2013. március 13., szerda

Páncélosok az amerikai utcákra

Többször írtuk már, hogy a felfordulás csúcspontja, melyet a már megkezdődött nyugati bomlás elér, az Egyesült Államok lesz. Amikor ott is elkezdődik a nagy "móka", akkor jön el a világszabadságharc kezdete. Addig csak helyi fellángolások lehetnek.
Azt, hogy merre is halad az USA, jelezte sok olyan információ, melyeket megosztottunk az olvasókkal. Kezdve az amerikai műanyag koporsóhegyektől, a kész koncentrációs táborokon és a speciális roncsoló lőszereken át, a politikai folyamatokig. Most itt egy újabb bizonyítéka annak, hogy mire is készül az amerikai állam. Az amerikai rendőrség 2700 városi használatra alkalmas páncélost rendelt. Kihangsúlyozzuk, hogy nem páncélozott terepjárókról van szó, a tender kifejezettet TANK szót ír. A tender kiírása szerint, a megrendelendő jármű páncélozott legyen, 6 fegyveres személy szállítását tudja elvégezni, és lövegtoronnyal rendelkezzen.
Ezek mellett 30 000 (!) darab pilóta nélküli repülőt különböző mértekeben, a legkisebbektől a legnagyobbakig, melyek már komoly fegyverzet és rakéták szállítására is alkalmasak lehetnek. E mellett megrendeltek 2 milliárd darab lőszert. Vajon mire készül az amerikai rendőrség ekkora arzenállal? Mivel a terrorizmus a nullával egyenlő, azt nem mondhatja senki, hogy a mindennapos terrortámadások leverésére.
Aki tudja mit jelent ekkora haderő megrendelése, és azt is tudja, hogy a rendőrség ezeket a saját területén fogja használni, az nagyjából tudja mit jelent ez.
Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése