2013. június 21., péntek

Mesterlövészek és az Otthonvédő háború

A magyar népnek fel kell készülnie, hogy éles fegyvereket, akár terrorelhárítókat, mesterlövészeket fognak bevetni ellene- Az otthonvédők pürrhoszi  győzelme -

Mesterlövészekkel szedette volna le az emeletről a végrehajtó, – az otthont védő apát.

De nem győzött. Kénytelen volt felfüggeszteni az eljárást. – Az erőddé tett otthont, a család még mindig az ellenőrzése alatt tartja.

…”Egy, korábban a Seychelle-szigeteken bejegyzett offshore bank miatt volt az egész béla utcai cirkusz. – Tisztázatlan hátterű, uzsorás magánbank gyanús tranzakciójának szerzett volna érvényt a végrehajtó, a Készenléti rendőrség, de még a Terrorelhárító Központ (TEK) is.

“Az offshore bank gyakran együtt említhető a feketegazdasággal, a szervezett bűnözéssel, az adócsalással és a pénzmosással…” - írja a Wiki >> -  És ezek érdekeit védték a rendőrök!…”

1. “Akár az életem árán is megvédem…” – 2. Minden baj oka; az uzsorás bank – 3. Hiába figyelmeztettük a hatalmat… – 4. Egy család Apokalipszise… – 5. Mesterlövészek és az Otthonvédő háború
Az apa_ Balázs Tibor1. “Akár az életem árán is megvédem…”
A 2013 június 11-i gyalázatos kőbányai kilakoltatás után, – ahol előzőleg is nagy erőkkel vonult ki a rendőrség, – rá két napra, június 13-án, Budapest IV. kerületében a Béla utca 17 alatt, soha nem látott otthonvédő összecsapás dúlt a hatalom és a nép között. – Világraszóló botrány volt, mégsem kapta meg a kellő média visszhangot.
dr_ Zoltán Levente_ önálló bírósági végrehajtó_ Jelvény száma_ 0024Pedig a végrehajtó kérésére, mindet bevetett a rendőrség. Egy közvetlen szemtanú elmondásából azt is tudjuk, hogy a végrehajtó, akár képes lett volna lelövetni is az otthont védő apát, – csakhogy lehozhassák az emeletről, és ezzel elháruljon az utolsó akadály is a család kilakoltatása elől.
De nem jött össze neki. Nem tudta ott és akkor kilakoltatni a családot, – bármekkora erőket is kért a rendőrségtől, – a Népi ellenállás és a kilakoltatandó család, – kiváltképpen az apa – hősiessége megakadályozta ezt…
2013. Magyarország, Budapest IV. kerület Újpest, Béla utca 17. – Reggel 9 óra. Erre az időpontra tűzte ki a Balázs család kilakoltatását, dr. Zoltán Levente önálló bírósági végrehajtó, -Jelvény száma: 0024. – Hogy pontot tegyen az évek óta húzódó végrehajtási eljárás végére.
Előzőleg, már egy évvel ezelőtt is megpróbálta őket kilakoltatni, azonban ez akkor sem sikerült, – az édesanya hősies, sőt vakmerő viselkedése miatt.
Az édesanya_ Balázs MariannErről akkor a “Hajszál híján tragédia – “Az életem árán is, de meg fogom védeni a lakásomat!” és a“Hajszálon az élet…” – című anyagainkkal tudósítottunk, teljes képgalériával és videóval.
De most, még ennél is súlyosabb volt a helyzet.
Ám mielőtt belemennénk a részletekbe szóljunk arról, – amiről a fősodratú média mélyen hallgat. Éspedig a bankról, mely minden baj okozója volt ebben az ügyben.
2. Minden baj oka; az uzsorás bank
A Balázsék annak idején, a Korona Kredit Jelzáloghitel Rt-től vettek fel hitelt, amely aztán nagyon csúnyán kijátszotta őket. Ők eddig 1 millió 600 ezret fizettek ki a hitelező cégnek, és csak mindössze 400 ezer forinttal maradtak el, mégis eladták fejük fölül az otthonukat. Ráadásul az ő tudtuk nélkül! Jelenleg az otthonuk új “tulajdonosa” Kardos Sándor megbízására akarja a végrehajtó foganatosítani a kilakoltatást.
De nemcsak a Balázs családdal bánt el a Korona Kredit.
korona_kredit_jelzaloghitelA hitelszerződésekbe a fedezeti ingatlanok árait szándékosan alacsonyabb árakon sorolták be, azzal a szándékkal, hogy rövid idő múlva, az ingatlan már egyáltalán ne fedezze a tartozás összegét. Ezzel látszólag komolyabb jogalapot teremtve arra, – hogy ezeket az otthonokat eladják a tulajdonosok feje fölül, a legkisebb elmaradás esetén is.
Erős a gyanúnk, hogy a banknak nem a hitelszerződések kamataiból adódó profit volt a valódi célja, – hanem az ügyfelei ingatlanának megszerzése. – A lehető legalacsonyabb áron, – a saját strómanjai által. – Jó előre megtervezett “üzleti” (fosztogatási) akciók voltak ezek.
Tudunk olyan esetről, amikor az eredeti opciós vételi szerződésben szereplő ház ára, a valós árnak, mindössze a 70 %-a volt. – Nem sokkal később, ugyanebben az esetben, ez az ár, a ház valós értékének mindössze a 40 %-ára csökkent, – a bank szerint. – Hát persze, hogy már nem számított fedezetnek, az amúgy is megemelt törlesztőrészletekkel, és a bank által önkényesen a többszörösére emelt tartozással szemben.
Egyszóval nem a rendes áron számolták be az ügyfelek fedezeti ingatlanjait, – a kettős haszon elérésének érdekében. 1. Azért, hogy így még nagyobbra emelhessék az eredeti tartozás összegét, – minél több pénzt kifacsarván az adósból. 2. És azért, hogy a hitel óhatatlan bedőlése (szándékos bedöntése?) után, – a lehető legalacsonyabb áron szerezzék meg az ingatlanokat, a strómanjaik által.
Balázsék konkrét esetére visszatérve, a környékbeliek érdekes dolgokat mesélnek a banktól Balázsék otthonát megszerzett Kardosról, aki szemmel láthatólag nem lakhatási célra vette meg lakást, mivel jó néhány más ingatlan is a nevén van a kerületben. Az informátorok szerint feltehetőleg haszonszerzési cél motiválta, amikor a banktól “megvette” a Balázsék lakását. – Így van ez manapság, míg a többség a szakadék szélére került, addig egyesek befektetnek, gazdagodnak. A többség vére árán természetesen.
Ám úgy tudjuk, hogy ismeretlenek(?) feljelentése alapján, – vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezhet a NAV, – különös tekintettel Kardos tulajdonában álló ingatlanok hirtelen megszaporodására. – És elképzelhető, hogy ez a vizsgálat kiterjed majd az illető banki kapcsolataira is.
Bár a Korona Kreditet elég nehéz lesz megfogni. (De azért nem lehetetlen).
A Korona Kredit Zrt, korábban a Seychelle-szigeteken bejegyzett offshore cég, – valódi tulajdonosai “elbújnak” a cégbejegyzés mögé, – vagy pedig a stróman cége a Korona Invest Kft. fedezi őket. Melynek nagy valószínűséggel ugyanaz a tulajdonosi háttere…
Ennek a “pénzintézetnek” nevezett fosztogató banda gyanús hitelügylete(i) vezetett (vezettek) ide, erre a végletekig kiélezett és elfajult helyzethez, mely június 13-án kialakult az újpesti Béla utcában. Az, hogy pedig a család minden eszközzel védte az egyetlen otthonát a fosztogatók és csalók ellenében, – természetes dolog. Mi, hősöknek tartjuk őket.
3. Hiába figyelmeztettük a hatalmat…
Mi már több éve is figyelmeztettük a hatalmat hogy a devizahitel-válság komoly társadalmi problémává fajul, Otthonvédő háború lesz belőle, előrevetítve a teljes társadalmi összeomlást, magát az Apokalipszist.
Szikrázó patákkal vágtatnak felén az Apokalipszis lovaiA 2011. elején erről írott cikkünk itt olvasható: “Közeleg a nemzet Apokalipszise” címmel >> És, amint látható, amit előre jeleztünk annak jó része lassanként bekövetkezik. És ez még csak az eleje. A hatalom csak nem tanul saját hibáiból sem, ezért van olyan megalázó dolgokban része, – hogy akár egy fehérgalléros bűnözőkből álló pénzmosoda is irányíthatja a cselekedeteit.
Melyre itt az élő példa: Hiszen egy, korábban a Seychelle-szigeteken bejegyzett offshore bank miatt volt az egész béla utcai cirkusz. – Tisztázatlan hátterű, uzsorás magánbank gyanús tranzakciójának szerzett volna érvényt a végrehajtó, a Készenléti rendőrség, de még a Terrorelhárító Központ (TEK) is.
“Az offshore bank gyakran együtt említhető a feketegazdasággal, a szervezett bűnözéssel, az adócsalással és a pénzmosással…” - írja a Wiki >> -  És ezek érdekeit védték a rendőrök!
Korona Kreditre kellett volna ráküldeni volna a kommandósokat, – de ami késik, nem múlik. – Mert, ha nem teszik, ha tovább hagyják fosztogatni a népet, megsemmisíteni a családokat, – akkor valóban eljöhet a teljes Összeomlás, – mind gazdasági, pénzügyi, és politikai téren. – De a Fidesznek és a kapitalista urakodó osztálynak az még kellemetlenebb lesz, – ha az összeomlás mind társadalmi és erkölcsi vonatkozásban is bekövetkezik, sőt teljessé válik. – Ezek olyan események kialakulásához vezethetnek, melyek csak a legrosszabb  álmaikban jelentek meg eddig…
4. Egy család Apokalipszise…
A nagy történelmi események, mindig kis jelentéktelen helyen, vagy kisközösségben kezdődnek. – Az, ami Balázsékkal történt június 13-án, lehetett volna akár egy népi forradalom magja is, ha rosszul végződik és áldozatokat követel. – De viszonylag jól végződött, a hivatásos tárgyalóknak köszönhetően. – Ám erről majd később.
Az apokaliptikus események nem hirtelen robbannak ki, hanem sok kis tragédia és áldozat vezet a társadalmi méretű felháborodásig és összeomlásig. – Sok kis apokalipszis egyesül egy naggyá, a nemzet, vagy akár egy egész földrész és a világ tragédiájává.
A Balázs család saját apokalipszise akkor kezdődött, amikor átlépték a bank kapuját. – (Akárcsak más, több tízezer magyar családé). – Folytatódott akkor, amikor a bank, az ő tudtuk nélkül, a fejük fölül eladta a lakást. – Majd először kiteljesedett akkor, amikor 2012. április 23.-án, majdnem elvesztették az édesanyát, a lakással együtt. De akkor megmenekültek a kilakoltatástól, – 14 hónapra.
És végül a család egyéni tragédiája eljutott a 2013 június 13-i eseményekig, amikor úgy látszott, minden elveszik. A családfőt lelövik, és a lakás a fosztogatók birtokába kerül.
De Balázsékat nem abból a fajtából faragták, hogy tétlenül, birka módjára hagyják beteljesedni sorsukat. – Hanem küzdenek.
Az emeletre vezető lépcsőt elbontottákSzó szerint erőddé változtatták otthonukat, ajtókat ablakokat befalazták, – s az emeletre vezető lépcsőt elbontották. – Így az emelet lett a “fellegvár”, ahol később minden eldőlt.
2013 június 13-án reggel 9 órára tűzte ki a kilakoltatást dr. Zoltán levente önálló bírósági végrehajtó, hogy átadja a lakást, a törvénytelenül tulajdonjogot szerzett Kardos Sándornak. – Ám sejtették, hogy ez nem fog simán menni, ezért a végrehajtó rendőri segítséget kért.
A rendőrség, figyelembe véve az előző otthonvédelmi megmozdulásokat; már hajnali öt órakor elfoglalta és műveleti területté nyilvánította a Béla utca és környékének egész területét. A reggel 9 óra előtt odaérkező otthonvédők segédcsapatait rendőrségi kordon várta az utcában, – s nem engedték oda őket Balázsék otthon-erődjéhez.
Erre az otthonvédők spontán demonstrációt jelentettek be, a hatalom pedig páncélba öltözött készenléti rendőröket vonultatott fel ellenük.
Otthonvédők demonstrációja a kordonon kívülEzalatt a lakás-erődben Balázsék azon csodálkoztak, hogy miért vannak odabenn olyan kevesen a védők? – Később derült ki, hogy a segédcsapatoknak útját állta a rendőrség.
A család kész volt küzdeni a kilakoltatása ellen. Amikor megjött a végrehajtó és az állítólagosan új tulajdonos Kardos, – kaptak ketchupot a pofájukba rendesen. Nem minden célzás nélkül. Szépen ki lettek dekorálva, ők is meg az autóik is.
És még keveset is kaptak, a lakás védői szerint. – Persze a hiénák; Zoltán és Kardos azonnal igénybe vették a rendőrség aktív segítségét a kilakoltatáshoz. Azok meg segítettek, és biztosították a helyszínt, hogy lefolyhasson a kilakoltatás. – (Az uzsorás offshore bank alattomos tranzakciójának befejezése képpen).
Ám a lakás birtokba vétele nem ment olyan könnyen. Sőt, egyáltalán nem ment. – A jól megépített otthon-erőd és a védők elszántsága kifogott a hatalom képviselőin, akik eddig csak siránkozó birkákhoz voltak szokva. Ám, most teljesen más a helyzet és ezzel nem nagyon tudtak mit kezdeni.
Nem elég hogy a védők ketchuppel hajigálódznak, de még a lakásba sem tudnak bejutni. – Mert ugyan hiába szedték le az ablakokról az odaszögezett deszkákat, – mögötte téglafal fogadta őket. – Egy rendőr belerúgott a szerinte sebtében felhúzott falba, mire kis híján eltört a lába, – mert a fal olyan keményen állt ellen. Ugyanis két sor tégla volt egymás mögé rakva. Vagyis dupla fal állta útját a hiénáknak és az őket szolgáló rendőröknek.
Közben az apa; Balázs Tibor fölment a lakás felső szintjére, míg a család többi tagja, a felesége és a gyerekei lent maradtak. Az édesanya Balázs Mariann, szaladt volna a rendőrkordonon kívül rekedt otthonvédőket segítségül hívni. De azok előtt folyamatosan sorfalat álltak a készenléti rendőrség fülig bepáncélozott droidjai. Volt ugyan némi lökdösődés, ordibálás, káromkodás, – de az otthonvédők egy centiméterrel sem jutottak beljebb.
Otthonvédők demonstrációja a kordonon kívül _Ezalatt odabenn az események kezdtek veszedelmes fordulatot venni. Az apa az emeleten, de a rendőrök nem tudtak utána menni, mert nem volt már lépcső. Nosza kerítettek egy tűzoltólétrát, hogy annak segítségével lehozzák onnan, – ám az otthonát védő apa előhozott egy gázpalackot, kinyitotta és elé állt, egy öngyújtóval. Mondván, felrobbantja a palackot önmagával együtt, – ha bárki is közel mer hozzá jönni.
Ezzel aztán a rendőrök végképp nem tudtak mit kezdeni. Ahelyett, hogy leállították volna a kilakoltatást, csak tetézték a bajt és a botrányt azzal, hogy kihívták a Terrorelhárítási Központ embereit.
Éles fegyverrel a nép ellen 'Egyenlőre nem lőttek le senkit'De ez volt aztán csak olaj a tűzre! Odakinn a kordon előtt az amúgy is felpaprikázott hangulatú otthonvédők akkor lettek igazán indulatosak, amikor az utcában MP-5-ös géppisztolyokkal felfegyverzett terrorlehárítók jelentek meg. Erről videó itt látható >>
Aki a TEK-et kihívta, sikeresen elérte azt, hogy még rosszabb lett a helyzet, – és ezzel tetőzött igazán a feszültség olyannyira, hogy komoly összecsapástól lehetett tartani. A súlyos sebesüléseknek, netán haláleseteknek, – beláthatatlan következményei lehettek volna. – Ez már nem a békésen csujjogató, zászlót lengető tömeg volt, hanem az otthonvédők elszánt csapata, akik többször is kinyilvánították, – akár életük árán is megvédik az otthonaikat és ezzel együtt a hazájukat.
És ez az elszántság odabenn a lakás-erődnél élesben is megmutatkozott. Az apa hajthatatlan volt, az anya is, – ők nem adják senkinek a lakásukat. És, ha valaki erőszakkal akarja elvenni tőlük, a repülni fog velük együtt, mert az apa felrobbantja a gázpalackot.
Na ezért hívták ki a TEK-et, közveszély okozásra hivatkozva. De, ha a végrehajtó nem olyan hajthatatlan, az új “tulajdonos” nem akar annyira nyerészkedni más baján, – s ha az uzsorás bank nem adta volna el Balázsék tudta nélkül, a fejük fölül a lakást, – egyszóval, ha mindannyian nem olyan pénzéhesek, – mindezt megelőzhető lett volna.
Nemcsak az életveszélyes helyzeteknek, hanem a plusz költségeknek is az elejét lehetett volna venni. Egyszer egy kilakoltató rendőrtiszt azt mondta az otthonvédőknek, hogy; az erőszakos kilakoltatás költségét, keményen felszámolják a végrehajtónak. És vastagon fog a ceruzájuk.
Nos megkérdezzük: ennek a hatalmas “rendvédelmi parádénak” – amit felvonultattak az otthonvédőkkel és a családdal szemben, – vajon ki állta a költségeit? – Talán Zoltán Levente végrehajtó? Talán Kardos Sándor, aki új tulajdonosnak képzeli magát? Vagy talán a Korona Kredit bank? – Vagy helyettük az állam?
Persze az államnak azért van pénze. Még erre is. Ne tudja meg kedves olvasó, hogy milyen megjegyzésekkel illették a méregdrága Audiból előbújó terrorelhárítókat, az otthonvédők. Erről is volt némi publikáció a Facebookon:
Megjöttek a terrorelhárítók 'De jó verdát vettünk nektek'“De jó verdát vettünk nektek!” – (Mármint mi a nép – a szerk.) – Vagy: “Telik rá, mint ahogy a technikai és emberi állományra is, ami felvonul ilyenkor. És akár az öt, vagy tízszerese is lehet az ára, a kilakoltatott “adósságának”…
5. Mesterlövészek és az Otthonvédő háború
Aztán feltűnt a “hosszú csomagos ember”. – Feltesszük a mesterlövész, másodmagával. Az otthonvédők az elején nem akarták elhinni a rideg valóságot; először valóban le akarták lőni Balázs Tibort!
Mesterlövész _ _Mesterlövész 2Egy közvetlen szemtanú elmondásából azt is tudjuk, hogy igen, – a végrehajtó, akár képes lett volna lelövetni is az otthont védő apát, – csakhogy lehozhassák az emeletről, és ezzel elháruljon az utolsó akadály is a család kilakoltatása elől.
Sőt! – A szem és fültanú egy rendőr szájából is hallotta, hogy le kell lőni az emeleten a gázpalack mellett álló embert. – Balázs Tibort. – Lehetőleg vállon lőni, hogy ne haljon meg, de ártalmatlan legyen.
Az apa pedig nem engedett. Nem adja a házat, nem fogják őket kilakoltatni.
Zoltán Levente hivatalos elérhetőségei_ helyettesítései a Végrehajtói Kamara honlapjánA végrehajtó is hajthatatlan volt. Csakhogy most nem azzal a kerekesszékes mozgássérült asszonnyal állt szemben, akit agresszíven és pökhendien 2012. november 26-án vágott ki a lakásából, a hideg utcára,  – hanem egy elszánt férfivel, aki nem fog meghajolni előtte. És nem adja meg magát.
De ez az ember, Zoltán Levente, akár kész lett volna lelövetni is Balázs Tibort, csakhogy a érvényt szerezzen az uzsorás offshore bank gyanús ügyleteinek.
Most bebizonyosodott; aki mozgássérültet tesz ki a hideg utcára, az később lövetni is képes.
***
Ám a majdnem bekövetkező tragédiának azonban gátat vetett, ha nem is az emberség, de a józan ész. Mely három hölgy képében jelent meg a helyszínen. Hivatalosan tárgyalni jöttek és Balázs Mariann egy későbbi videóban, “szent asszonyoknak” nevezte őket, – kik a békés megoldásra törekedtek.
Ám mi feltételeztük hogy egyikük a helyszín un. “rendbiztosa” volt. – Ez a státusz nem azonos a helyszínparancsnokéval, – hanem lényegében az érintett felekkel történő tárgyalásokra hivatott rendőrtiszt, kinek feladata, hogy tárgyalásokkal békésen megoldja a kiélezett helyzeteket. (Ezt a tévénéző átlag ember “túsztárgyalónak” szokta nevezni, – ami igaz is, de csak részben, mert a tárgyaló rendbiztos tisztnek minden komolyabb természetű konfliktus békés megoldása a feladata). – Ilyen tisztekkel újabban találkozhatunk, az egyre inkább elfajuló erőszakos kilakoltatásokon is.
Két nappal azelőtt Kőbányán is volt tárgyaló tiszt, – aki arra a nem elhanyagolható eredménye jutott, – hogy az erőszak nem hatalmasodott el, és sem halálos áldozat, de még komolyabb sebesülés sem volt.
Most azonban, itt Újpesten, a tárgyalótiszt(ek?) tevékenységét teljes siker koronázta. Elsősorban azért, mert azt tanácsolták a végrehajtónak, hogy függessze fel a kilakoltatást, – lévén a jelen helyzetben ez az egyetlen békés megoldás.
És így le is lehet hozni az emeletről, a robbantással fenyegetőző elszánt apát. A végrehajtó pedig… bizony kénytelen volt felfüggeszteni a kilakoltatást. Előszőr az a hír járta, hogy átverte a családot és csak 2 órára függeszti föl, de erről nem beszél addig, míg az apa le nem jön az emeletről. – Ám később kiderült, – lehet, hogy ezt akarta, de ez sem jött össze neki.
A kilakoltatás valóban felfüggesztésre került. Legalábbis a lakásról szóló bírósági per végéig. – Az egyezség úgy szólt; hogy addig a lakás senkié se legyen.
A kilakoltatás felfüggesztésének bejelentése _ünneplésNos, mikor a kilakoltatás felfüggesztéséről szóló jegyzőkönyv a végrehajtó által aláírásra került, hatalmas ováció tört ki az otthonvédők között. – Amikor az egyik Balázs gyerek felolvasta nekik, a vállukra vették, úgy ünnepelték.
És az elszánt apa is otthagyta a gázpalackot és lejött az addig megközelíthetetlen emeletről. – Mivel már eléggé felzaklatott idegállapotban volt, – az utcán várakozó mentők egyikébe tessékelték és elszáguldottak vele. – De mint kiderült, nem a kórházba vitték, hanem a Budapest IV.kerületi Rendőr-kapitányságra. Ahol azonnal áttessékelték egy rabomobilba, és a Gyorskocsi utcában lévő fogdába szállították.
Később az édesanyát, – Balázs Mariant is előállították, valamint Balogh Béla otthonvédőt, a Koppány csoport vezetőjét és még egy másik otthonvédőt. – Éjszaka engedték ki őket.
A kilakoltatás felfüggesztéséről szóló jegyzőköny _ Béla utca 20130613Néhány nappal később, a cikkünk befejezése előtt befutott legfrissebb információk szerint: Kardos Sándor folyamatosan üzenget a családnak és fenyegetőzik. Változatlanul a lakás új tulajdonosának képzeli magát. Holott erről tényről, a családnak semmilyen hivatalos dokumentumot nem juttatott el senki. Balázsék birtokában lévő legutolsó hivatalos dokumentum, a végrehajtás felfüggesztéséről szól, mely ott a helyszínen készült. Ezzel szemben Kardos más hivatalos papírt (eddig) nem tudott felmutatni. – A helyszínen jelen lévő, hivatalosnak is számítható tanúk előtt megkötött szóbeli egyezség úgy szólt; a lakást senki nem veszi birtokba és a család sem él ott, – amíg az erről szóló per és bírósági eljárás le nem zárul.
Jelenleg a család nem lakik az ingatlanban, azonban folyamatosan ellenőrzésük alatt tartják azt, – hogy más se költözhessen oda.
***
Így végződött hát az Otthonvédő háború legutolsó és eddigi legsúlyosabb ütközete. A fent említett előzmények után, melyek egyben okai is lettek az eseményeknek. Nem kevés tanulságot előrevetítve az elkövetkező időkre:
A magyar népnek fel kell készülnie arra, hogy éles fegyvereket, akár terrorelhárítókat, mesterlövészeket fognak bevetni ellene, az otthonainak megvédése során. Ennek előbb-utóbb óhatatlanul áldozatai is lesznek. És nem is kevés.
De az otthonvédők megmutatták; nem félnek. És ahogyan számtalanszor mondják; készek, valóban az életüket is áldozni otthonaikért, melyek egyben számukra a Hazát is jelentik. Ez a küzdelem most már valóban Otthonvédő háborúvá vált, mely nemsokára Honvédő háborúba fordulhat. A magyar nép utolsó Szent Háborújává, mely eldönti; megsemmisül-e a nemzet, vagy pedig tovább él és megerősödik.
Fort András/Szabad Riport – Bohun/Bal-Rad
***
Fotók: Szabad Riport – Mozdulj Magyar Összefogás MMO / FbNemzeti Panasziroda /Fb – Balázs Tibor fotóját, a TV2 napló című műsorából vágtuk ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése