2012. november 8., csütörtök

Visszaemlékezés, hogy nem csak egy bizonyos népnek voltak sérelmeik. Emberszám szerint csak bennünket magyarokat több aljasság ért, mint őket. Hát még ha ide vesszük egyéb népek ellen elkövetett bűneiket, amiket a világháborúk kirobbantásával okoztak.

"Néhány kérdést vetnék fel.
1. Ilyen kérdések közé tartozik, hogy háború után (Valahol Európában film) sok elhagyott gyereket vittek ki a Szu-ba, akiket agymosással átneveltek és visszadobtak. Tud-e erről valaki?
2. Sok szó esett arról, hogy a Duna parti "Fehér ház"-ból a Dunába csatorna vezetett. 1956-ban a Köztársaság térről is alagút vezetett a Dunához. Én találkoztam egy határőr ÁVH-ssal,  aki hosszabb bizalmas kapcsolat után elmondta, hogy az akkori Jugoszláv határnál szolgált, szemben a "Láncos kutyákkal", akik bosszúból naponta dobálták át hozzájuk a csontvázakat, amelyeket a Dunából fogtak ki.Ez az ember azt állította, hogy a Csepel sziget déli csücskében volt a ""sűlyesztő", ahonnan a Dunába küldték az embereket.Kérdés, hogy fel lehet-e deríteni, hogy hány ember tűnt el nyomtalanul a Rákosi korszakban? További borzalmakról máig nincsenek a nemzetnek tudomása Ilyen tény, hogy titóista partizánok megszállták a torontáli háromszöget is( Deszk, Szőreg, Újszentiván, stb.), ahol szintén vérengzéseket hajtottak végre, ezt mint történész igazolom.Továbbá nem esik szó Recsk mellett Inotáról, ahová "kulákokat" hurcoltak el kényszermunkára, sokan ott lelték halálukat.Beszéljünk Tiszalökről is. az ottani erőmű építése is koncentrációs tábor volt. Ide kerültek a Bánságból (Bánát) német hadseregbe besorozott "svábok", akiket Jugoszlávia nem fogadott vissza a fogságból szabadulásuk után.Őket Rákosiék Tiszalökre vitették. Itt tizedelték, irtották őket, végül 1955-ben Adenauer kérésére kerültek az NSZK-ba.A sok elfelejtett borzalmakról ennyit. Sajnos ezek feltárása ma senkinek nem érdeke. Isten áldjon minden becsületes magyar embert!"
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/magyarsag/toertenelem/1980-a-magyar-holokauszt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése