2012. szeptember 19., szerda

Görögország a megszabott úton, kezdődik a kifosztás

Negyven legjelentősebb, még lakatlan szigetének eladására, illetve hosszú távú bérbeadására akarják kötelezni Görögországot. Jelenleg a görög állam a legelvetemültebb cionisták kezén várja sorsa beteljesülését. Az egyértelmű választási csalással hatalomban tartott kormány, a nyakukra tett alapítványokon és civil szervezeteken keresztül manipulált vezetés szó nélkül hajtja végre cionista gazdáinak parancsait.
A szigetekre hoteleket, nyaralóközpontokat akarnak létesíteni. Ez az egész történet kísértetiesen hasonlít Tunézia helyzetére. Az országot a rájuk erőltetett IMF hitelekből szállodaláncok építésére buzdították. A szállodákat a minőségre hivatkozva agyonfizetett izraeli és nyugati cégek építették horrorisztikus árakon. A szállodák csak épültek sorra anélkül, hogy kielégítő igény lett volna azokra. A befektetett összegeket kitermelni képtelenség volt, a vállalkozások pillanatok alatt megbuktak, a hitelek törlesztését az állam nyakába varrták, a szállodák csődbe mentek. Ezek után a zsidó tőkés cégek szó szerint fillérekért vásárolták fel az egész tunéziai tengerpartot. Megkezdődött az európai “menjen Tunéziába nyaralni” reklámkampány, azt az őslakosságot, aki pedig idáig az idegenforgalomból élt, teljesen kisemmizték. Rabszolgák lettek a saját hoteljeikben.
Görögországnak szintén komoly bevételeket jelent(ene) az idegenforgalom. Amint ezek a modern luxus központok megépülnek - negyven gyönyörű szigeten megannyi szálloda – a kapitalista vidékekről a nyaralók kizárólag ezeket fogják igénybe venni. A görög állam szépen ki fog szorulni még ebből a bevételéből is, maximum a történelmi hagyatékokra szervezett utak hoznak némi alamizsnát.
Nem is beszélve a szigetek stratégiai jelentőségéről. A földközi tengernek ezen a területén éppen nagy küzdelem folyik a felségterületek tisztázásáért, a katonai jelenlét biztosításáért Görögország, Törökország és az USA főnöke Izrael között. Nem kis jelentősége lehet tehát, ha izraeli cégek a szállodákban olyan berendezéseket helyeznek el, amilyeneket csak akarnak, főleg stratégiailag jól védhető helyeken.
A lakatlan szigetek sorsát, az emberi butaság, avagy a kapitalista világ hozadékét pedig mutassa be az alábbi linken található film. Mivé lett a világ, ezek miatt a cionista csörtetők, harácsolók miatt. A konzumidióta világ – a fogyasztói társadalom – mivé változtatta a világot. Ennyit tudott elérni a zsidó alapokon felépült kapitalista világrend.

Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése