2013. május 29., szerda

Brüsszel propaganda-honlapot indít Magyarországon

Ma délelőtt megkezdte működését az Euronews atlantista hírportál magyar nyelvű változata. Az olvasók többek közt a társadalomromboló ferde hajlamok népszerűsítésével, a NATO terjeszkedésének legitimálásával és a pozitív diszkrimináció reklámozásával találkozhatnak - napi hírekbe csomagolva.
A hírportál magyar nyelvű indulásának közvetlen előzménye José Manuel Barosso, az Európai Bizottság elnökének korábbi kijelentése, miszerint az Európai Unió leszakadó perifériaállamaiban zajló társadalmi folyamatokat elsősorban a "szabad és független média" biztosításával kell visszafordítani - akár közvetlen beavatkozással. Akkor előre beharangozták, hogy fél éven belül új, az "Európai Unió értékeit" népszerűsítő honlap indulhat magyar nyelven, amit hosszú távon a hazai média meghatározó elemévé akarnak emelni.
Az euronews magyar szekciója amiatt kezdte meg működését, mert Magyarország az egyik leginkább "elszakadóban" lévő perifériaállam, és hazánkban mára a lakosság nagy többsége ellenzi az európai uniós tagságot. Ezért brüsszeli pénzből, 30 fős szerkesztői gárdával indítottak nekünk egy atlantista propaganda-honlapot, hogy a véleményünk, értékrendünk és politikai állásfoglalásaink megváltozzanak.
Annyi biztos, hogy aki ezt a műveletet kitervelte, az legfeljebb a makrogazdasági adatok kapcsán, vagy az Amnesty Intenational jelentéseiből hallott Magyarországról, és fogalma sincs arról, milyen mérhetetlen leépülést hozott hazánk számára a rendszerváltás és az európai uniós tagság.
A brüsszeli pénzből létrehozott új, magyar nyelvű hírportál elindulása a hazánkban zajló nemzeti ébredés és külpolitikai váltás letörésére irányuló művelet, vagyis célzott agymosásnak tekinthető.
Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése