2013. június 15., szombat

Magyarország CHEMTRAIL-támadás alatt áll egész nap

KÉTELKEDŐKNEK : CHEMTRAIL használatára KONGRESSZUSI BIZONYÍTÉK

 
Nyugodtan mutassátok meg azoknak, akik még mindig bizonyítékokat követelnek, amikor beszéltek erről, ahelyett, hogy kinyitnák a saját szemüket vagy az igazság nyomába erednének saját kutatásokkal !

UPDATE : 2013. Június 15. 16:50:
Két megjegyzés:
1., Ha megfigyelitek, ma szombaton szinte alig látni a tegnapihoz hasonló csíkokat.
Az ég gyönyörű kék, a látható utasszállító gépek pedig szép kis rövid vagy hamar elillanó kondenzcsíkot húznak. Ugye senki nem gondolja, hogy egyik napról a másikra ezerszeresére ugrik vagy csökken a forgalom és szerintem Ti is látjátok, hogy a légköri körülményekben sem állt be akkora változás.....
2., Nagyon fontos a tegnapi pénteki nap, mert szerintem Magyarországon eddig ekkora figyelemfelhívást és hírverést az égen lévő Chemtrail vegyi csíkokkal kapcsolatban MOST ELŐSZÖR sikerült elérni !!! Rengetegen átvették az anyagot és az írásokat, fotókat, videókat. Bár az is igaz, hogy talán több hónapja nem kaptunk a nyakunkba annyi anyagot, mint tegnap. Bár ez senkit nem vigasztal, de nem csak mi kaptuk, hanem Európa más részeit is "előkészítik" a következő hónapokra.....

Amikor hazaértem délben és az első fotókat otthon elkészítettem nem gondoltam, hogy özönleni fognak az ország minden részéből a hasonló beszámolók. Hajnalig rendszereztem őket, annyi van !

Tehát nem a dolog léte vagy nem léte már a kérdés, hanem hogy MOST tízezreknek feltűnt VÉGRE, hogy "
- Basszus, mi ez a sok izé az égen! " Csak nem az, amiről a neten is írnak.....

És ilyenkor érzi az ember, hogy egy pici morzsaként is tudsz olyan hatást kiváltani, ami igazolja, hogy az információban erő van .... Hatalmas erő.  Az más kérdés, hogy miért nem élünk vele jobban ! És miért nem képesek az emberek összefogni.
 
2013. JÚNIUS 14. CHEMTRAIL-felhőben úszik Magyarország ! Miért ?
   
Mivel a Chemtrail-ekkel szembeni nagyobb volumenű leleplező cikkeket elsőként a VilagHelyzete.com vállalta fel és töméntelen mennyiségű információt tettünk már közzé veletek közösen, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, így soha nem tudtam szó nélkül hagyni, amikor rekord mennyiségű mérgező anyagot kapunk a nyakunkba. 

Egy globális kísérletsorozatnak vagyunk a szemtanúi és leginkább elszenvedői. 

Most / ma ebben a pillanatban pedig ez történik éppen! 

Újtikoson készült az alábbi videó ma délelőtt 9 és 10 között:

 

Sajnos bosszant, hogy az emberek még mindig nagyon sokan nem látják azt, ami a fejük felett lebeg, pedig a szemük előtt van! 
Számomra a létezése nem kérdés, mert konkrétan tudok róla, hogy létezik és a mostani szórásról is. Sőt a hatásáról is..... Ezért nem is kell bizonygatnom senkinek.Hamarosan úgyis érzékelik majd sokan. Várhatóan a jövő héten....

Amit javasolni tudok addig is, hogy nézzetek utána,milyen módszerekkel lehet eltávolítani nehézfémeket a szervezetből, mert ez fontos!

Az én dolgom, hogy figyelmeztessem az embereket arra, ami folyik. Mert ellene tenni én sem tudok sajnos. Az információkkal viszont segíthetek a figyelmet ráirányítani a problémára.
(... SBG Buddha ... )
Nagyon sok minden van, amiről itt kezdtem el beszélni és átadni dolgokat, azóta pedig nagy oldalakon, néha a médiában is kezd témává válni, még ha felszínesen is. Mert muszáj vele foglalkozniuk, ha lépést akarnak tartani a közösségi médiával és tájékoztatással.


Ma viszont kénytelen vagyok "RIADÓT FÚJNI" emberek, mert Magyarország újra egész álló nap CHEMTRAIL-támadás alatt áll és vegyi csíkok százai borítják az eget. 

Szerintem nincs olyan szeglete az országnak, ahonnan ne küldenék nekem a képeket a kedves olvasók. Főleg a Face-en özönlenek és ha ezt veszem alapul kizárólag, amit a képeken láthatunk, elmondhatom, hogy
TONNÁNYI CHEMTRAIL (Vegyi csík) ANYAGÁVAL SZÓRTAK BE MINKET MA !


Aluminium, barium, stroncium van feltehetően a levegőben, de  a legfrissebb chemtrail-kutatások szerint nano-részecskéket is tartalmaznak már ezek a permetek. 
Azon kívül, hogy betegségeket okoznak, fő céljuk az időjárás mesterséges módosítása és befolyásolása lehet. 
24-36 órán belül pedig eléri a felszínt... Ahol csapadék hull majd, ott ennek töredéke alatt... 

Így talán sokan megértik, milyen tényezők is vezettek oda, hogy az idei nyár az elmúlt 200 év leghűvösebbike lehet..., ami miatt hatalmas árvizek és extrém események történnek
Az elkövetkező napokban kíváncsi leszek, milyen időjárás követi majd ezt az egészet és milyen szélsőségek várhatóak.

Nem magyarázhatom el minden egyes alkalommal, mivel is állunk szemben, de bárki utána tud nézni könnyen!
Mivel számos alkalommal írtam már erről, ezért azt javaslom azoknak, akik nem tudják miért veszélyes és miért beszélnek egyre többen a tájékozottabb emberek közül erről a titkos katonai programról - , hogy olvassák el a korábbi cikkeket vagy próbálják ki a keresést Google: Chemtrail / Geoengeneering Program 


 

Ezen a képen egyszerre látható kondenzcsík (contrail) és vegyi csík (chemtrail) is. A különbség nem mindig egyértelmű, de itt jól látszik:
 
Az alábbi mai képek önmagukért beszélnek és szerintem kommentár nélkül elég bizonyíték lesz azoknak is, akik eddig elhitték, hogy összeesküvés-elméletről van szó.Nekik az alábbi képpel üzenném, hogy kezdjék el magukat képezni egy másfajta tudás irányába ! Tájékozódni arról a világról, ami valójában körbe vesz bennünket, mert ez merőben eltér attól, amit vetíteni próbálnak nekünk.


Globális méreteket ölt ez a program és létezése bizonyított tény ! 




 

2013. Június 14 - Péntek - 

CHEMTRAIL VEGYI FELHŐBEN ÚSZIK EGÉSZ MAGYARORSZÁG ! MIÉRT ?

Ahogy érkeznek az országból a képek, folyamatosan teszem fel azokat, melyeken egyértelműen a mai chemtrail-vegyi csíkok láthatóak! 
Nézzétek meg Ti saját szemetekkel a személyes fotókat, amit sokan feltöltöttetek a FB-oldalra ! Utána már nem lesz szükség arra, hogy én adjam meg a választ.... 
BUDAPEST
Művészi fotókat készít a Rizsavi's Photo Blog, de a mai képet lehetetlen lett volna vegyi csíkok nélkül elkészítenie, hiszen teljes Magyarország felett egy vegyi lepel van !
(A belváros egy nem sűrűn látott szemszögből avagy Budapest a Nyugati Pályaudvar tetejéről készült a fotó. )


 

MÁR NEM ÖSSZEESKÜVÉS- ELMÉLET !

 
J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR (Külkapcsolatok tanácsa)-tag is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést.

Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését,méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztánúgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. 

Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.
/Mi a fenét permeteznek ezek ? Teljes film !/
 

BUDAPEST 

 

ÉRD

 
 
 
 

Szihalom

 
Nyíregyháza
 



 

 
 
Debrecen

 
 
Mezőkövesd Leányvár
 
 
Hidasnémeti

Dusnok, Bács-Kiskun megye
 

 
 
 
 



 
SZOMBATHELY - Már korán reggel (6:45)
 
Ez egy most vasárnapi kép - szintén önmagáért beszél !
A bekarikázott gép sima kondenzcsíkot húz és láthatóan hamar el is oszlik. 
 

BUDAPEST - ÓBUDA
 

DÉL-SZLOVÁKIA is kapta rendesen
 
EGER - FÜZESABONY között
 
 
BOLDOG - HEVES MEGYE : A képeken látható felhők előtte nem sokkal még csíkok voltak ! 
 
 
PÁZMÁND - Ez a 3 párhuzamos csík is sokszor tipikus, mert látható, hogy kis időkülönbséggel repült ennyire közel egymáshoz 3 repülő, ami még a legsűrűbb légi forgalomnál sem hétköznapi dolog. Ráadásul ugyanígy nem fog megismétlődni következő héten,  ami a menetrend-szerinti utasszállító gépeknél normális lenne.
ZALAEGERSZEG mellett (9 és 10 óra között)
ESZTERGOM
SZIGETKÖZ 
 
VISEGRÁD - Naplementekor még mindig tartott a reggel óta tartó Chemtrail-szórás
SÜMEGEN szintén
 
EBBŐL SOK MINDENT MEGÉRTHETSZ ...
 
 
- Nézd csak kicsim, milyen szép színes felhők !
- Apa, az ott nem felhő, hanem Chemtrail, vegyi csík és nagyon mérgező!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése