2012. október 3., szerda

Lesz-e botrány a Hiltonban?

Tisztelt Agócs Balázs vezérigazgató helyettes úr!
Eljutott a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetéhez (BAÉSZ) is a hír, miszerint  „Budapest Economic Forum 2012”
http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/reszletes.tdp?id=131 címmel nagyszabású konferenciát szerveznek, 2012. október 16-án a Hotel Hiltonban, Budapesten (Budai Vár) amelynek célközönségét a következő felsorolásban említik meg:
CÉLKÖZÖNSÉG:
A konferencia nélkülözhetetlen információkkal szolgálhat a következőknek:
• Bankok
• Tanácsadók
• Jogászok
• Befektetők
• Kockázati tőketársaságok
• Befektetési alapok
• Szabályozó és felügyeleti szervek
• Szakmai szervezetek
Tisztelt vezérigazgató helyettes úr, érdeklődni szeretnénk, hogy véletlenül nem maradtak-e le a célközönség megjelöléséből a banki adósok, akik bőrére és verejtékére megy ki a bankárjáték. Olvassuk, hogy szponzorálási lehetőségek is fennállnak. A BAÉSZ szívesen hozzájárulna e nagyszabású rendezvény megszervezési költségeihez, bár a 69.900Ft+Áfa/fő belépési díjat a magyar realitástól való elrugaszkodásnak tekintjük, de meg nem lepődünk rajta, mert a bankárok is elrugaszkodtak a realitástól. Éppen ezért csekély adományunk fejében, örömmel vennénk, ha néhány percben felszólalhatnánk a nagytiszteletű hölgyek és urak előtt a realitásról. Arról, hogy mindössze idő kérdése, hogy törvényszék elé legyenek állítva, gazdasági és egyéb bűncselekmények végett. Olyan bűncselekményekért amelyek következtében több ezer emberáldozat következett be. Amennyiben Csányi Sándor OTP elnök vezérigazgató úr is megtiszteli a rendezvényt, úgy szervezetünk még nagyobb anyagi hozzájárulásra is hajlandó lesz, hogy feltétlenül megrendezésre kerüljön ez a fontos esemény.
Azért is vállalnánk erőnk feletti áldozatot, hogy a jelenlévő, szabályozó és felügyeleti szervek és a bank elnök vezérigazgató uraknak átadjunk ünnepélyes keretek között egy szimbolikus mérőszalagot, amelyen megkezdhetik a centi vágását. Ezenfelül tudatnánk velük, hogy a kisded játékuk nem maradt titokban, igaz hogy több évre volt szükség felismerni a leplezett műveleteket és ez idő alatt több ezer ember lett öngyilkos, több ezer ember vált hajléktalanná és több százezer ember kényszerült elhagyni az országot. A „deviza-hitelekkel”, amelyekkel megszegték a hatályos törvényeket, aláásták Magyarország egyébként is nehéz helyzetben lévő gazdaságát, a családok anyagi és lakhatási biztonságát. Véleményünk szerint csakis a mi jelenlétünkkel nyerne értelmet a bevezető mondatuk     “A konferencia nélkülözhetetlen információkkal szolgálhat “.
Kérjük a tisztelt vezérigazgató helyettes urat mielőbb jelezni szíveskedjék, támogatásunkat hova utalhatjuk. Támogatásunk mértéke egyszáz magyar forint, ha Csányi Sándor OTP elnök vezérigazgató úr is részt vesz a rendezvényen, akkor támogatásunkat megduplázzuk kettőszáz magyar forintra és ebben semmilyen svédcsavar, akarom mondani svájci frank nem lesz, ténylegesen a rendelkezésükre fogjuk bocsátani, erről én kezeskedem.
Tisztelettel, Kásler Árpád a BAÉSZ elnöke.
Kelt, Gyulán 2012 okt.03-án
„Szponzorációs lehetőségek: Agócs Balázs, vezérigazgató-h./értékesítés, tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu,”
 http://kaslerarpad.hu/?p=1689#more-1689

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése