2013. április 21., vasárnap

Cionista erőpróba Budapesten

Ma délután Budapesten újra megrendezik az Élet menete nevű felvonulást. A rendezvény elnevezése egyáltalán nem véletlen, ugyanis a mit sem sejtő szemlélőnek a résztvevőket és felszólalókat látván aligha jutna eszébe az "élet" szó.
A felvonulás célja, hogy életben tartsa a zsidó diaszpóra újabb generációja számára biztos anyagi hátteret adó holokauszt propagandát. Ennek érdekében a rendezvény keretén belül olyan személységek szólalnak fel, melyek a nemzetközi zsidó szervezetek támogatását élvezik, illetve érdekeiket képviselik a magyar közéletben. A Gyurcsány Ferenc féle Demokratikus Koalíción kívül a Dohány utcai zsinagóga főrabbija, valamint külföldi (de magyar kettős állampolgársággal rendelkező) személyek jelennek majd meg. A rendezvényen felolvassák majd a svájci parlament elnökének nyílt levelét, illetve felszólal a kanadai bevándorlási miniszter is, aki feltehetőleg hangsúlyozni fogja, hogy Magyarország számára is nagyon fontos az izraeli bevándorlókkal szembeni nyitottság.
A fővonalú média szerint a rendezvényre több tízezer résztvevőt várnak. A rendezvényen megjelentek száma mindenféleképpen indikátornak tekinthető; egyrészt azt mutatja meg, hogy a Magyarországon jelen lévő idegenek mennyire vonhatók be a politikába, másrészt annak mutatójaként is szolgál, hogy a magyar lakosság milyen mértékben fogékony a holokauszt propagandára és a cionista érdekérvényesítés eszközéül szolgáló önsajnáltatásra.
Hídfő.net

Üzenet Izrael államelnökének az “Élet menetén” – Fotók


Élet menete 2013 04 21 c _ F_Stiller Ákos HVGA 2013. évi “Élet menetét”, – a Margit híd alatt áthaladva, a következő üzenet fogadta:
Élet menete 2013 04 21 b
Ezen az egymás mellett haladó amerikai és izraeli nagykövet közösen háborodott fel: Eleni Tsakopoulos Kounalakis, mögötte, Ilan Mor:
Élet menete 2013 04 21 a _ F_Stiller Ákos HVG
Izraeli zászló hordozása Budapest belvárosában, – 2013. április 21-én:
Élet menete 2013 04 21 d _ F_Stiller Ákos HVG
Szabad Riport



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése