenssé, mint a kemoterápia esetén. Dr. Tullio Simoncini szerint a candida: a rák szükséges és elegendő oka.

A Simoncini-eljárás

1./ Intravénás adagolással naponta 500 ml 5%-os infúzió (6 nap infúzió, 6 nap szünet, aztán 6 nap infúzió és újra szünet, majd így tovább még 4-5 ciklus). Az infúzió a gyógyszertárakban kapható, de a szódabikarbonátos por boltokban és gyógyszertárban is.
2./ Szelektív arteriográfia
3./ Orálisan 1 hétig 2 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva, utána 2 hétig 1 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva. Párhuzamosan napi 5%-os szódabikarbóna fürdés és napi 3-6-szor 5%-os NaHCO3 beöntések.
Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.
Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák. Nálunk még a legtöbb orvos elutasítja az eljárást, de azért némi utánjárással találhatunk megfelelő kezelőorvost.

Mellékhatások

Nagyon kevés mellékhatása van a szódabikarbonátnak. Néhány ember kisebb szomjúságot érez vagy átmeneti fáradságtól szenved.
Dr. Simoncini szavaival:
Úgy gondolom, nem adható teljes adag szódabikarbonát azon betegeknek, akik komoly szív, vese vagy máj problémáktól szenvednek. Más esetekben ugyanakkor a legnagyobb, még elviselhető adagot kell alkalmazni, mert az alacsonyabb vagy hiányos adag nem hatásos egy idő után a mélyebb rétegekben.
Néhány daganatos beteg esetén, akiknél sok rákos sejttömeg van vagy a sejttömegek nagy kiterjedésűek, jelentős testhőmérséklet-növekedést figyelhetünk meg 39 fokra emelkedve a kezelés első napjaiban. Ezt a kolóniák oldódása okozza, amely néhány esetben magas amylaceous szintet vagy veseelégtelenséget idéz elő vizelési nehézségekkel együtt, amelyet katéter segítségével lehet kezelni. A magas vagy az alacsony vérnyomás mellett erős fejfájás jelentkezhet mellékhatásként. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy ezen mellékhatások ritkák és rövid ideig tartanak, és nincsen utóhatásuk.

A hagyományos szódabikarbóna kúra - otthon bárkinek

Magyar megfelelője a már régóta ismeretes tisztítókúra, a szódabikarbóna-kúra.
Íme:
Hatóanyag: étkezési szódabikarbóna.
  • A kúra során napi 3x veszünk be szódabikarbónát feloldva 1 dl meleg vízben. Éhgyomorra 1-2 csapott! kiskanálnyit, így enyhén sós ízű. Figyelem a gyomrot hosszú távon terheli! Hetenként néhány napos szünetet szükséges tartani.
  • Naponta meleg szódabikarbónás lábáztatás és fűrdő. A fürdőhöz 100 -150 g szódabikarbóna szükséges.
  • A teljes testet és a fejbőrt érdemes fürdés után beporozni szódabikarbónával szárazon.
  • A daganatos területet mosogassuk erősebb oldattal. Pl. méhnyakrák esetén többször irrigáljunk naponta.
  • Tisztított vízből és szódabikarbónából készíthetünk fiziológiás sóoldatot. Porlasztással tüdőbe vagy orrba lehet jutattni. Innen azonnal a véráramba kerül. Hatása injekcióhoz hasonló.
  • Lehetőleg beöntést is végezzünk hetente kétszer szódabikarbónás oldattal.
Eleinte a bélrendszer aktivitására számíthatunk, ami néhány nap alatt elmúlik. Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki.
Együnk sósabban, tiszta nátrium-kloridból.
Beszerezhető nagyobb adagokban a gyógyszertárakban, a Metro nagykereskedelem üzleteiben, de kapható bármelyik élelmiszerboltban is. Ára körülbelül 300 -500 Ft/500g.

Dr. Simoncini eseteiből

Tüdőrák

A betegnek tüdődaganata volt, amelyet a röntgen mutat. A fig.1. a szódabikarbonátos kezelés előtt, a fig. 2. a kezelés után készült 1983 végén, mielőtt megoperálták volna Rómában, ahová egy mások kórház küldte.
A röntgen a szabályszerű alsó szélek és a tüdő felső szélének, amely a jobb tüdőfél közepével hasonlóan helyezkedik el, megvastagodását mutatta. A daganat területe fehér színű a terápia előtt.
Tüdőrák
Röntgenkép a kezelés előtt
Véleményem szerint a daganatos sejtek, azaz a gombásodás kialakulásának az oka azon kóros folyamatnak az eredménye, amely a májban kezdődött.
A daganat kialakulásának lépcsői: máj diszfunkció, tüdőállapot és hajlamosság a gombásodásra.
A terápiás kezelés két alapvető elven alapult: a máj méregtelenítése egyidejűleg a szódabikarbonát szájon át történő alkalmazásával aeroszolos palackon és vénán keresztül.
Kb. nyolc hónapos fájdalom- és vérmentes terápia után a daganat teljesen eltűnt. Egy évvel később a terápia végétől a röntgen csak a belső lebernyeg megvastagodását mutatta, amely a gyógyulás eredménye volt.
A beteg még mindig él 20 évvel a terápia után.
A röntgen a rákos területen a terápia után. Ahogy látható, csak baloldalon van fehér terület, amely hegesedés, így ez a rák megszűnését jelzi.

Röntgenkép a kezelés után

Jobb szemhéj melanoma

Egy 60 éves beteg jobb szemhéjának alsó részén melanomát találtak, ami a kötőhártya felé haladt.
2000 októberében a lézeres kezelés után a plasztikai helyreállítás érdekében műtéti beavatkozásra volt szükség. A beteg később alávette magát az én terápiámnak.
10 napig mosta a szemét a szódabikarbonáttal, amely teljesen megszüntette a sejttömeget.
Az ezt követő hónapban naponta 7%-os jódoldattal kellett ugyanezt megtenni. Ez 20-30 ismétlődött egy periódus alatt, amely következtében a beteg sejtek teljesen elpusztultak. Egy hónappal később újra megismételtük ugyanezt a folyamatot, így a melanoma véglegesen megszűnt.
Az első kép 2000 októberében készült, amikor a szódabikarbonátos kezelés első fázisát már elkezdtük. A kezelés előtt a szemben lévő káros sejtek igen észrevehetőek voltak.

Fig.1. 2000. október- a kezelés előtt



A következő kép 2002 májusában készült, amely azt mutatja, hogy abban az esetben, ha a rák eltűnt, nem jelentkezik újra 1-1,5 évvel később, csak egy vékony sebhely volt a baloldalon.

Rosszabbodó húgyhólyag daganat, műtéti beavatkozás a vese helyreállítása érdekében a vesében lévő áttét miatt

1996 júniusában betegnél egy 28x21 cm méretű polipot találtak.
Évente kétszer végeztek felülvizsgálatot, mialatt folyamatos endoszkópián történő eltávolítást és mitomicine, illetve BCG alkalmazása is megtörtént.
A daganatos sejtek folyamatosan szaporodtak és 2001 februárjában műtétre került sor, amely során eltávolították a bal vesét. A gyógyszerek hólyagon keresztül történő alkalmazása javasolt volt, de a terápiát 2001 májusában fel kellett függeszteni.
Így a hagyományos terápiával szembeni bizalmatlanság érthető volt. Egy homeopátiás orvos javaslata alapján, akinek a Candida tesztje pozitív eredményeket hozott, új terápia mellett döntöttem.
15 hónappal később a szódabikarbonáttal végzett hólyag ,,öblögetés” után, és ugyanezen anyag szájon át történő alkalmazása után a beteg jól van és nem esett át újabb fájdalmas csepegtetésen egy éve. Továbbá a labor eredmények negatívak, de ami fontosabb, hogy a rák miatti félelem, hogy az a másik vesét is megtámadja, kezd megszűnni.
2002. szeptember 18-án a citológiai vizsgálatban ez volt olvasható: nincs ismétlődő károsodás. Korábban citológiai vizsgálat során állapították meg a betegséget és a műtéti beavatkozás szükségességét.

A szódabikarbóna biztonságossága és használata más estekben is

Dr. Simoncini rák kezelése:
Legyen tudatában, hogy azokban az esetekben, amikor a terápia mindössze csepegtetést, lemosást, az oldat szájon át való fogyasztását javasolja, így pikkelysömör és bőrrák esetében, nem szükséges orvosi felügyelet és ellenőrzés. Más ráktípusok esetében orvos jelenléte kötelező.
-360 fokban történő terápia
Amikor a szódabikarbonátos oldatot valamelyik testnyílásunkon keresztül adjuk be:
Feküdön le egy ágyra a medence alá helyezzen 2 db párnát, és negyedóránként forduljon 90 fokot
Pozíciók: hanyatt, jobb, ball oldal és hason
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Végtag daganat

Be kell helyezni egy katétert a végtagba, úgy, hogy a tumorhoz vezető artériát elérje.
Ezen keresztül kell beadni 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül, majd 6 napot szüneteltetve és ezt a teljes ciklust négyszer megismételni. Utána ultrahangos vizsgálat.
10 nap szünet majd az egészet megismételni, 6 nap kezelés és 10 nap szünet.
Mellékhatások: zúzódás, gyulladás a karban, fáradtság, szomjúság
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék-kiegészítő ami javasolt (K,Mg, etc.)

Nyelőcsőrák

1 teáskanál szódabikarbonátot tegyen ½ l langyos vízbe. Kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és lassan igya meg naponta kétszer. Étkezés előtt 20 perccel fogyassza reggel és este 1 hónapon keresztül majd 1 hét szünet. Közben készítsen TAT-ot. A teljes ciklust 2szer ismételje meg
Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonát adható 6 napon keresztül majd 6 nap pihenő.
Mellékhatások: Szomjúság és fáradtság (az infúzió miatt)
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Szájrák

1 teáskanál szódabikarbonátot tegyen ½ l langyos vízbe. Kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és öblögesse a száját. Közben készítsen TAT-ot. 6 napon keresztül naponta 2szer öblögetni, majd 3 nap szünet és ezt a ciklust négyszer ismételni.
Figyelmeztetés: Minden étkezés előtt öblítse ki a száját. Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonát adható 6 napon keresztül majd 6 nap pihenő.
Elsődleges mellékhatás: fájdalom és irritáció. Ebben az esetben hagyjon ki 1 napot és sós vízzel öblögessen naponta kétszer.
Másodlagos és harmadlagos mellékhatások: Szomjúság és fáradtság (az infúzió miatt)
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.)

Tüdőrák

Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat 6 napon keresztül, majd 6 nap szünet az egészet négyszer ismételni.
14 nap szünet, majd az egészet ismételni. Amennyiben bronchiális adenokarcinoma van, rakjon 1 evőkanálnyi szódabikarbonátot ½ liter vízbe, és gyors termál inhaláló készülékkel inhaláljon fél órán keresztül 6 napig, majd 6 nap szünet. A szünet alatt intravénásan adható. Vannak esetek, amikor 1-2-3 nap szünetet kell tartani.
Mellékhatások: fáradtság, szomjúság
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék-kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Szemdaganat

1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjunkkal kóstoljuk meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben csepegtessen 1 cseppet. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg 4-szer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon 2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Nyaki daganat

A tumor körül képzeljen el egy félkört. Az óra számlapját felhasználva keresse meg a 11 órát és az 1 órát, a kettő között van a tumor. 6 napon keresztül fecskendezzen be a közepébe 30-50ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot négyszer ismételve. Intravénásan 500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat, 6 nap kezelés és 6 nap pihenés. Várjon legalább 3 hetet, majd ismételje meg újra, ha még nem tűnt el teljesen. Amennyiben zúzódást vagy irritációt érez, hagyjon ki 1-2 napot.
Mellékhatások: fájdalom és duzzanat
A fájdalom pár percig tart, de a duzzanat napokig
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.)

Mellrák

Képzeljen el egy félkört a mellben található daganat körül. Az óra számlapját felhasználva keresse meg a 11 órát és az 1 órát, a kettő között van a tumor. 6 napon keresztül fecskendezzen be a közepébe 70-100ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot négyszer ismételve a teljes ciklust. Intravénásan 500ml oldatot adjon be 6 napon keresztül, majd 6 nap szünet, ezt négyszer ismételni. Ezután várjon legalább 1-2 hónapot, amennyiben a tumor nem tűnt el teljesen, ismételje meg a terápiát. Ha irritáció vagy zúzódás lép fel, akkor 1-2 napig szüneteltesse az injekciózást. Ha kézzel tapintható nyirokcsomót érez a hónaljban, az a terápia végén visszafejlődhet. A szívósság érdekében az egyik köré fecskendezzen 5 %-os oldatot 70-100ml napi 1x 6 napon keresztül.
Mellékhatások: fájdalom és a mell megdagadása. A fájdalom percekig tart, de bedagadás napokig, sőt 1-2 hónapig.
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K, Mg, etc.)

Melanóma

Az epithileomas, basalióma és melanóma terápiájához 7%-os jód oldatra van szükségünk. Ez a szer képes leszívni a gomba fehérjéét és rövid idő alatt teljesen elpusztítani. Amennyiben a sérülés egész kicsi, akkor naponta 10-20-30 alkalommal kell beecsetelni 5 napon keresztül minden nap, majd naponta egyszer az elkövetkező 10 napban, hogy egész sötétté váljanak. Amikor a seb kezd leszáradni és elválik a bőrtől, akkor a már leváló seb alá is kell jódot ecsetelni, még akkor is, ha ez igen éles fájdalommal jár.

Májdaganat

Be kell helyezni egy katétert, ami a máj artériájába vezet. Ezen keresztül kell beadni 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül, majd 6 napot szüneteltetve és ezt a teljes ciklust 4-szer megismételni. Utána ultrahangos vizsgálat vagy MRI.
10 nap szünet majd az egészet megismételni, 6 nap kezelés és10 nap szünet.
Mellékhatások: zúzódás, gyulladás a karban, láz, fáradtság, szomjúság
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék-kiegészítő ami javasolt (K,Mg, etc.)

Larinx daganat

½ L langyos vízbe tegyen ½ evőkanál szódabikarbonátot. Kóstolja meg, hogy sós-e. Tegye az oldatot egy gyors inhaláló készülékbe és fél órát inhaláljon vele. 6 napon keresztül majd 6 napot kihagyva, ezt ismételje meg négyszer. Kezdje el a intravénás infúziót, amikor az első inhalálós szünetet tartja. A két terápia váltja egymást.
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Kötőhártya rák

1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjunkkal kóstoljuk meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben 1 cseppet. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg négyszer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon 2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Húgyhólyag daganat

Egy ápoló segítségével egy katétert kell a húgyhólyagba felhelyezni. Ezen keresztül befecskendezni 150-200ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot.6 napon keresztül minden nap, majd 2 hétig minden másnap, utána 4-5 nap pihenőt tartani. Az egész ciklust ismételje meg összesen négyszer. A második ciklustól napi 500ml oldatot kell beadni intravénásan 6 napig folyamatosan napi egyszer, majd 6 nap szünetet tartva.
Mellékhatások: irritáció és kevés vérzés, ebben az esetben tartson 1-2 nap szünetet és ezalatt 1 L vízbe oldjon fel 1 evőkanál asztali sót (2 napig) és ezzel csináljon naponta 2 szer átmosást.
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Hasnyálmirigyrák

Katéter behelyezése szükséges a hasnyálmirigyhez vezető artériába. Ezen keresztül adagolható be a 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldat 6 napon keresztül majd 6 nap szünet 4 cikluson át. Majd ellenőrző ultrahang felvétel szükséges.
10 nap szünet, majd megismételni a terápiát, 6 nap átmosás 10 nap szünettel.
Mellékhatások: duzzanat és gyulladás a karban, láz, fáradtság, szomjúság, fájdalom
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)

Csontrák

Vegyen fel sugárkezelést az adott területre.Közben adagoljon be napi 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül majd 6 nap pihenőt tartva négyszer ismételve az egész ciklust.
Utána MRI vagy Ultrahang vizsgálat
Mellékhatások: szomjúság, fáradtság
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból. Ne mellőzze a cukrokat.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (K,Mg, etc.)
Biofoszfátok

Choroidis melanóma

1 pohár langyos vízbe tegyen 1 teáskanálnyi szódabikarbonátot, az ujjával kóstolja meg, hogy sós-e. Feküdjön le az ágyra és egy csepegtetővel 10 percen keresztül minden 3-ik percben 1 cseppet csepegtessen a szemébe. Naponta 1-szer 6 napon keresztül. Utána 3 nap szünet. Mindezt ismételje meg 4-szer.
Mellékhatások: Amennyiben fájdalmat vagy irritációt érez, 1 napot hagyjon ki és azon a napon 2-szer sós vizet csöpögtessen bele.

Basalióma

A Basalióma terápiájához 7%-os jód oldatra van szükségünk. Ez a szer képes leszívni a gomba és a szervezet fehérjéét és rövid idő alatt teljesen elpusztítani. Amennyiben a sérülés egész kicsi, akkor naponta 10-20-30 alkalommal kell beecsetelni 5napon keresztül minden nap, majd naponta egyszer az elkövetkező 10 napban, hogy egész sötétté váljon. Amikor a seb kezd leszáradni és elválik a bőrtől, akkor a már leváló seb alá is kell jódot ecsetelni, még akkor is, ha ez igen éles fájdalommal jár.

Agydaganat

Intravénásan napi 400-500ml 5%-os szódabikarbonátos oldatot 6 napon keresztül majd 6 nap pihenőt tartva 4szer ismételve az egész ciklust.
Utána MRI vagy Ultrahang vizsgálat. 14 nap pihenés, majd az egészet megismételni. Későbbiekben az állapottól függően az intravénás adagot el lehet hagyni.
Mellékhatások: szomjúság, fáradtság, álmosság, fejfájás
Igyon sok vizet!
Egyen sósabban, tiszta nátrium-kloridból.
Táplálék kiegészítő, ami javasolt (Mg, etc.)
Ha rákérintett vagy, akkor ezt olvasd el: Rák saját tapasztalat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése