2012. november 24., szombat

15 perces háború egy haldokló teokratikus etno-állam megmentéséért

Ahogy közeledünk a ”leszámolás nagy napjához”, értve alatta (úgy tűnik) a közelgő és elkerülhetetlen izraeli támadást Irán ellen, fontos szem előtt tartani az izraeli Mossad mottóját, miszerint "csalárd módra kell háborút csinálni". És adva az, hogy valójában a zsidó állam és annak érdekei azok (és csak nekik), amik ennek a konfliktusnak propagandagépezetét irányítják, biztosak lehetünk abban – használva az izraeli titkosszolgálat fent említett mottóját -, hogy egy igaz szó nincs benne.
Elejétől a végéig, aljától a tetejéig semmi több, mint egy hologram, egy hazugsággyár csúcsterméke a köztudat előkészítésére az elő- és utóhatására annak, amit ez a támadás hivatott elérni.
Egy ilyen meghatározás szerint ennek magába kell foglalnia a szörnyű figyelmeztetéseket és az elvárható következményeket, amiket az eljövendő háború valószínűleg eredményezni fog. Felhasználva Irakot és az összes pusztítást, amit Izrael legértékesebb harci kutyája – Amerika – végbevitt benne modellként arra, ami jön, annak logikus kibővítése által a világ népei azt várják, hogy ugyanaz fog történni Iránban – ártatlan civil életek tíz- és százezerszámra lemészárolva... Irán visszavág rakéták százaival... Oroszország és Kína beavatkozik... Az olaj felszökik 300 dollárra hordónként, ezzel halálba vezetve a már haldokló világgazdaságot... Erőszak kirobbanása szerte a világban, ahogy a terrortámadások céljából előre kihelyezett iszlámikus elemek aktiválva vannak, stb.
Vagy lehet, hogy az egésznek vége van 15 percen belül és az apokaliptikus elvárások egyike sem történik meg. Igen, ez túl bolondnak hangzik ahhoz, hogy lehetséges legyen, de valójában, a folyamatban lévő eseményeket tekintve, inkább valószínű, mint nem. Persze, arról szó sincs, hogy Izrael tartózkodna az erőszaktól, az emberi szenvedéstől és a káosztól. Ellenkezőleg, azokon úgy gyarapszik, ahogy a fogorvos a fogsorvadáson. Nem tud meglenni nélkülük.
Viszont ”súlyos idők súlyos intézkedéseket követelnek”, ahogy az öreg mondás szól, és ha valaha voltak súlyos idők a zsidó állam folytatólagos túlélésére nézve, az most van.
Izraellel szempontjából az igazi ”létveszély” nem Irán, és nem az iszlám extrémizmus vagy Izrael ellenségeinek bármilyen lehetséges nukleáris törekvése, hanem a tény, hogy manapság a zsidó államnak – más udvariasabb szóhasználat hiányában – szar a hitele.
Más országok (Amerika kivételével, persze) elkerülik, mint a pestist. Miniszterei, attól félve, hogy letartóztatják őket, nem tudnak külföldre utazni. Sok ember fülében a bojkott és tőkeelvonó kampányok kezdenek muzsikának hangzani. Összegezve, most leginkább Izrael imázsa az, ami fenyegeti, Izrael létezését.
Helyreállító műtétre van szüksége, és valamire, ami elég erős kiállni az idő vizsgáját.
Miután a világ szemében kitaszítottnak és vámpírnak látszik, mi más megoldás létezik a szaros hitel megfixálására, minden mínusz jel pluszra cserélésére, és a kinyújtott kezű tolvaj-koldustól a páncélterem kulcsát kézben tartó emberig való eljutásra, mint mindenkinek a félelem állapotába kergetése, rettegve egy közelgő ”minden háborút bevégző háború”-tól, ami soha nem következik be.
A forgatókönyv így megy – Néhány (persze) ”arabok” által elkövetett nagyszabású hamis terrortámadás után, ami civilek halálához vezet Izraelben és Nyugaton, mint tolvaj az éjszakában, az izraeliek berepülnek az éjszaka takarásában és precíziós bombákkal támadják Irán nukleáris berendezéseit kevés vagy sehány halálos áldozattal az iráni oldalon... Mivel Irán radarrendszere jó előre meg lett bénítva, konfrontáció nincs. Izrael kirepül és a háborúnak vége, mielőtt elkezdődött volna.
Már mielőtt a harci gépek leszálltak volna és mielőtt az irániak rájöttek volna mi történt, a világot szőnyegbombázzák Izrael sikerével. A háború jött és ment anélkül, hogy bárkinek is tudomása lett volna róla. Ezzel egy időben Izrael azzal indokolja tettét – ”Tudtuk... Vitathatatlan és letagadhatatlan bizonyítékunk volt Irán fegyver programjára, és ami ennél is fontosabb, titkosszolgálati ügynökeink feltárták Irán nukleáris fegyverhasználatra utaló szándékát az egész ”keresztény” Nyugat ellen... És a tény ellenére, hogy az egész világ ellenünk volt, mondták bolondok vagyunk, mindennek elneveztek és engedtek legrosszabb antiszemita ösztöneiknek, mi arcunk másik felét is feléjük fordítottuk és megmentettünk mindenkit...”
És egy utolsó simításként, hogy a magáról alkotott mániákus, vérszomjas képet ellenkezőjére fordítsa azt fogja mondani – ”Látjátok?... Mi nem utáljuk az irániakat... vagy a palesztinokat, vagy bárki mást... csak azért vagyunk itt, hogy próbáljunk együtt élni boldogan egy világgal, ami utál minket, csak mert zsidók vagyunk...”
És, pont ahogy Netanyahu a tavaly év vége felé tartott ENSZ Közgyűlés előtt elhangzott híres beszédében, mikor a náci haláltáborok ”alaprajzait” lobogtatta a világ szeme előtt, bebizonyította az egyre kétségesebb holokauszt létezését, ugyanúgy Izrael érvelése cselekedetének elkövetésére bizonyítottan jogos, és tessék, most a planéta megmentője lett, pont mint a túlságosan zsidó ”Dávid” a ”Függetlenség Napja” c. bombasiker filmben.
Azt hiszed, ez nem tud megtörténni? Nos, bármilyen erősnek is hangzik -- gondold újra. Ha ugyanezek az érdekeltségek el tudták intézni, hogy egy fekete ember muszlim háttérrel és Osamával rímelő névvel az USA elnökévé válasszák, mikor szerte a világban Amerika 1.5 billió muszlim ellen harcol, akkor azok képesek bemutatni a mágia bármelyik formáját, amit csak akarnak, mikor ”tömegek kontrollálására” kerül sor.
Ennek az egésznek eredményeként Irán politikailag megbénult. A konfliktusnak vége van és bármit csinál azután, az háborús cselekedetnek fog minősülni, annak ellenére, hogy visszavágás volt Izrael kezdeményezése után. Oroszország és Kína – a 2 jolly joker az egyenletben – szintén megbénult politikailag, és most, a világ vs. Izrael helyett, a világ Irán és a többi muszlim ország ellen van.
Röviden, Izraelből Messiás lett. A 15 perces háború eredményeként az összes mészárlásellenes tüntetés Irakban, Afganisztánban, Gázában, Libanonban és mindenhol máshol a feje tetejére állt. Goldstone-ból háborús bűnös lett, csak mert azt mondta, hogy Izrael átlépett egy vonalat Öntött Ólom hadműveletével. A cionista ellenes és háborúellenes mozgalmak ki lettek vágva tőből. Már nincs semmi hitelük.
Eközben a háborúpárti tömegek minden 9/11 óta felhozott érvelése friss, 24 karátos mázt kap és jogosultságot nyer. Egy hosszú, vádoló ujj a megbénított háborúellenes mozgalmak közös arcára mutat és az énekkar felcsendül, ”Ha rátok hallgattunk volna, Iránnak már volna bombája és most mindannyian áldozatok lennénk”.
Igaz, a "keresztény" cionisták gondban lesznek - próbálni a jelent összefonni az ők világvégével kapcsolatos jóslatukkal - de biztosak lehetünk abban, hogy kis segítséggel hollywoodi zsidó barátaiktól, megint elő fognak állni valamivel.
Rövidre fogva, az egyetlen józan hang, ami Izrael háborús bűneit és az emberiség jövőjére vonatkozó terveit leleplezi, el van taposva, mint a szőlő, miközben a világon mindenhol megtalálható cionista ellenes csoportok nevetség tárgyává lesznek, és Izrael kijön az egészből illatozva, mint egy rózsa és szabadon folytatja vallása által inspirált, mániákus tombolását a Közel-Keleten (és máshol), ki tudja még meddig.
Eközben a világgazdaságot ellenőrző zsidó érdekeltségek úgy döntenek, hogy kinyitják a pénzcsapot ”a háború, ami sose volt” utóhatásaként és – abrakadabra – az emberek újra elkezdenek dolgozni és a dolgok visszatérnek a normális kerékvágásba. Mint Pavlov kutyája - a csengő hangját és az etetés idejének lélektani kapcsolatát, ezek az emberek összetársítják az Izrael ellenségei elleni háborúba menést és az azután járó azonnali személyes pénzbeli meggazdagodást.
Megint, ha tanultunk bármit is a történelemből az az, hogy a zsidóknak, mint egy népnek van egy megmagyarázhatatlan tehetségük az életben maradásra és, szinte mindig – ”csalárd módon” képesek a biztos pusztulást elkerülni, újból és újból. Nekik minden egy megbundázott lóverseny, ahol az a ló nyer, amelyikre senki se rakna egy fillért se és ez fizet.
Ha azt gondoltuk eddig, hogy Izraelt – állandó valóságtól való elszakadásával és minket szüntelenül arra való emlékeztetésével, hogy mennyire bajban volnánk nélkülük – nehéz volt kezelni, nos, csak várj és meg fogod látni, milyen akkor, amikor ”megmenti” a világot egy nukleáris Armageddontól. Bármennyire is volt elviselhetetlen előtte, a tény az, hogy még nem is láttunk semmit.
(Mark Glenn - theuglytruth.wordpress.com)
Fordította: Márton László

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése