2012. augusztus 6., hétfő

Felhívás csakis a bátraknak és elszántaknak

“Reméljük létezik még talán tíz bátor, elszánt és büszke ember, aki meg akarja menteni a családját és gyermekeit…!”
A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, – folytatja otthonvédelmi nyilvános akció sorozatát a; – 2012. augusztus 09. napján csütörtökön, 09 órától – 16 óráig Szombathelyen a Fő téren tartott bankok elleni demonstráció keretében.
Már nem kérünk senkit, kiknek csak báránylelkük van, hogy jöjjenek ki a bankok elé és mondják el sérelmeiket, mert kényelmesebb nekik otthon a fotelből okoskodniuk, mint tenni a gyermekeik és családjuk jövője érdekében. Abban viszont biztosak vagyunk, hogyha az otthon ülők gyermekei egyszer felnőnek, a szüleiken fogják számon kérni, az otthonülős tétlenkedésüket!
A devizahitel egy pofátlan csalás
Már nem kérünk senkit, hogy fogjanak össze, mert úgy néz ki a sok nyúlszívű miatt, hogy a magyar ember nem képes már cselekedni a honfitársai és saját maga megmentése érdekében. Minek mentené meg a saját gyermekeit, hadd éhezzen az a szerencsétlen…?
Maradjon csak otthon mindenki, aki gyáva, és várja a végrehajtót, s a gyámhatóság munkatársait, akik nevelőintézetbe viszik a gyermekét!
Minden pipogya alak maradjon otthon, s várja a végrehajtót és a csodát, ne tegyen semmit a gyermekei megvédése érdekében! NE jöjjön ki demonstrálni, és üljön akkor is otthon a fotelban, amikor rokonát, családtagját lakoltatják ki!
A devizahitelért ez jár
Nekünk viszont, akik ezt a megmozdulást szervezzük, nincsen deviza alapú hitelünk, mégis ott leszünk az ERSTE Bank, a K&H Bank, a BUDAPEST Bank, az OTP Bank, a VOLKSBANK, a RAIFFEISEN Bank, a CIB Bank, és az MKB Bank előtt.
Minden bank előtt egy órát fogunk tartózkodni. Tervezetten csak azon bankok elé megyünk ki demonstrálni, amelyik bankról negatív jelzést kapunk az érintett és kifosztott adósaiktól, kik ezzel bizonyítják hogy felébredtek és felállnak végre a kényelmes foteljükből, és aktívan részt vesznek a továbbiakban a demonstrációkon!
A lehetőség adott mindenki számára, meg lehet mutatni elszántságunkat és bátorságunkat, hogy elmenjen kedve a kifosztásunktól a hiénáknak. Elmondhatjuk a helyszínen is azokat a gondolatokat, amiket mások csak otthon, a fotelből osztogatnak az interneten.
Végül itt szeretnénk megjegyezni, hogy a Fő Téren székelő Asztalos Árpád önálló bírósági végrehajtót sem fogjuk kihagyni, mert nem változott semmi az ő tevékenységével kapcsolatban sem!
Jelentkezni, regisztrálni az; info@feherkemeny.com email címen lehet.
Reméljük létezik még talán tíz bátor, elszánt és büszke ember, aki meg akarja menteni a családját és gyermekeit…!
Dabasi Tamás, elnök – Fehér Kéményseprők



Kié a deviza?

Már csak azért, mert a deviza megfizetését követelik, de forintot adtak. Minden esetben a devizaösszegnek megfelelő forint lett folyósítva vételi áron.
Tehát van egy deviza adásvétel, hiszen azért van nálunk a forint, mert a devizát a Bank, miután fiktíven kiutaltnak tekintette, megvette.
Tehát kié a deviza? A Banké.
Akkor miért kell nekem a devizát visszafizetni?
Hiszen addig volt nálam, míg a szerződésre hivatkozva, fiktíven folyósítottnak volt tekinthető. De a Bank visszavásárolta, így lett a deviza helyett nálam a forint, a szerződésben szereplő deviza kölcsönösszeg helyett.
Tehát mi most a kölcsönösszeg? A forint, mert a deviza le lett rá cserélve.
Akkor mit kell nekem visszafizetni?
A forintot.
És kinél erősödik a nekem papírforma szerint járó deviza, ha nincs nálam, mert eladtam?
A banknál.
Akkor miért kell nekem árfolyam különbözetet fizetni?
A Banknak általam eladott deviza árfolyam különbözetéhez mi a közöm nekem?
Mivel úgy lett a Banké a kölcsönösszeg, hogy módom sem volt rendelkezni felette, mert nem volt nálam, ezért nem is lehetett hozzá soha közöm .
Nem rendelkeztem felette. Nem én adtam el, hanem a Bank ide sem adta.
Ezért a forinton kívül nem tartozhatunk semmivel, és nem vagyunk kötelezhetőek semmi más megfizetésére.
Töviskesné Dsupin Judit, a BAÉSZ Főtitkára
Kelt, 2012.08.04-én

És íme a jövő börtönlakói: miniszter urak, lehet bizakodni és kételkedni, de jól megérdemelt éveiket ugyanúgy csoportosan fogják egy fedél alatt letölteni, mint ahogy eddig a parlamenti elfekvő helyen tették. Lehet mutogatni Orbánra, Gyurcsányra meg Kókára, meg hogy lehetett volna precízebb minden. A nemzet fogja garantálni a precíz kivizsgálást. Politikus – bankár egyforma precízen lesz törvényszék elé állítva, és a vád nemcsak politikai felelőtlenség és a törvénytelen nyerészkedés lesz, hanem tömeges öngyilkosságba hajszolása az embereknek, hogy ezt nem fogják megúszni az holtbiztos.
http://frissvideok.hu/hirek/162746-video-bank-rablok-celpont-valogatas
BAÉSZ-RVMP
Kelt: 2012. 08. 05-én

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése