2013. február 19., kedd

Fokozott készenlét

A szombati megmozdulás után komoly erők feszültek egymásnak. Senki ne ringassa magát illúziókba, hogy komoly erőcsoportosítás nyomásgyakorlása nélkül le fognak mondani valakik a sok ezer milliárdos jogtalan követelésről.
Állítólag már feljelentett a NAV-nál egy ál-érdekvédő szervezet vezetője, szeretettel és tárt ajtókkal várom a NAV embereit, nyitott könyv vagyok számukra is. Volt, van és mindig lesz olyan aki a saját egóját és irigységét táplálva beáldozná a nép és a nemzet érdekét, saját érdekében.
A legújabb híresztelések szerint, a civil oldalt dr. Léhmann György és Barabás Gyula képviselné. Na ott lenne vége a dalnak. Több okból is. Léhmann úr többször kinyilatkozta, hogy a bankokat megilleti a deviza árfolyam különbözete, amely kijelentése olyan ismeretbeli hiányosságokra mutat rá, hogy nem képviselhet egy 3-4 milliós társadalmat. Ami Barabás Gyulát illet, csak annyit tudok róla, hogy kb. 8 hónappal ezelőtt a Bankszövetség egyik tisztségviselője telefonon elmondta, hogy csak a BAÉSZ-al nem tudnak szót érteni, itt van például Barabás Gyula, a Széchenyi Hitelszövetség elnöke, akivel kiváló kapcsolatokat ápolnak. Én ezt el is hiszem, hogy így van, hiszen évekig az MNB-től kapta a fizetését Barabás úr.
Az én véleményem az, hogy olyan személy nem képviselheti a civil oldalt elfogulatlanul, aki korábban bármilyen kapcsolatot ápolt a bankárkaszttal és arról se feledkezzünk meg, hogy az ügyvédi kamara elnöke óva intett attól, hogy bárki megkérdőjelezze ezeket a szerződéseket.
Minden jel arra mutat, hogy egy háttérpaktum keretén belül igyekeznek kiszorítani még a tárgyalások közeléből is. Ebbe becsatlakozni látszik az Evangélikus Egyház püspöki tanácsa is, aki Doubravszky György mellett tette le a voksát és ugyancsak ismerethiányosságról tettek tanúbizonyságot kiadott közleményükbe. Egy nagyon veszélyes játszma van kialakulóban, mert eddig az egyházak szó nélkül tűrték a több ezer öngyilkosságot. A politikai pártok megosztó gyakorlata után az egyházakat is be fogják vetni, hogy elfogadtassák a közvéleménnyel a pénzügyi jogok biztosát, aki úgy néz ki, hogy máris visszaél hivatali hatalmával.
Vigyázó szemeinket egy pillanatra sem hunyhatjuk le, fokozott készenléti állapotban kell lenni. Mindenki folytassa a már megkezdett toborzó munkáját lakhelyén, mert ha a szükség úgy hozza, akkor sokkal nagyobb létszámban kell megjelennünk.
Alább a Bankcsapdások közleményét olvashatják.
Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2013. 02. 18

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet „Közleménye” a pénzügyi jogok biztosa által felállítandó devizahiteles háromoldalú tárgyalódelegációval kapcsolatban:
Amit Doubravszky György pénzügyi biztos kijelentett a Bankcsapda Egyesülettel való találkozásakor 2013. február 15-én, pénteken:
Aki a konferenciáján részt vett, felszólalt, azokkal biztosan nem kívánja a civil oldalt létrehozni. Így se Makkos Albert közgazdász, se Róna Péter, se Barabás Gyula nem lehet a civil oldal képviselője, valamint az érdekképviselettel foglalkozó szervezetek vezetőivel sem kívánja a civil oldalt képviseltetni.
Egyelőre azt tudjuk kivel nem kíván együttműködni, tárgyalásokat folytatni a „devizahitelezés” új pénzügyi biztosa.
Aggodalmunkat fejezzük ki azzal kapcsolatban, hogy az Állam és a Bankok iránt elfogult pénzbiztos, vajon milyen szakmai szempontok alapján „válogathat” a civil oldal képviselői közül… Továbbá milyen szempontok alapján válogatja majd ki az Állam és a Bankok képviselőit, gondoljuk naivan, hogy nemcsak a civil oldal összetételét szerkesztheti önállóan.
Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a pénzügyi jogok biztosa hivatali feladatán, hatáskörén jelentősen túlterjeszkedve a civilek, károsultak képviseletével kapcsolatos állásfoglalását kirekesztően gyakorolhatja.
Láthatóan már most nem szerencsés, hogy a pénzügyi biztos által ellátandó kiemelten fontos feladatokat egy bankot alapító személy láthatja el, ennek a hátrányos következményeit már érzékelhetjük, ráadásul a bankalapítási ötlete (elfogultsági ok) éppen a deviza konstrukció banki károsult ügyfeleire alapoz, illetve abból kíván építkezni.
Az új pénzügyi biztos által összeállítandó háromoldalú tárgyalásoktól, melyet a „devizahitelezés” állítólagos megoldása érdekében kíván létrehozni, teljes mértékben elhatárolódunk. A civil oldal elkötelezett, hiteles érdekképviselőinek és érdekvédőinek a teljes mellőzésével létrejövő tárgyalódelegáció hitelességével és elfogulatlanságával kapcsolatban aggályaink keletkeztek.
Falus Zsolt Ferenc
B.É.C.S.
"Ellenségem ellensége a barátom"- szól a mondás. A több ezres Kossuth téri tömeg, pártszónokok és "érdekből fizetésért érdekképviselők" nélkül is azt kapta, amit ígértek a számára. Árpi nem hazudott. A "kormány barátkozási szándéka és segítőkészsége" azt mutatja, és hogy megint csak egy szólás-mondással éljek, "sok az eszkimó, de kevés a fóka" (természetesen a mohó fókavadászok féltenek bennünket... a volt bűntársaiktól). Valójában arról szól a fáma, hogy a nagyobb halaktól - a kisebb bankoktól - is akadnak nagyobb "halak". Ezek a "kisebb halak" eleszik előlük a hatalommámorukat, és felsőbbrendűségüket tápláló eleséget, vagyis a sok kis "planktont", a megvezethető és táplálékul szolgáló emberek tömegének vagyonát, munkaértékét, és életlehetőségeit.

Miért barátom az, akit a "másik" ellenségem küldött, hogy "segítsen"? Mert "pénzben nincs barátság", és ez elsősorban azokra érvényes, akiknek lehetőségükben áll megszerezni mindent és eldönteni, hogy ki legyen a "kedvezményezett". Mint már oly sokszor írtam, a Bilderberg Group legfelsőbb irányításának nem áll érdekében, hogy "hű csatlósaik" ellopják előlük a koncot (mert pénzben nincs barátság). A harc a bankok ellen, összekapcsolódik a nagyobb bank -és nagy befektetői érdekeltségek azon érdekeivel, hogy ne csak operatív úton likvidálják a mára már szükségtelen, mohóság táplálta önérdekből született "katonáikat" (szexbotrányok, általuk generált csalások kiteregetése, csőbehúzás stb.), és kivégzésüket rábízzák a cirkuszt és kenyeret követelő népre.

A "Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei" elég világosan megfogalmazza a feladatokat, és a tennivalókat. Doubravszky Györgynek azt a feladatot kell végrehajtani, hogy kormányszinten húzódozzanak egy kicsit, mint a "szűzlány" (tőlem és a Gellért-szobortól), miközben látványosan támogatni kell az amúgy jogos és törvény szerint is elítélendő törvénytelenséget feltáró és kifogásoló BÁÉSZ-t. Nekünk, kisembereknek, átlagpolgároknak, megvezethető és megvezetett emberkéknek, nincs is más választásunk, csak annyi, hogy elfogadjuk, a most a kormány által nyújtott "jobbot". Még akkor is, ha tudjuk, nem a mi érdekünkben teszik amit tesznek, hanem felsőbb érdekek, távlati megfontolások miatti parancsra. Igaz, ugyanez a kéz írta alá több ezer hiteles halálos ítéletét, és ez a kéz tartotta a markát a bankok felé a csalás takargatásáért is. Nem kell megijedni, nem vagyunk hülyék. Árpi sem az, de ne feledjük, a "baráttá leereszkedő" ellenség, és számukra is ellenséggé vált ellenségeink sem azok. "Ellenségem ellensége a barátom"- szól a mondás. A több ezres Kossuth téri tömeg, pártszónokok és "érdekből fizetésért érdekképviselők" nélkül is azt kapta, amit ígértek a számára. Árpi nem hazudott. A "kormány barátkozási szándéka és segítőkészsége" azt mutatja, és hogy megint csak egy szólás-mondással éljek, "sok az eszkimó, de kevés a fóka" (természetesen a mohó fókavadászok féltenek bennünket... a volt bűntársaiktól). Valójában arról szól a fáma, hogy a nagyobb halaktól - a kisebb bankoktól - is akadnak nagyobb "halak". Ezek a "kisebb halak" eleszik előlük a hatalommámorukat, és felsőbbrendűségüket tápláló eleséget, vagyis a sok kis "planktont", a megvezethető és táplálékul szolgáló emberek tömegének vagyonát, munkaértékét, és életlehetőségeit.

Miért barátom az, akit a "másik" ellenségem küldött, hogy "segítsen"? Mert "pénzben nincs barátság", és ez elsősorban azokra érvényes, akiknek lehetőségükben áll megszerezni mindent és eldönteni, hogy ki legyen a "kedvezményezett". Mint már oly sokszor írtam, a Bilderberg Group legfelsőbb irányításának nem áll érdekében, hogy "hű csatlósaik" ellopják előlük a koncot (mert pénzben nincs barátság). A harc a bankok ellen, összekapcsolódik a nagyobb bank -és nagy befektetői érdekeltségek azon érdekeivel, hogy ne csak operatív úton likvidálják a mára már szükségtelen, mohóság táplálta önérdekből született "katonáikat" (szexbotrányok, általuk generált csalások kiteregetése, csőbehúzás stb.), és kivégzésüket rábízzák a cirkuszt és kenyeret követelő népre.

A "Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei" elég világosan megfogalmazza a feladatokat, és a tennivalókat. Doubravszky Györgynek azt a feladatot kell végrehajtani, hogy kormányszinten húzódozzanak egy kicsit, mint a "szűzlány" (tőlem és a Gellért-szobortól), miközben látványosan támogatni kell az amúgy jogos és törvény szerint is elítélendő törvénytelenséget feltáró és kifogásoló BÁÉSZ-t. Nekünk, kisembereknek, átlagpolgároknak, megvezethető és megvezetett emberkéknek, nincs is más választásunk, csak annyi, hogy elfogadjuk, a most a kormány által nyújtott "jobbot". Még akkor is, ha tudjuk, nem a mi érdekünkben teszik amit tesznek, hanem felsőbb érdekek, távlati megfontolások miatti parancsra. Igaz, ugyanez a kéz írta alá több ezer hiteles halálos ítéletét, és ez a kéz tartotta a markát a bankok felé a csalás takargatásáért is. Nem kell megijedni, nem vagyunk hülyék. Árpi sem az, de ne feledjük, a "baráttá leereszkedő" ellenség, és számukra is ellenséggé vált ellenségeink sem azok. Van aki látja ezt, és láttatni is akarja: Igaza van Árpinak, "nem kell félni", mert a LIBOR-botrányt sem egy túlbuzgó oknyomozó riporter, vagy egy gyónási titkot megszegő, a pápa lemondását előre látó, illegalitásba vonuló pap hozta nyilvánosságra, hanem az amerikai elnökséget is befolyásoló és eldöntő médiamágnás Bilderberg-tag "felső vezető", Rupert Murdock. Gondolom sokak számára világosságot gyújt az a szituáció is, hogy az ilyen önleleplezések mit jelentenek, milyen célokat szolgálnak, csakúgy mint Doubrovszky "együttérzése".

Már nem is tudom, kinek az öreganyja mondta, hogy bárkit, "csalásokkal, lopott -történelemmel, -ideológiával és fajelmélettel, hamarább utolérnek, mint a sánta kutyát". Valami Shlomo rémlik, Köves, vagy Morel, nem emlékszem... de az biztos, hogy aki mondta, tudta, kikre gondolt. Én már gondolni sem merek valami etnikumra, fajra, vagy vallásra, mert magatartásom "jogkövető", igaz hogy én is csak kullogok a jog után és sohasem érem utol, hogy betartsam, mint a magyar bíróságok, de én nem tudom betartatni, ők meg nem akarják...
Az Orbán-kormány valóban nehéz helyzetbe van, és kénytelen áttolni Hágának a döntés felelősségét, mivel a magyar törvények ugyan lehetővé tennék a széllel szembeni vizelést, de azt már nem vállalják kormányék, hogy a jog alkalmazásáért cserébe rájuk borítsanak egy USA, egy nyugat-európai és egy izraeli bilit, amikor az orosz esernyőért sem tudnak fizetni, vagy cserébe adni (akkor is kapnak néhány kokit, ha van rajtuk sapka, meg akkor is, ha nincs)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése