2012. december 14., péntek

Újságírókra támadtak az izraeli katonák



A cionista irányítás alatt álló Reuters hírügynökség két munkatársát támadták meg a zsidó állam katonái. A két tv-operatőr elmondása szerint az incidens Hebron város központjában, egy áteresztőpontnál történt, amikor a hírügynökség munkatársait ellenőrzés céljából megállították. Juszri al-Dzsamalt és Maamun Vazvazt egy zsidó katona puskacsővel verni kezdte, majd arra kényszerítette őket, hogy alsóneműig vetkőzzenek le, álljanak térdre, aztán könnygázos kannát dobott feléjük.
A pökhendi, bunkó zsidó katonák ugyan úgy bántak a Reuters embereivel, mint bármilyen másik muszlim emberrel. Az újságírók nevei alapján valószínűleg azok is lehettek. Azt hiszik a zsidók, hogy nekik mindent lehet, hogy bárkit megalázhatnak, megverhetnek, megölhetnek bűntettlenül. Vesztükre most pont egy cionista felügyelet alatt álló hírügynökség embereivel kezdtek ki és valami rejtélyes módon az esetet nem tusolták el.
Mivel a hír pillanatok alatt bejárta a világsajtót, Izrael kényszerűségből bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben. Ne gondolja senki, hogy a felelősök most majd meg lesznek majd büntetve, szó nincs ilyesmiről. A zsidók ezt az ügyet is el fogják majd egyengetni, azonban a a világ jóérzésű emberi láthatják most is, hogy milyen arrogáns bunkók is valójában a zsidók.

Harangozó Árpád

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése